Kielletyt korkkipohjat

Tehkää mulle palvelus ja käykää tilaamassa nämä Elloksen alesta loppuun, etten minä ehdi sortua. On kiellettyä ostaa lähestulkoon täysin samoja kenkiä kuin jo omistaa. Eikö olekin? (vai pitäisikö muotoilla kysymys muotoon synninpäästö ja kysyä, että Eihän ole kiellettyä?)

Bronx

Mutta kun ne on avonaisemmat ja niissä on kiiltoa ja takana vetoketju ja ne on vaan jalassa aivan törkeän hyvät! Mutta ei, pysyn lujana ja järkevänä. Käyttäydyin kuin aikuinen. Nih. Ei ees yhtään tee mieli. Eipä.

Samaa äärettömän mukavaa lestiä ja korkkipohjaratkaisua on hyödynnetty monessa muussakin mallissa. Voin suositella lämpimästi. Onneksi eivät ole kuin -30% alennuksessa, suurempien prosenttien kera olisi ehkä jo tilaus vahvistus kilahtanut sähköpostiini. 😀

bronx bronx bronx

Kaikki Elloksen ale-kengät löytyvät täältä.


5 Comments
  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kyllä se on niin, että jos mä löytäisin ihan loistavalestisen kengän, niin villit hevosetkaan eivät estäisi ostamasta toisia samantyyppisiä, samalla lestillä varustettuja!! ja vaikka kolmansiakin 😀

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ja onhan nuo kesäisemmät versiot! Ostamaan vaan!

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Eiiiii! Mun on ehkä pakko saada nää : http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=49725&product

    Ja hei, osta todellakin! Nuohan on aivan erilaiset ;D

  • Maija.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toiseksi viimeiset kengät on niiin upeat 🙂 Klikkaile lempparit kotiin vaan!

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Upeita kenkiä. Mä olen varmaankin sovittanut noita ekoja kenkiä. Minun jalkaa painoi toi päällisremmi ihan törkeesti vaikka minulla onkin aika kapea jalka.

Post A Comment