Juhlasesongin pukeutumisongelmia

Pientä pukeutumiskriisiä pukkaa! Ja sitten vielä kerrotaan tuo äskeinen lause kolmella.

  1. En tiedä mitä pukisin päälle perjantaisiin blogitytsyjen pikkujouluun, mutta se nyt ei oo iso huoli. Joku musta mekko ja korkonilkkurit. Tuskaa tässä aiheuttaa lähinnä pakkaaminen, eli se että vaatteet pitää päättää etukäteen eikä vasta minuutti ennen ovesta syöksymistä.
  2. Lauantaina edessä olevat ystävän häät Suomenlinnassa aiheuttavat jo hieman enemmän päänvaivaa, mutta onneksi vain asusteiden osalta, mekko löytyy jo ja se on tuo kuvassa oleva H&M Bib-malliston ruusuinen kotelomekko. Siinä on taskut, ihanaa! Mutta tässä nyt kovasti pohdin, että millaiset korut ja minkä väriset kengät ja laukku tuon kanssa. Olisiko ok piristää tuota punaisilla kengillä? Muita ehdotuksia? Ja kai näin talvihäihin mustat sukkahousut? Mutta miten peittävät? En ole ksokaan ollut talvihäissä. Hopean vai kullan väriset korut?  Onko musta neuletakki lämmikkeenä liian synkkä? Auttakaa mua ja heitelkää ajatuksia ja ehdotuksia.
  3. Mitä ihmettä mä puen mun omille synttäreille?! Ostin viime viikolla ihanan paljettimekon, joka olis kyllä kaivannut pienen nesteenpoistokuurin ennen kuin olis parhaimmillaan (miten perus ämmäostos, hieman liian pieni mekko ihan vaan siks kun oli alennuksessa, ihana ja viimeinen kappale :D) ja nyt veikkaan että se ei kyllä kauheen nätisti sujahda päälle viikonlopun kaksien bileiden jälkeen. 😛

 

Mutta aatelkaa hei, tää on jo mun toinen kukkamekko tänä vuonna! Keväälläkin edustin yksissä häissä H&M ruusumekossa, pyllyvako leuan alla. Onko minusta siis hyvää vauhtia tulossa varsinainen Hyacinth Bucket? Vai olenko vain löytänyt hääjuhlatyylini, taskuilla varustetut kukkamekot. 😀

Hieman vo sitten olla väsynyt ämmä ensi tiistaina, kun takana on muutaman päivän sisällä kolmet juhlitut juhlat. Huhhuh.


Tags:
,
17 Comments
  • Saraseeeni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ongelma numero kakkoseen on olemassa pari vaihtoehtoa.

    1. Ne punaiset kengät ja vaikka punaiset korvikset, musta neule ei tässä kombossa tuntuisi synkältä. Mustiakin sukkiksia saa juhlasukkiksina, eli sellaiset jalkaan : )

    2. Vaihtoehto olisi laittaa kultaiset korut ja vaalea neule, joka sopii ruusukuvioon ja tämän kanssa sitten mustat kengät, ettei vedä överiksi. Ja samaiset sukkikset.

    Mutta tämähän on vain miun silmän nopea näkemys aiheeseen : D

    • erika
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      nämä kuulostavat hyviltä! voisit myös harkita minun mielestäni liiloja korkkareita ja hopeita korviksia, mustat 20denier sukkikset ja hopeinen clutch:)

  • ellu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minä ehdottaisin kultaisia koruja, siroja ja keveitä, koska mekossa itsessään ihana kuviointi, eli ei liikaa yksityiskohtia. Vaikka pienet kultarenkaat korviin ja keveä ketju kaulalle. Mustat, juhlavat sukkikset, 20 denierin, ja mustat sirot avokkaat (onkohan sulla sellasia…;) ja sitten pienen pieni, siro olkalaukku, musta, jossa vois olla joku pieni kullanvärinen yksityiskohta, esim. lukko tai ketjumainen olkahihna. Myös pronssi käy kauniisti tuon mekon väreihin.

  • Sumu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kultaiset tai pronssiset korut valitsisin ”häämekon” pariksi. Kengissä ja laukussa musta olisi varma ja tyylikäs valinta, mutta toisaalta punaisilla saisit mielestäni tyyliisi sopivan säväyksen 🙂 Musta neule sopii mielestäni hyvin lämmikkeeksi talvihähin.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nudet tai punaiset kengät näyttää hyvältä mekon kanssa. Kulta/pronssi- korukombo olisi näyttävä. Sellaiset puolipeittävät mustat sukkikset laittaisin ite,liian paksut näyttävät turhan arkisilta. Joku vähän kevyempi musta neule käy hyvin ja laukuksi joku ihana nude/musta clutch. Talvihäät suokissa kuulostaa mielettömältä!

    http://siiriliinu.blogspot.com/

  • Maddaleena
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Wecströmit, rannekoru ja roikkuvat korvikset.

    Punaiset korkkarit, mustat ohuet kiiltävät sukkahousut – nilkassa voisi olla vaikka joku strassikin. Pieni musta laukku.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana mekko!

    Mikä koko sinulla on? Olen harkinnut tuon tilaamista itsekin, mutta olen arponut kokoa…

  • Night at Vogue
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ei mun mielestä mustaa tarvitse vältellä häissä enää. Tietysti riippuu vähän parista, mutta itsellä oli pikkumusta tädin häissä ja omiin häihini kaasoille tulee mustat iltapuvut.

  • Siilikissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Siis miten niin ämmäostos? Toihan on puhdasta positiivisuutta ja uskoa siihen että kyllä mä tähän vielä joskus mahdun! Ja joskus sitä sit mahtuu, joskus ei. Mut on tuhlausta jättää mekko ostamatta jos se on alessa ja ihana. Nih.

  • Osuikohdalle
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Laittaisin mustat kengät ja ohuet sukkahousut niin ne jatkuisi yhtenä linjana ja tekisi jaloista hyvännäköiset. Laukku ja korut voisi olla pronssiset. Jokin ryhdikäs musta bolero vielä harteille.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hääasuun kommentoisin ensinnäkin, että kaunis mekko!

    Sen kanssa ehdottomasti mustat sukkikset, ei ihan ohuimmat, mutta ei mitään puuvillaakaan.

    Minä valitsisin koruihin kullan ja kuparin sävyjä, näyttävä rannerengas ja korviin killuttimet, ei kaulakorua.

    Asusteisiin voi minusta ihan hyvin käyttää mustaa, mutta jos varastoistasi löytyy, valitsisin kenkiin ja clutchiin mielellään ruskehtavaa kuparin sävyä vai mikä metalli noiden ruusujen kanssa onkaan samalla väriskaalalla. Näen silmissäni paljetteja ja kimalletta!

    Joku musta bolero tai vastaava liuhuke käy hyvin. Myös joku tumman beigen tai kuparisen ruskehtavan sävy (paljetteja…?taas…) olisi hyvä jos sinulta löytyy sellaista. Näen mielessäni ehkä vähän vajaamittaiset hihat, jotta kokonaisuus kevenee ja rannekoru tulee esiin.

    Siinäpä sulle stailaus!

  • Ellenelle
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla on täsmälleen sama mekko odottamassa ystävän talvihäitä 🙂

    Itse ajattelin katsoa löytyiskö mekon kaveriksi boleroa tms. joka olisi sitä samaa tummaa siniturkoosia mitä mekossa on ihan hintsusti siellä täällä, musta kun tuntuu niin kovin synkältä.

  • Elviira
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mihin sukkiksiin päädyit? Mulla pohdittavana sukkikset häihin: musta mekko avaralla, jopa antavalla kaula-aukolla, mustat kengät ja musta laukku. En haluaisi pukea ihonvärisiä sukkiksia! Yäk! Mutta onko mustat (vähintään 40 denieriä!) paksut, kiiltävät sukkikset ihan mauttomuuden huippu?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      15 den mustat oli lopullinen valintani. lukaisepas uusin postaus, niin löytyy pidempi sepostus vaatevalinnoista. 😀

      • Elviira
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        15 den! Kauanko ne pysyivät ehjinä?

        • Veera
          Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

          peloistani huolimatta pysyivät ehjänä koko illan. Tai no yhden pienen silmäpaon huomasin illalla niitä riisuessa, mutta niin ylhäällä takana ettei oo helman alta näkynyt.

          mutta kyseessä oli tosiaan stay upit joten niitä ei joutunut vessakäyntien yhteydessä nostaa ja laskea edestakaisin. ylipäätään mulla stay upit pysyy pidempään ehjänä juuri siksi, ettei niitä tarvii niin kauheasti rassata.

  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Löytyisikö täältä apua pyllyvaon tulehdukseen? <3

Post A Comment