Nätti naamiointiväline

 Tämä saamani Cailap by  Kirsi Nisonen samettinen turbaanipanta vilahtikin jo Fresita-postauksen kuvissa, mutta halusin laittaa vielä vähän selkeämpiä kuvia.

Kuten jo aiemmin esittelemäni Jóna tyllihuivikin, niin myös tämä Bonniera niminen samettipanta hurmasi minut välittömästi. En edes oikein tiedä, että miksi, mutta olen huomannut pitäväni hirmuisesti tuollaisista päähärpäkkeistä jotka voi laittaa päähänsä jotenkin toispuoleisesti. Ehkä se on niin, että pannan tai muun koristeen epäsymmetrisyys huijaa pallonaamaani edes hieman eri muotoiseksi. 😀

Noissa Cailapin kuvissa tuo pannan turbaanisolmu on aseteltu keskelle kuulaa, mutta omassa käytössä huomasin todellakin toispuoleisuuden passaavan paremmin. Vedän solmun usein vielä enempi kohti korvaa kuin tuossa alla olevassa kuvassa.

Pantaa saa kiristettyä oman päänsä mukaan tuosta solmusta vetämällä solmun ”lenksuja” vaan pidemmiksi. Materiaalinsa ansiosta panta pysyy hyvin päässä, eikä solmukaan luista ja löysty sametin nukkapintojen ”tarratessa” toisiinsa. Usein tuntuu, että tällaisia joustavia tai somittavia pantavirityksiä saa olla vähän väliä korjailemassa ja kiristämässä, mutta sekä tämä Bonniera, että tyllistä valmistettu Jónakin ovat osoittautuneet käytössä tämän asian suhteen todella toimiviksi ainakin omassa pallopäässäni.

 Minulla on nyt menossa todella huono tukkakausi, sillä olen ajatellut antaa hiusten kasvaa vielä hetken aikaa ennen kuin menen seuraavaksi kampaajalle. Siinä missä kesällä kaipaan todella lyhyttä mallia, haluan syksyn ja talven tullen saada ainakin etutukkaan sen verran mittaa, että pipojen ja hattujen alta pilkistäisi aina edes muutama hassu karva.

Tämän kampaajatauon vuoksi en mielelläni esiinnykkään missään julkisesti ilman jonkinmoista pantaa, pipoa, rättiä, hattua tai mitä tahansa muuta törkeän ylikasvaneet hiusrajat peittävää naamiontivälinettä. Tähän saumaan nämä Cailap by Kirsi Nisosen nätit pannat tulivat kuin tilauksesta. Voin edes kuvitella näyttäväni hieman nätimmältä kuin karvainen Jeti.

 

 Postauksessa esitelty tuote saatu veloituksetta.


2 Comments
  • Joanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä niin haluisin opetella käyttämään kaikkia tommosia mutten vaan osaa! 🙁

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      sen kun törkkäät päähän, ei se sen hankalampaa! 😀

Post A Comment