Hattarakokeilua

Muistatteko, kun tunnustin jokin aika sitten haaveilevani vaaleanpunaisesta neuletakista? Siitä tuli mulle pakkomielle selasin viikkotolkulla maanisesti verkkokauppoja iskin kaupoissa näppini kaikkeen tangosta vilahtavaan hattaraan. Monta yksilöä tuli kopeloitua ja kokeiltua. Jos joku oli kivan näköinen, niin materiaali oli tietenkin jotain 100% paskaa. Tai sitten, jos malli ja materiaali olis miellyttänyt, niin väri ei osunut hattarahermooni. Liian pinkkiä tai liian ei minkään väristä. Muutama kaikipuolin oiva tapaus, mutta hinta hirvitti.

Mutta niin vaan loppujen lopuksi toissa viikolla taapersin Sokokselta kotiin pakkomielteeni talttuttava neule kassissani. Haaveissani oli hieman pidempi ja jotenkin muhkeampi yksilö, mutta päädyin sitten hieman tinkimään toiveistani, kun niin moni muu asia (väri, hinta, materiaali osui kuitenkin yksiin toiveideni kanssa. Kun sitä vaaleanpunaista nyt oli vaan vaatekaappiin saatava!

S.Oliverin neuletakki on materiaaliltaan sekoitus viskoosia, polyamidia, villaa ja minimaalisesti kashmiria ja onnistui siis pääsemään seulani läpi. Hintaa hankinnalle jäi alelapun ansiosta vain n. neljäkymppiä.

t-paita-Benetton/neuletakki-S.Oliver/housut-H&M Mama/kengät-Dr. Martens

Vähän se on mallia täti ja juuri siksi olisin tosiaan halunnut jotain pidempää ja vähän ns. "rönttöisempää". Mutta halu päästä kokeilemaan tätä himotusta aiheuttanutta väriä kasvoi niin kovaksi, että tällä nyt mennään ja testaillaan. Tätifiilistä koitin sitten viime viikolla töihin pukeutuessa karistaa yhdistämällä neuleen keinonhakahousuihin ja Martenseihin.

Ei nyt tosiaan ihan sellaista ominta itseäni, mutta onhan se nyt kovin ihanan väri tuolleen pieninä annoksina. Mutta myöntää täytyy, että en pysty lupaamaan tästä vaatteesta tulevan joku suursuosikki. Kyllä tämä on nyt selkeästi sitä kokeiluosastoa ja saatan hyvinkin hetken päästä todeta, että ei vaan taivu mun garderobiin. Aika näyttää, miten käy.

Vielä ainakin viime viikolla tuli muutamana päivänä käytettyä villakangastakkia, mutta jospa sen aika alkais pian olla ohi!

Mitäs te ootte mieltä tuosta mun pakkomielteen taltuttamiseksi tekemästä kompromissiostoksesta?


Tags:
,
4 Comments
  • Pinkit korkokengät
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sulle sopii todella hyvin tuo hempeän vaaleanpunainen. Mä muuten melkein tänään löysin messuilta sen fuksian punaisen anorakin… paitsi, että se oli kokoa XS, eikä mahtunut mulle 😉

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      nouuuuuuu! Ei hitsi miten huono tuuri. Mut kyllä se vielä jostain vastaan tulee, se on niin sun näkönen takki! 😀

  • Salla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No oikein oli kannattava pakkomielle tämä! Sopii tosi hyvin! Nahkabyysat on tuon neuleen kanssa just eikä melkeen.

  • PeteQ
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kivat housut arkeen nuo tekonahkikset, joskus olen bongannut sinulla blogissasi rajut pvc-housutkin.

Post A Comment