Miten paljon ne hiukset sitten lyhenikään?

Kävin kampaajalla tiistaina. Mutta oikeastaan vasta tänään sain kunnolla käsityksen hiusten nykyisestä mitasta. Olin nimittäin pitänyt tukkaa tiistaista saakka vain pinneillä pään päälle kasattuna. Tänään sitten vihdoin pesun jälkeen tarkastelin paremmin, että minkä kokoinen karvalakki päähän oikein jäikään.

Edellä muutama hiusten entisestä mitasta kertova kuva. Eli pisimmillään latvat ylsivät hieman solisluun alle. En kasvattanut hiuksia todellakaan mitenkään suunnitelmallisesti, vaan tykkäsin vaan siitä että sotkunutturasta sai isomman, kun oli pidempi takkukasa.

Noin pitkänä en kuitenkaan yhtään tykännyt pitää hiuksiani auki. Ulkokuva kertonee fiiliksistäni. Niinpä annoin vihdoin Maikun saksille töitä enemmän kuin latvojen tasoituksen verran ja tässä lopputulos:

Minä taidan taas olla lyhyttukkainen tyttö muutenkin kuin sielultani!

Värin puolesta koitettiin saada vanhaa punaista piiloon ja tilalle suklaisen ruskeaa. Kyllä se punaisuus sieltä edelleen latvaosasta hieman läpi paistaa, mutta se ei toki haittaa.

Pituutta lähti tällä kertaa vihdoin ihan reippaasti. Ja paksuimpia kohtia tuolta päältä vähän kevennettiin, jotta hiukset asettuisivat kivemmin, jos haluankin pitää niitä auki. Tässä mitassa, juurikin näin hieman kiharaan rutistelemalla, voisin nimittäin taas ajatella viihtyväni välillä hiukset auki hulmuten. Ainakin tänään onnistuin viettämään päivän pahemmin hiuksista ärsyyntymättä. 

Kun mittaa on selkeästi aiempaa vähemmän, jaksaa tukka paremmin vetää itseään hieman kiharaan. Tämän päivän rutistellut laineet syntyivät ihan vaan kuvan aineilla (tuotteet saatu). Schwarzkopfin Mad About Waves -sarjan shampoo ja hoitoaine yhdistettynä pesun jälkeen käytettyyn tekstuurisprayhin saavat luontaisesti taipuisat hiukseni mukavasti astetta enemmän mutkalle. Millään viisipiikkistä kummemmalla työkalulla en siis hiuksiin koskenut. 

Tavallaan hiusmalli ei siis juurikaan muuttunut, kun sama vanha ananastukka se edelleen on, mutta silti tuntuu taas ihan uudelta!


3 Comments
  • Nonnuli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Wau, sun silmät tulee tosi kauniisti esiin ton suklaanruskeen tukan ja paidan värien johdosta. Upea! 😊

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Joo se on jännä miten tuntuu aina että silmien värikin jotenkin vaihtelee hiusten myötä. Aina kun on punainen tukka, korostuu silmien vihreys ja näin ne näyttää taas ruskeammilta. 

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olet kyllä ihan mielettömän kaunis!

Post A Comment