Alkuvuoden täydelliset vaatehankinnat – nahkaa ja kashmiria

-Postaus sisältää mainoslinkin* Ellokselle-

Nyt on tähdet olleet kohdillaan, sillä olen lähikuukausina löytänyt useammankin sellaisen vaatekappaleen joita olen kaipaillut vaatekaappiini jo useamman vuoden ajan. Ei siis mitään hetken hurmassa tehtyjä heräteostoksia, vaan kauan kaivattuja täysin oman näköisiä perusvaatteita.

Esittelin aiemmin joululahjaksi itselleni hankkimani nahkahameen ja tämän vuoden puolella sain puolestaan ruksata toivelistaltani aitonahkaiset legginssit ja pinkin kashmirneuleen. Ja nyt voisinkin sitten elää ihan koko ajan vain tässä asussa. Siinä yhdistyy täydellinen mukavuus, hyvät materiaalit ja mun voimaväri.

Minulla ei ole ennestään omakohtaista kokemusta Odd Mollyn vaatteista, joten en tiennyt mitään heidän mitoituksestaan. Hieman siis jännitti tämän neuleen Booztilta bongattuani, että riittääkö koko. Suurin saatavilla oleva koko oli 4 ja ilokseni tällaisessa rennossa neuleessa se riitti mulle hyvin.

Olen tähän saakka luullut OM:n kokojen loppuvan juurikin tuohon neloseen, mutta nyt merkin omia nettisivuja tutkaillessa huomasinkin, että osaa tuotteista on saatavilla kokoon 6 saakka, joka kokotaulukon mukaan vastaa koko 50/52. Tämän perusteella uskaltaa siis toistekin vilkuilla Odd Mollyn vaatteita. Iso osa tuotteista on turhan romanttisia ja bohoja omaan makuuni, mutta tällaisia oman näköisiäkin helmiä seasta näköjään löytyy.

Neule siis tosiaan 100% kashmiria ja sitä on vielä saatavilla Booztilta.

Täydellisen asun alaosana toimii Ellokselta bongaamani Zizzin Zay-malliston legginssit*, joiden etuosa on pehmeää nahkaa ja takaosa trikoota. Saman näköisiä pöksyjähän minulla on aiemminkin ollut, mutta keinonahkaisina ja niiden hiostavuuden vuoksi olen kaipaillut nahkaisia versioita. Monella merkillä niitä on valikoimissa näkynyt, mutta koot ovat aina loppuneet viimeistään 44:een.


Ja jestas, että nää on mukavat. Siinä missä muovisissa keinonahkaversioissa palelee pakkasella ja hikoilee vähänkään lämpimämmällä kelillä ja ne on riisuttava välittömästi kotiovesta sisään päästessä, niin näissä pöksyissä vois mukavuutensa puolesta helposti rötväillä sohvallakin. 

Mikäli joku näistä nahkaleggareista kiinnostui, niin merkillepantavaa on se, että Elloksen kokovalikko kertoo ihan väärää infoa. Housujen kohdalla on kyse Zizzin S-XL kokomerkinnöistä, joten esim minun kokoni on M. Elloksen kokovalikko koittaa sanoa koon M vastaavan kokoa 38/40, mutta ne numerokoot tän tuotteen kohdalla voi siis unohtaa. Zizzin M tarkoittaa kokoa 46/48. 

Nahkalegginssit – Zay, Ellos*, koko M 

 Kashmirneule – Odd Molly, Boozt, koko XL/4

Kengät – Roccobe, Vamsko

Laukku – Globe Hope (saatu)

Korvikset – Itse tehty

En vaihda vaatteita ehkä enää ennen kesää. 


4 Comments
  • Susa-anna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onpas kiva huulipuna! Mikä merkki, mikä väri?

    Muutoinkin ihana asu <3

  • Sassuli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näytät niin sähdehtivältä, että ei kyllä todella kannatakaan vaihtaa vaatteita vielä muutamaan kuukauteen 🙂

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana nähdä nää ja kuulla susta taas! You’re back 👍🏼

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Upea, pirtsakka kokonaisuus! Sopii sinulle hyvin. Minulla sama voimaväri 🙂

Post A Comment