Leopardinilkkurit ja väärän malliset viikot

Aloin tuossa viime viikolla yksi ilta miettimään, että voi että miten olis hienot jotku sellaset leopardikuosiset nilkkurit! Selasin siinä sitten iltapuhteikseni muutamat nettikaupat kunnes jostain mielensopukoista hiipi tunne, että ihan kuin mulla ehkä sittenkin jo olis sellaiset kaapissa. Hetken muistilokeroita kiusattuani muistin, että totta tosiaan, muutama vuosi sitten Tukholman Zarastahan tuli yhdet kissanilkkurit hankittua. Muutama kenkälaatikko piti availla ennen kuin löytyi, mutta kyllä, ei tarvinnut lähteä omaa vaatehuonetta pidemmälle! Tämä episodi toki laittaa taas kerran miettimään, että pitäiskö mun joko A) vähentää mun kenkien määrää tai B) pitäiskö mun edes päivittää tietouteni siitä mitä kaikkia ronttosia omistan. Mut toisaalta, tää unohtelu kyllä tarjoaa aika usein ilahduttavia yllätyksiä.

Tällä viikolla olenkin sitten yhdistänyt kisunilkkurit mihinkäs muuhun kuin jo parissa edellisessä asupostauksessa nähtyyn villatakkiin. Oishan se toisaalta kiva olla sellanen tyylibloggaaja jonka päällä nähtäis aina vaan ennennäkemättömiä vaatteita, mutta mä oon tällaista lajia tavis, jolla käytössä pyörii aina kerrallaan ne tietyt lempivaatteet. 

Miten se voikin olla, että oma-aloitteisesti en ole koskaan älynnyt tuota nutturaani väsätä mihinkään muualle kohtaan päätä kuin säntillisesti keskelle. Nyt kun sitten Evekin kuvauksissa mulle laitettiin upea toispuoleinen pallokampaus, avautui mulle ihan uusi näkökulma asiaan. Yhtä komeaa palloa en edes lähtenyt tavoittelemaan, mutta kivaltahan se tuollainen pikkunutturakin näyttää hieman uudelleen sijoitettuna. Tässä on hyvin mahdollisesti uusi jumituskampaukseni.

 

farkut-H&M Shaping Skinny/pusero-Kaiio/neuletakki-J.Lindeberg/nilkkurit-Zara

Koska uusi vuosi tekee tuloaan, olen epätoivoisesti yrittänyt etsiä täydellistä kalenteria. Minulla on tänä vuonna pari kertaa käynyt aikataulukämmi puhelimen ja läppärin kalentereiden synkkausongelmien vuoksi ja haluaisinkin siksi paperisen varmuuskopion. Mutta mulla on ongelma. Tajusin nimittäin tänään minkä vuoksi kaikki ostamani kalenterit jäävät pikkuhiljaa aina kuitenkin käyttämättömiksi. Se johtuu siitä, että yhdenkään kalenterin viikkonäkymä ei ole sellainen kuin se on omassa päässäni. Minun päässäni viikot seuraavat toisiaan spiraalimaisesti, yksittäisen viikon ollessa siis lähes tulkoon ympyrä, tai ehkä ovaali. Maanantai on n klo 11 paikkeilla ja siitä se sitten kiertää myötäpäivään. 

Katselen valmiskalenterien viikkonäkymiä ja ne ei vaan tunnu oikealta. En näe yhdellä silmäyksellä asioita niin kuin haluaisin ne nähdä. Voisin ehkä elää sellaisen näkymän kanssa, jossa kaikki viikonpäivät ovat yhtä isoina ja vierekkäin aukeamalla. Mutta en kestä sitä, että lauantai ja sunnuntai on pienempiä kuin arkipäivät! Ja sitten on vielä se pulma, että jos sattuu löytymään sisäsivut, jotka joten kuten voisin hyväksyä, niin sitten kalenterin kannet on rumat kuin mitkä. 

Että koita tässä nyt sitten aikatauluttaa elämää. Tarvitsen spiraalimallisen kalenterin! 😀


Tags:
,
14 Comments
 • Ninni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahaa, munki viikko on ovaali, vaaka ovaali. Ja vuosi on pysty ovaali.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mun vuosi ei oo ovaali, vaan tarkastelu etäisyydestä riippuen se on joko 3×4 ruudukko tai sitten minun ympärilläni kulkeva puolikaari

 • sakeinan
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikös blogeissa ole pyörinyt näitä ”tuunaa-oma-kalenteris” -postauksia. Yes dear- blogissa joskus ainakin on ollut. ☺

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei ole löytynyt niistäkään mahdollisuuksista minulle passelia. Mutta tänään selvisi mistä tämä ”nirsous” kenties johtuu. Synestesian tilajatkumo -muoto. Pakko postata tästä aiheesta!

 • Upa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuulostaa jännittävältä tuo ovaaliviikko. En ole aiemmin sellaisesta kuullutkaan 😀 Itsellä viikot seuraavat toisiaan juuri niin kuin kalenterissa. Muuten, miten siis pidät kirjaa omistamistasi kengistä? Unohteletko niitä useinkin? Musta tuo on aika huolestuttavaa, jos unohtaa mitä omistaa. Mulla on kaikki kengät pois kenkälaatikoista näkyvillä just siks että muistan millaisia kenkiä mulla on ja muistan käyttää niitä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   On niitä toista sataa paria, joten ei sellaista määrää pidetä esillä. Hyvinkin ehtii esimerkiksi talven aikana unohtaa mitä kaikkia kesäkenkiä omistaa kun luuraavat säilössä ullakolla.

 • Satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toimiva kikka on liimata kenkälaatikoiden päätyyn valokuva sisällä olevista kengistä. Näkee tarjonnan muutamalla silmäyksellä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jep, niinhän se olis, mutta arvaa vaan olenko ikinä ideasta huolimatta jaksanut sitä toteuttaa? 😂 kauhee homma kuvata noi kaikki ja vielä saada juvat printattua..

 • pauliina2
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mun viikko on kans ovaali mutta jostain syystä suunta on vastapäivään maanantain ollessa siellä klo 11.ssä ja sieltä sitten tullaan ovaalin alareunaa oikealle perjantain ollessa toisessa päässä ja sieltä kaartuu takaisin vasemmalle ovaalin yläreunaa ja lauantai  ja sunnuntai täyttää sen yläpuolen kokonaan. 🙂 mitähän tää kertoo mun eri päivien arvottamisesta? 😀 mutta kalenterien kanssa mulla ei ole ongelmaa, niiden kanssa pystyn elämään niin, että päivät seuraavat toinen toistaan rivissä. ovaali on vaan pään sisäinen asia.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Vaikka se ovaali on pään sisäinen asia, niin silti mulla jotenkin vaivaa, kun se fyysinen kalenteri ei jotenkin yhtään taivu mun ajatusten kanssa samoille aalloille. Tulee ärtymys. 😀

 • Tiitu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä olen ottanut kausivaatteiden säilömisten yhteydessä kengistäni ja takeistani ym. kausivaatteistani kuvat ja tehnyt niistä koneelle ”virtuaalisen vaatekaapin”. Siitä on helppo tarkistaa, löytyykö jostain kätköstä se, mitä kaipaa (tai himoitsee ostaa…) 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hmm.. tämähän kuulostaa kans ihan fiksulta idealta, mut taas pirun työläältä. Pitäisköhän laittaa harkintaan…

 • Tiinatsi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tee pinterestiin kansio sun kengistä, pinnat sitten sinne aina kun olet uudet ostanut

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   tää on loisto idea!

Post A Comment