Eka oikee kesäasu!

Maksimekko ja crocsin kiilakorkosandaalit, tämä on ihan selvästi täysiverinen kesäasu. Tämän vuoden ensimmäinen sellainen. 

Viime kesänä Ratsulasta hankkimani LABin ruusumekko on edelleen mielestäni aivan upea. Tai oikeastaan pidän siitä tänä vuonna vielä edellistäkin enemmän. Oli siis hyvä hankinta. 

Bloggaajakollegani Noora nappasi nämä kuvat lauantaina, kun huristelin Tampereelle ihan varta vasten asukuvauksia varten. En kylläkään mennyt sinne tätä lauantain varsinaista asua kuvauttamaan, vaan juhlavaatteita yhden kivan blogiyhteistyön tiimoilta. Niitä kuvia luvassa myöhemmin tällä viikolla! 

mekko – LAB / kengät – Crocs / laukku – Rebecca Minkoff / korvikset – KappAhl / aurinkolasit – Le Specs

Mutta olipa kyllä kiva tuollainen työpäivä, kun sai samalla viettää aikaa ystävän kanssa. Olen pitkään toivonut, että olisipa mullakin samassa kaupungissa joku bloggaajakaveri, jonka kanssa tehdä näppärästi asukuvatreffejä, ettei aina tarvitsisi säätää yksinään. Ja nythän mulla on sellainen, kun FOF Sallasta on tullut porilainen! Pitää kyllä koittaa kesällä hyödyntää sitä, että asumme ihan muutaman korttelin päässä toisistamme. 

Olisi pitänyt pakata tämä ruusumekko mukaan tänäänkin, kun suuntasin kotoa taas Helsinkiä kohti. Huomenna edessä piipahdus Tallinnaan valokuvaajanaisten porukan kanssa ja hulmuava leninki olisi kyllä ollut kiva helteiseen päivään. Mutta sen sijaan läkähdyn jälleen haalarissa kuten tänäänkin.

Vähän vaatii siis tämä kesäpukeutuminen vielä harjoittelua. Mutta tämä mekko oli jo varsin hyvä suoritus!

 

Kuvat: Noora Näppilä


Tags:
6 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei!
    Tää mekko on niin upea! Muistin keväällä sun edelliskesän postauksen tästä ja yritin etsiä tätä mekkoa netistä, mutta ei löytynyt (no, onneksi sain sen onlyn mekon, joka on upea sekin). Joskus yön pimeinä tunteina mietin jo yv:llä ostotarjouksen tekemistä sulle tästä mekosta 😀 Meillä on selkeästi samanlainen mekkomaku!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Et oo eka, joka tätä on metsästänyt tai kysynyt, että myynkö omani. 😀 Mut tää on niin ihana, että en oo ihan hevillä luopumassa. (Ja oli tää sen hintainenkin, että tätä on pidettävä monta vuotta)

  • Porilainen nakilla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tämä on hieno mekko.poristahan löytyy värikäs pipsa ja milla grönman eikö heiltä saisi kuvapua?en ole nähnyt sua kummankaan blogeissa ja vähän ihmetellytkin asiaa.olisi kiva nähdä.milla osaa ottaa kuvia mutta pipsa voisi tarvita apuasi.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Millan kanssa on toisinaan toisiamme kuvailtukin.

  • CCNOORA
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos Veera, oli kivaa! Tuun vastavierailulle kesällä – haluan nähdä kesäporin! <3

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Tervetuloa! 💗💗

Post A Comment