Kun voiskin vaan olla alasti tuulettimen edessä

Tänään oli töissä ihana päivä. Pääsin keikalle jäähalliin! Se, jos mikä oli tervetullut poikkeus tähän tukahduttavassa kuumuudessa kärvistelyyn. 

Toki tässä kävi niin, että juuri tänään mä muistin levitellä itseeni aurinkovoidetta, toisin kuin eilen jolloin keikat vei useammaksi tunniksi suoraan auringon paahteeseen. Nyt sitten niska punoittaakin melkoisesti. Hyvin siis hoidettu jälleen. Huomenna vuorossa varmaan taas enemmän ulkoilua, joten ennustan aurinkosuojan unohtumista. Mut ehkä mä laitan aamuksi puhelimeen muistutuksen asiasta!

Tällä asulla en sentään jäähallilla kirmaillut, vaan vasta töiden jälkeen. Kaikki vaatteet tuntuu nyt liialta ja mieluiten makaisin vain alasti märkä lakana päälläni sohvalla tuulettimen edessä, joten ilmava hame ja valkoinen t-paita oli jotakuinkin ”parasta” mihin nyt kykenin. 

hame – Ellos / t-paita – Marks & Spencer / sandaalit – Tamaris / laukku – Ralph Lauren / aurinkolasit – Le Specs

Hame ja Tamariksen sandaalit ovat tuoreita alelöytöjä Ellokselta. Siellä on taas jotain lisäalennuksia jo alennetuista hinnoista ja tarjolla paljon myös isoja kokoja, joten kannattaa tsekata, jos on vaikka jotain kesäkoltun tarvetta. Nämä kelit kun taitaa vielä jatkua hetken tällaisina, ettei vielä toppapukua tarvita.

 


Tags:
6 Comments
  • PiP
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Terveiset soffalta tuulettimen vierestä 🙂 Mä oon jo niin kyllästynyt näihin keleihin.

    Ihanan söpö asu – etenkin kengät!

  • Käyttäjä38245
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi, kun sitä ehtisi makaamaan sohvalla tuulettimen edessä. Kaksivuotias pitää kuitenkin tarkan huolen siitä, että mama ei ehdi makaamaan. Huh hellettä.

  • Ei-Leen / Hempeät hepeneet
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ilmavaa päällä kannattaakin olla. Nautin jopa 40 asteen helteestä, tosin mieluiten varjossa, mutta mahdollisimman ohuissa ilmavissa mekoissa. En ymmärrä, kuinka toiset kulkevat kuumuudessa farkuissa.

    Minä nautin ihanasta päivästä tällä hetkellä pihalla varjossa, vaikka eilen kierrettiin Suomenlinnaa ja maanataina Lintsillä ulkomaisten vieraiden kanssa. Oli mukavan rauhallista, =D

  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juu-uh kamalaa on kassit hikuaa ja pierukin jämähtää hikisiin housuihin eikä mene kauniisti läpi 

  • Pellavasydämen Mervi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Miks aina pitääkin olla jotain äärimmäistä. Talvella palelee sormet kohmeessa vaikka monta villatakkia tai peittoa päällä ja kesällä hikoo, ettei mitään rajaa. Missä se hyvä keskikohta? Mulla on koti ja työpaikka samassa talossa ja siellä täällä 3 irtotuuletinta ja 2 ilmalämpöpumppua. Pärjää, kun ei TEE mitään.

    • atomi
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      No parina edellisenä kesänä ei todellakaan tarvinnut hiota ainakaan Helsingissä. Yhtään ainoaa hellepäivää ei viime kesänä ollut, sadetta sitäki enemmän. Mä ainakin nautin helteistä.

Post A Comment