20 paria sisään ja muutama ulos

Kerrottakoon viime vuoden shoppailuiden kokonaislaskelmista jo sen verran, että kenkiä tuli kannettua kotiin kaupoista ja kirpputoreilta yhteensä huimat 20!! paria. Noista kahdet on jo myyty eteenpäin ja tänään lähtee huutikseen vielä yksi vuoden 2009 harhaostospari. Mutta vastapainoksi sanottakoon, että 13 paria pulestaan on ollut oikeasti ahkerasti käytössä ja monet niistä kovastikin rakastettuja. Mutta sanokaa minun sanoneen, että aina ei pidä luottaa puolipohjallisen voimaan! Ei vaikka kengät olisivat kuinka ihanat ja alennuksessa.

Shoppailukirjanpito ihan oikeasti avaa silmiä omalle ostoskäyttäytymiselle. Se on eri asia, osaako käytöstään muuttaa vaikka siihen kokisi tarvetta, mutta ainakin vuoden tarkkailujakso antaa hyvää kokonaiskuvaa omista päähänpistoista.

Mietin, että pitäisiköhän koittaa laskea ja tehdä oiken kaavioita siitä mikä osa kamppeesta on hankittu oikeaan tarpeeseen, mitkä edes jotenkuten hyvillä perusteluilla ja mitkä taas ovat elämän pettymyksien ja yleisen tympeän olon vastapainoksi  (huonoksi sellaiseksi) hankittua impulssilohduketta. Tulosten analysointi onkin tärkeämpää kuin itse loppulukemat. Näitä täytyy nyt hetki mielessään mutustella..

Tehtyäni laskelmat viime vuoden shoppailuista kaivelin morkkiksessani kaappejani uudella raivolla ja lähdenkin nyt viemään lisää kampetta kirpputorille. 😛  Ja huutikseen siis lähtee nuo kahdet alla näkyvät kengät. Kaikki kohteet siis auki maanantaihin saakka.

vagabond verkkokorkkarit

Vagabond koko 38

golf kengät

Marco Tozzi koko 38


6 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  onpa söpöt, varsinki noi vagabondin <33 siis 20 kenkäparia?!!?!!?!?!?!! voi luoja.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mut voin kertoa, että samanverran kenkiä on lähtenyt viime vuonna myös kiertoon. Olisikin jäleen kenkävaraston inventaariolaskelmien aika..

 • Hiramunda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei, taas joku tällainen pitkäaikainen lukija paljastaa itsensä ensimmäistä kertaa. o/ Haluan vain kiittää mukavasta ja inspiroineesta blogista, josta olen bongannut useita ihania ideoita ja etenkin aivan mahtavia kenkiä! Oikeastaan minua hieman harmittaa, etten itse kyennyt pukeutumaan yhtä persoonallisesti ja räväkästi isompana ollessani vaan uskalsin alkaa hakea menevämpää linjaa vasta nyt laihduttuani. Sen vuoksi ihailen tyyliäsi ja omaleimaisuuttasi vain entistä enemmän, kun minusta ei ollut samaan. 🙂

  Ps. Täydelliset nuo Marco Tozzin kaunokaiset! <3 Harmi, että oma jalkani on 39, sillä muuten lähtisin heti kilvoittelemaan noista.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos ihanasta palautteesta! Ja tsemppiä oman tyylin etsimiseen. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mimmoset noi Marco Tozzit on jalassa, aikas ihanaiset nimittäin, ja onko lähtöhintaa? 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ne ehtivät jo mennä!

Post A Comment