I believe I can fly

Päivinä, jolloin sängystä nouseminen tuntuu erityisen tahmealta, kaipaisin kipeästi jotain nostetta maata laahaviin askeliini. Mahtaisiko kulkua keventää yhtään, jos jaloissa lepattaisivat hopean hohtoiset siivet?

jeremy scott for adidas wings

Bongasin nuo Jeremy Scott for Adidas malliston mahtavat tennarit uusimmasta Ellestä ja rakastuin palavasti heti ensisilmäyksellä. Ne olisi niin mahtava arkiasujen piristäjä. Siivet ovat irrotettavat, mutta kuka niitä nyt tahtoisi irrottaa, kun kyseessä on kengän paras osa!

Ostin reilut pari vuotta sitten kesäalennusmyynneistä Adidaksen hopean väriset nauhattomat tennarit ja ne ovat olleet aivan mahtavat ja todella paljon käytössä. Kyseiset salonkikelpoiset kengät nähty aikoinaan mm. tässä asussa.

Nyt mä olen melkoisen vakuuttunut, että nuo Pegasoksen mieleen tuovat sporttipläjäykset olisivat mitä oivallisin vaihtoehto melkoisen onnettoman tennarikokoelmani jatkoksi. Taitaa kuitenkin jäädä pelkäksi haaveiluksi, sillä hinta pyörii jossain parin sadan euron tienoilla. 😛 Mutta pitää tsekkailla eBaytä…

adidas-jeremy-scott-swarovsky-3-1

Scottin luomukset näyttivät kaikin puolin olevan aika mielikuvituksellisia (lasten naamiaisasulta näyttävät tiikeriverkkarit esim.) ja nuo hopeiset siipitennarit edustivat sitä maltillisinta osastoa. Jos hopeatennarit olivat jo kiiltelevät, niin entäs nämä Swarovski kristallein kuorrutetut versiot? Varmaan jokaisen överi blingbling jenkkiräppärin unelmat. 😀 Se on kyllä jännä mihin kaikkeen noita Swarovskin kristalleja on saatu muotimaailmassa jo tungettua. Kaikki merkit tuntuvat jossain vaiheessa tekevän jotain joulukuusen lailla kimaltelevaa yhteistyössä kyseisen firman kanssa. Liika on aina kuitenkin liikaa ainakin kimalluksen määrässä.


Tags:
8 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Swarovskin kristallit on kokenut aika ison inflaation, IMO. Enää ei jaksa innostua, jos jossain kyseisen brändin nimi lukee.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä en ole jaksanut innostua niistä ikinä. Ihmettelen lähinnä miksi niitä pitää joka paikkaan työntää. 😛

 • benna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi itku mäkin rakastuin noihin kenkiin NYT!! Aaapuaa. Ihanat.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   eikö? Ja arvaa vaan onnistuuko ikinä metsästämään noita jos ei ole valmis maksamaan ihan törkeetä hintaa? 😛

 • hanska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  olen itse naureskellut ratsastusvarusteissa, hevosten ja ihmisten, kun noita swarovskeja on joka röörissä ja hintaa ryysyllä nelinkertaisesti normaaleihin (hintaviin) hintoihin verrattuna. ihan niinkuin joku erottaisi onko ne jotain euron kilo -strasseja vai Aitoja Swarovskin Kristalleja… en nyt muutenkaan ole bling-harakka niin en vaan voi käsittää. vaikka on mun hevosella ”timantti”otsapanta suitsissa…

 • maiju
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siivet ovat hauskat, mutta tosiaan – kimallus ei sovi ihan joka paikkaan.. Minkäköhän näköiset noi olis parin käyttökerran jälkeen!

 • Mirette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat, mutta ehkä omaan käyttöön liian överit 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulle noi ois just sopivan överit. Pääsisivät oikeuksiinsa muuten tylsässä pukeutumisessani.

Post A Comment