Blogiristeilyn köyhä kuvasaalis

Jos nyt yhden onnettoman risteilyraportin sais kasattua tästä minun onnettomasta kuvasaaliista.

tytöt hangessa

Lähdettiin täältä perähikiältä jo aamuvarhain liikenteeseen yhdessä Zjanainan ja Encen kanssa. Maalta kaupunkiin matkaaminen on aina työn takana. Tässä on meneillään matkan korpivaellus-osuus. Onneksi kaikki jaksoivat kantaa omat matkatavaransa. Toista se oli sitten paluumatkalla.

Minttu ja MouMou pupeltaa

Risteilyä emännöineet Minttu & Moksu revittelivät leukojaan sämpylän merkeissä ennen lähes satapäisen bloggaajalauman rynnimistä laivaan. Minttu sai nauttia ruotsinlaiva fiiliksestä yhteensä neljän yön ajan, ihan kateeks käy! 😀

Dokumentti kuvausryhmä

Löysin MouMoun tissivaosta mikrofonin ja aloin epäillä hänen olevan bloggajaksi soluttautunut KRP:n agentti jossain salaisessa peitetehtävässä. Moukku itse kuitenkin kertoi kuunteluvälineen olevan peräisin häntä seuranneelta kuvausryhmältä. Mutta entä jos kuvausryhmäkin oli hämäystä.. Blogidokumenttia kuvanneiden tyttöjen puuhasta enemmän täällä.

Minttu emännöi

Minttu toivotteli bloggaajat tervetulleeksi ja luovutti mikrofonin seuraavaksi minulle ja Kristiinalle. Höpistiin yhdessä hieman valokuvauksesta ja kyseinen esiintyminen jännitti minua vallan kauhiasti. Voin kertoa, että kauhua ei yhtään lieventänyt se, että esitystämme oli kuuntelemassa bloggajien lisäksi muotikuvaajaguru Kira Gluschkoff. Mut hengissä selvittiin, mut yhden todella nopeasti kumotun skumppalasin se vaati ennen mikkiin tarttumista.

Nadajan upeat ripset

Meidän jälkeen Saara esitteli kuinka hän oli tehnyt upeista työistä vielä upeampia meikin ja hurjien ripsien avulla. Yksityiskohtaisten ohjeiden vuoksi minäkin saatan vielä joskus uskaltautua kokeilemaan tekoripsiä. Edellisestä kerrasta taitaakin olla jo reilut kymmenen vuotta ja siitä jäi traumat. Yllä olevassa kuvassa Nadjan kimalteleva lookki saa loppusilauksen käsittämättömän törkeen mahtavista Make Up Storen ripsistä. Tahdon niin joskus kokeilla tuollaisia!

Nicole zoomailee

Kuten blogimiiteissä aina, myös tällä kertaa silmät sokaistuivat salamavaloista ja korvissa soi automaattizoomien hurina. Mallia pinkillä paholaisellaan näyttää räpsyripsi-Nicole.

tytöt tukholmassa

Oltiin Jonnan, MouMoun ja Sallan kans melkoisen laiskoja shoppailijoita ja käytiin läpi vaan muutamat ydiskeskustan kaupat. Aamupäivällä jakettiin vähän vielä jopa hymyillä.

Monki ostokset

En tainnut eksyä sovituskoppiin kuin yhden ainoan kerran ja sen vierailun tuloksena mukaan tarttui kuvassa näkyvät kaksi paitaa. Rahapussi keveni noilla Monkin kamppeilla n. 26 €.

metalliketjumekko

PUB:issa hiljainen musta tyyppi patsasteli komeassa ketjukoltussa johon minä tietenkin iskin silmäni.

Jonna empii Vagabondin saappaiden kanssa

Jonna epäröi Vagabondin alennuksessa olleiden saappaiden kanssa. Me kanssashoppailijat  oltiin tiukkoja makutuomareita ja tyrmättiin popot huonon istuvuuden vuoksi ja kauppaan ne sitten jäivätkin. Mutta mimmi itse näyttää kyllä söpöltä!

Tytöt päikkäreillä NK:lla

Bilettäminen ja shoppailu on rankka yhdistelmä, mutta onneksi muutamat kaupat tarjoavat sopivia lepopaikkoja. Sillä aikaa, kun minä koitin metsästää kriteereitäni vastaavaa laukkua NK:n asusteosastolta, päättivät Salla ja Jonna ottaa pikaiset päikkärit.

kolmen naisen matkatavarat

Ja mitä mä sanoinkaan siitä, että jokainen jaksoi kantaa omat tavaransa.. Tässä kuvassa on mun Zjanainan ja Encen tavarat paluumatkalla. Mä jouduin jakamaan omistani kannettvaksi vähän muillekin..  Ja siis reissu kesti kaksi vuorokautta, ei kahta kuukautta. 😀

Ja kuten huomaatte, mulla ei ole ainuttakaan kuvaa itsestäni koko reissulta. Enkä ole tainnut ikuistua juuri kenenkään muunkaan kuviin. Näin ollen mitään asukuviakaan ei ole. Mutta kerrottakoon, että kaikkien yllätykseksi olin pukeutunut molempina päivinä johonkin mustaan.

En jaksanut itse olla risteilyllä mitenkään supersosiaalinen enkä tupannut tekemään kauheasti tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. hengailin enimmäkseen jo itselleni tuttujen tyyppien seurassa, mutta toki muutamia kivoja tuoreampiakin kohtaamisia mukaan mahtui. Kaikin puolin ihan ok reissu, mutta täytyy sanoa, että ihan heti perään en olis uudelleen lähdössä, sen verran raskaita tollaset super-tyttöbileet on. Ja etenkin, kun itse päätyy stressaamaan omaa osuuttaan päivä tolkulla ennen reissua. Mutta kivoja kohtaamisia oli viikonloppu täynnä kuitenkin!


19 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos, että laitoit tuon sämpyläkuvan, etkä mitään muuta.;)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulla olis muruseni ollut susta niin paljon ”hehkeämpääkin” matskua, mut aattelin tällä kertaa säästellä sua. 😀

 • Salla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanaa kun teit näin perusteellisen reportaasin, voinkin linkata tän tarkempaa risteilypostausta vaatineille lukijoille 😛

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tää nyt on perusteellisesta kaukana.. Ja olis kyllä ollut kiva, jos olis ollut joku kuva itsestänikin. 😛

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  aagh siellä ois ollu vagabondin ihanuuksia, vai ei ne lähteny kotiin kenenkään matkassa.tahtois niin päästä kokeilee niitä, mutta missään ole:/ byhyyy. pitänee ruottin maalle karata;D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Noita oli tarjolla parissakin kaupassa ja molemmissa ilmeisesti puoleen hintaan. Mut mitkään mun lempparimalleista ei tietenkään olleet riittävän hyvässä alessa. 😛

 • Bemary
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olit muuten hirmu mukavan oloinen, kuten etukäteen epäilinkin. Muutama sana ehittiin tosiaan siinä reissun aikana vaihtaa, en tiiä muistatko vai et. Toivottavasti joskus päästään juttelemaan enemmän, koska voisin olettaa, että juttua riittäis!:)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Toki mä muistan! En niin kovin monta juomaa nautiskellut. 😀 Eiköhän sitä jossain miitissä törmätä, täytyy sitten ihan oikeesti istahtaa hetkeksi saman pöydän ääreen. 🙂

   • Bemary
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näin tehään. :p

 • benna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Höh, joka toinen bloggaaja etukäteen tästä risteilystä mainitsi varmaan joka välissä mihin se nyt vähänki sattu sopimaan, ja sitte kukaan ei kumminkaan viiti tehä mitään kunnollista juttua asiasta. Pöh.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no itse en mielestäni paljonkaan asiasta etukäteen maininnut. Taisin pari kertaa ohimennen sanoa meneväni pikaisesti käymään Tukholmassa, mutta en mitenkään hehkutellut blogiristeilystä. En mä viitsi kirjoittaa jos ei mulla ole asiasta paljoakaan sanottavaa. En mä muutenkaan kirjoittele siitä mitä mä kavereideni kanssa puuhailen. 😛

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan loistava otos tuo korpivaellus-kuva.. 😀 Sain räkäset naurut jälleen… 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nää kuvat iha mielettömän hyvän laatuisia, millä kameralla sä oot näitä kuvaillut?:D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   onks toi nyt sarkasmia vai häh? Näiden kuraotosten ollessa kyseessä ei ole kameran mallilla kauheesti väliä. Osa otettu järkkärillä ja osa pokkarilla..

 • Joa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaikka en jutellu sulle risteilyllä, niin mun on pakko sanoa, että sekä kuvankäsittelyesitelmää että paneelikeskustelua kuunnellessa ajattelin, että sulla oli mahtava asenne. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Voi että, kiitos kauheesti. Mukava kuulla. 🙂 Mua nimittäin jännitti perjantaina ihan sikana ja ajattelin et oon kaikkien mielestä ihan totaali-idiootti j apelkäsin mokaavani itseni ihan täydellisesti. Onneks muutamilta tullut tällaista kivaa palautetta. Ilahdutti kovasti! 🙂

 • Anniina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  A ihanaa tota tavaran määrää tossa vikassa kuvassa! 🙂

 • Ence
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ahihhih mä niin odotin tota meidän vaelluskuvaa ja se on kyllä vielä söpömpi kuin odotin. Ja meidän matkatavarat :DD

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   näytätte ihan söpöiltä pikku tontuilta! 😀

Post A Comment