Kameleonttineule osa 1

Intoilin edellisen postauksen lopussa eilen tekemästäni hypersupermahtavasta ostoksesta. Asiaa enemmän valottavat kuvat ovat vielä keskeneräisinä photoshopin pyörteissä, joten joudutte tyytymään epämääräiseen teaseriin alla olevan kuvan muodossa. Ihmetyttääkö ketään se, että kerrankin olen hankkinut kaappiini jotain muuta kuin mustaa tai harmaata? Minua ehkä hieman kummastuttaa ja etenkin, kun rakastan uutukaistani palavasti sen väristä huolimatta. Tai ehkä juuri sen takia.

Kerrottakoon sen verran yksityiskohtia, että kyseessä on neule. Ja se on olomuodoltaan täydellinen kameleontti. Olen niin kovin innoissani ja ihmeissäni, kun onnistuin löytämään omalle kukkarolleni sopivasta liikkeestä neuleen, joka vastaa materiaalivaatimuksiini. Materiaali on sekoitus bambua ja puuvillaa. Ei  siis tippaakaan vihaamaani akryylisontaa tai muita epämääräisyyksiä. Ostopaikka: Vila, merkki: Object, hinta: 49,95 €. Lisää kuvia, siitä miksi kaikeksi tuo pehmeys taipuukaan, luvassa viimeistään huomenna. Nyt sitä vielä vähän ujostuttaa.

Object neule


Tags:
No Comments

Post A Comment