Huku huppuun

Parin viime viikon aikana yksi useimmiten päälleni eksynyt vaate on ollut mamman jo pari vuotta sitten minulle neuloma Marilyn tunika. Tai no, viime aikoina neule ei suinkaan ole esiintynyt päälläni takamuksen peittävänä tunikana, vaan olen vaihteeksi tykästynyt  päälaelleen käännetystä versiosta. Saanko siis esitellä: neulepusero isolla kauluksella, joka taipuu myös hupuksi. Ja tuo hupputyyli on ollut nimenomaan se minua ihastuttanut. Tuulissa ja tuiskuissa tuntuu paljon lämpimämmältä ja turvallisemmalta, kun voi hautautua  päätä myöten neuleen pehmeyteen. Huppu peittää alleen myös huonon tukkapäivän.

050210

Perjantain asussa oli vuorossa jotain harvinaista nimittäin ihan oikeat housut ainaisten legginssien sijaan. Siis housut joissa on vetoketju ja nappeja ja vyötärökaitale, eikä niiden materiaali ole joustavaa! Olen jo hetken aikaa etsiskellyt mustia alas kapenevia housuja, jotka olisivat kuitenkin ylhäältä rennot. Mitään polvissa roikkuvia haaremihommia en kuitenkaan halunnut, eikä pöksyt saaneet roikkua takamuksestakaan liikaa. Kriteerien kanssa kohtaavat housuasiat löytyivät viime viikolla Vilan alerekistä kympillä. Bikereiden kanssa uutuudet eivät pääse lainkaan oikeuksiinsa, mutta mitä lempikenkiin tulee, en tunne sellaista asiaa kuin ”nämä kengät eivät sovi asuuni”. Lempikengät yhdistetään kiireessä ulko-ovella mihin tahansa oli lopputulos sitten mikä tahansa.Mutta tätä housujen kättöä tarvitsee nyt varmaan hieman harjoitella ja koittaa löytää ilmeeseen sopivia jalkinevaihtoehtoja.

CK Jeansin harmaa olkalaukku muutti lanteilleni keikkumaan marraskuun lopussa ja meistä on tullut erottamattomat. Olin pitkään sitä mieltä, etten voi käyttää tuollaisia cross body mallisia laukkuja, koska hihnat tuntuivat aina kaivautuvan ikävästi tissivakoon korostaen etumusta entisestään, mutta tuon laukun kanssa olen pääsyt ongelmasta yli. Laukusta on tullut erityisesti bikereiden paras kaveri, ne kun sattumat molemmat puhumaan samaa renttuilun ja maskuliinisuuden kieltä.

huppuneule

Kuvista kiitokset ystävälleni Heidille

Viime päivien ilon aiheisiin on kuulunut myös kelien lauhtuminen siinä määrin, että nahkatakit on taas voinut kaivaa käyttöön. Nahkarotsi kera huppuneuleen olkoonkin vakioasuni parin asteen pakkasissa.

PS: Huomenna luvassa Kameleonttineule osa 3


Tags:
9 Comments
 • Rewind and play again
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  erittäin hyvälle näyttää <<: itsekin oon iloinnu nahkarotsikeleistä, eskimotyyli ei ihan kolahda mulle. oon yrittänyt löytää tollasii prätkäsaappaiden tapaisia, mistä oot löytäny kyseiset yksilöt ?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   saappaat on Vagabondin Ultimat ja löytyivät viime syksynä porin andiamosta.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kivannäköistä. Minä puolestani kysyisin noista housuista, mistähän tuollaisia saisi?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kuten tekstissä lukee, niin omani ovat Vilasta. Samano oloisia on ollut tarjolla monessakin puljussa. Nettikaupoista kannattaa tsekata ainakin Asos.

 • Nina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea asu! Näytät ihan järjettömän hyvältä!!! Huomasin nuo housut jo siitä ekasta kameleonttineuleen heilautuskuvasta ja piti jos silloin sanoa etät ne on makeet.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hii, kiitos! Olitpas sä tarkkasilmäinen jos hoksasit nuo jo aiemmin. 🙂 Itseäni hieman tää housuasia vielä ujostuttaa etenkin ton perseenlevennyspussituksen vuoksi, mutta hyvä jos tulee kannustusta. 🙂

 • Anna-Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva tosiaan nähdä sut housuissa välillä, näyttää ihan tajuttoman hyvältä! Multa taitaa löytyä nuo samat Vilan housut ja ovat kyllä olleet yhdet lemppareista. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos! Mä olen tosiaan sovittanut kymmeniä saman oloisia housuja ja nää oli ekat jotka tuntui ja näytti yhtään järkevältä mun päällä. Saattaa olla, että innostun näiden myötä sovitteleman pöksyjä useamminkin.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Silmäni pomppivat näköjään juuri sen kohdan ohi tekstissä missä mainitsit Vilan! 🙂 Ehkä tsemppaan itseäni sovittamaan jos löydän jotain samantapaista. Tuollainen rento housu+takki(+bootsi) -yhdistelmä näyttää minustakin tosi hyvältä.

Post A Comment