Whistles mekko kaupan

Voi nyyh. Se tilaamani Whistlesin neuletunika saapui luokseni, mutta ei ihan täysin vastannut odotuksiani. En kuvista tajunnut, että yksittäisten sivusaumassa olevien taskujen sijaan kyseessä onkin yksi sisältä yhtenäinen tasku tuossa mahan päällä. Taskun sisäosan ja ehkä hitusen liian pienen koon  vuoksi mekko ei laskeudu edestä riittävän hyvin, joten se ei ole minulle tarkoitettu. Olen niin kovin harmistunut! Kaikilla muilla tavoin mekko olisi ollut mitä ihanin. Materiaali on pehmeää ja malli muuten mitä mukavin, mutta tuo tasku. Kenties jos mekko olisi minulle hieman reilumpi, ei tasku aiheuttaisi ongelmia. Mutta hieman ”nihkeä” koko yhdistettynä ylimääräiseen kerrokseen (sekä mekossa, että mahassa :D)  vatsan päällä = epäedullisen näköinen ruttu.

whistles merinovillamekko2

whistles merinovillamekko1

Asokselta ja muista ulkomaisista nettikaupoista tilaamisessa on aina ikävä puoli se, että palautuskulut joutuu maksamaan itse. Jos siis joku on tuosta mekosta kiinnostunut, niin voin toki palauttamisen sijaan myydä sen eteenpäinkin. Sanoisin, mekon olevan sopiva ja laskeutuvan kauniimmin jonkun itseäni hieman pienemmän henkilön päällä. Itse olen aikalailla kokoa 44, joten suosittelisin tuota kokoa pienemmälle tyypille, silloin se olisi riittävän rento.

Pistän mekon maanantaina palautukseen, jos ei sille löydy ostajaa. Mutta sitä ennen kiinnostuneet voi lähestyä mua sähköpostilla veera@indiedays.com. Mekon hinta Asokselta tilattuna olisi postikuluineen n. 82 €. Tästä se lähtis nyt kympin edullisemmin, eli 72 € postikuluineen. Jos halukkaita olis jostain syystä useampia, niin ekalle menee.


11 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  upea banneri!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi se ois kyllä ihana ja vois olla mun neljäkaks kokoselle varrelle varsin sopivakin, mutta ei millään oo täl hetkel rahaa irrottaa noin ”kalliiseen” mekkoon. :/

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  niin sun näkönen mekko! 🙂 eikö sitä taskuputkiloa voisi katkaista ja tehdä siitä siis kaksi erillistä taskua? asettuisikohan nätimmin?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   en mä nyt oikein innostu alkaa ratkomaan ja kursimaan tuon hintaista kolttua, jos sit tuleekin susi. 😛

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikö taskua voi ratkoa ratkojalla pois?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei mun äly ainakaan riitä miten se tehtäisiin siististi ja niin ettei mitään ala purkautumaan väärästä paikasta.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi ei, jos mulla olisi nyt tuon verran ylimääräistä, niin ostaisin ton heti sulta pois, ihana mekko! Harmi, ettei ollut hyvä :/

 • KF
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ymmärrä ollenkaan noita tuubitaskuja. Vaate, jossa on vatsan kohdalla ylimääräinen kasa kangasta (joka ei usein edes laskeudu kauniisti) ei pue mielestäni ketään. Olen myös joskus tilannut jostakin mekon, jossa sellainen oli, ja ratkaisin ongelman purkamalla koko taskuvirityksen ja ompelemalla taskut umpeen.

 • Heidiliini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hellou!

  Blogisi on ihan mahtava, ja kiva lukea välillä oman kotikaupungin blogiakin =)

  Mikä UK koko tossa mekossa on? Siis mikä niistä mahtaa vastata sitä 44:sta?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   eli UK 16 on kyseessä.

   • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos ja kumarrus,

    eipä siellä Asoksella näytä enää olevan kokoa 12… HÖH!

Post A Comment