I’ve got you under my skin

Jaahas.. mihinkähän se kolme viikkoa kestänyt blogi-innostus oikein katosi? Nyt yhtäkkiä onkin fiilis, ettei ole mitään sanottavaa täällä. Mitkään päässäni pyörivät asiat eivät ole aihealueiltaan sellaisia, että niistä haluaisi julkisesti höpistä. Tyhmää. 😛

Mutta, yksi sellainenkin juttu on viime päivinä hiertänyt mieltä, josta riittää juttua tänne saakka. Mulla ei nyt nimittäin ärräpäiden määrä riitä , enkä mitenkään pysty kuvailemaan sitä ylitseni hyökyvää pettymyksen aaltoa, joka päälleni iski, kun luin Helsinki live festivalin sivuilta, että Skunk Anansie on vahvistettu esiintyjäksi. Siis onhan se ihan hirvittävän hieno juttu, että lähes kymmenen vuoden jälkeen tuo mahtavaakin mahtavampi orkesteri palaa heittämään keikkoja, mutta kun MINÄ EN PÄÄSE PAIKALLE!!!!! 5.6 on sama helvetin päivä jolloin ylioppilaat saavat typerät samettilakkinsa ja haluavat otattaa itsestään kuvia ne päässä. Ihan käsittämättömän typerää. 😛 Mä en vaan kestä. Mä en kateudeltani pysty enää ikinä puhumaan yhdenkään sellaisen onnellisen ihmisen kanssa joka tuonne keikalle pääsee. Eli saattaa tulla melko hiljaista meidän parisuhteessakin.  (paitsi, että juuri tulleen tiedon mukaan saattaa onni vielä kääntyä ja jos kaikki asiat natsaa, niin saatan ehkä sittenkin päästä.. ostan siis lipun kaiken varalta ja rukoilen)

Käännän nyt vielä lisää veistä vuotavassa haavassani ja katselen hieman vielä kuvia tuosta bändin jumalaisesta nokkanaisesta. Skin on mielestäni aivan käsittämättömän upea nainen ihan kaikin tavoin. Jumaloin sitä jo teininä ja olisin hänen innoittamanaan ajanut hiuksenikin, mutta sille kampaukselle mun mamma sanoi jo pienen vastalauseen. Säästin sitten rakkaan äitini silmiä ja hermoja ja jätin tukkaa n. sentin verran. Myöhemmässä vaiheessa, kun Skin ekan soololevynsä aikoihin kasvatti hieman tukkaakin päähänsä, kävelin hänen kuvansa kanssa Maikun tuoliin parturoitavaksi. Täytyy kyllä sanoa, että ei musta samanlaista särmää löytynyt kampauksesta huolimatta, mutta yritys oli kova. 😀  Mutta Skiniin itseensä vielä palatakseni, niin siinä on kaikki kohdallaan, ääni, tyyli, asenne. Ihana. Katsokaa nyt itekin.

skin2

SKIN

skunk anansie2

skunk anansie

Nahkaa, mesh-paitoja, ketjuja, mustat meikit, mahtavia korkokenkiä.. Täydellistä. Vilkaiskaa myös upeat kuvat lontoolaisen stylisti Jackie Dixonin blogista. I’m in love!

Helsinki live festivalin liput tulevat myyntiin ke 24.2 Lippupisteessä ja Tiketissä. Hintaa piletillä on 89 €. Vahvistettuja esiintyjiä on toistaiseksi SA:n lisäksi Guns N’ Roses sekä Danko Jones. Itse maksaisin tuon lipun hinnan jo pelkästä Skunkista, mutta intoilen kyllä myös Danko jonesia. Menisipä kaikki putkeen ja pääsisin näkemään teiniajoista saakka fanittamani poppoon. Fingers crossed..

Skunk Anansien sijaan tähän loppuun hieman Skinin soolomatksua, jota rakastan myöskin kovasti.


6 Comments
 • Nina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä näin Skinin kerran jonkun keikan lämppärinä, en nyt yhtään muista minkä… Olisko ollut Robbie Williams? Noh, joka tapauksessa siinä oli asenne kohdillaan vaikka ”vaan” lämppärinä toimikin.

  Mua noilla festeilla kiinnostaisi lähinnä tuo Gunnarit ja vaikka Danko onkin nähty niin sitä raivoa ja lavameininkiä kyllä kelpaa katsella. Tänä kesänä Suomessa näyttää olevan ihan järjetön määrä kovia bändejä. Minne kaikkialle sitä joutuukaan vielä repeämään..? Sonispheressäkin on sellaset bändit ETTÄ!!! Teininä olisin varmaan pyörtynyt jos olisin nähnyt noin monta fanituksen kohdetta kerralla. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ää, oon kade, kun oot nähnyt Skinin!! sonisphere on onneksi tuossa lähes tulkoon mun takapihalla, joten se on ihan varma. lippukin jo on. Mut tuo Helsinki live kiinnostais nyt jopa sonisphereä enemmän.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikö toi bändi ookkaan hajonnu? Rupesin tässä kuuntelee ja onhan noilla hyviä biisejä! Ja osa on tainnu olla kovassa radiosoitossakin jossain. Tää sun blogis on tosi kivaa luettavaa! Löysin tän Indiedayssin myötä, ja oonki ahkerasti lukenu. Jotenki mukava katella että isokokosempiki nainen voi näyttää oikeesti ihan tosi nätiltä, vaikka itestäni ei kyllä omalla kohalla juuri koskaan siltä tunnukaan..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, kyllähän ne lopetti muistaakseni vuonna 2001, mutta tää on nyt ilmeisesti tällanen muutaman keikan paluu, kun niiltä on ilmestynyt kokoelma levy.

   Ja mitä tuohon kokoasiaan tulee, niin miksi edes pitäisi lähtökohtaisesti epäillä, ettei isompikokoinen voisi näyttää hyvältä?

 • prefecta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Danko Jones oli jotenkin pöljän kuulosta kun siihen oli yhtäkkiä ilmaantunut basso. Energiaa niissä kyllä oli juu (Provinssissa näin siis toissa kesänä).

  (Korvat lukkoon ja silmät kii, seuraa kauheeta nillitystä:) Kun nyt siellä sun kotikulmillas kerta hengaat ja vaikutat niin Jos voit mitenkään ottaa ja vaikuttaa vaikka Sonispheren järjestelyihinkin. Oli meinaan järkyttävän surkeaa viime vuonna, ihme pelleilyä muun muassa maksuvälineitten kanssa. Ja vessajonojen. Ja kaiken muun… Sano niille siellä vaikka että laittaa siihen portin nurkille pankin, josta voi nostaa kortilla käteistä rahaa ja hittoon ne maksupäätteet sieltä juomateltoista. Ja multa saa tarvittaessa pari-kolme muutakin vinkkiä niihin jos kiinnostaa…

  Saattaapi olla, että Käpylässä sit nähdään 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla on sekä hyvä vaatemaku, että musamaku =). Skunk Anansie on myös yksi mun suosikki bändeistä.

Post A Comment