Mä haluan ryppyjä!

Mainitsinkin jo tuossa edellisen postauksen lopussa, että tulevana kesänä on luvassa häät lähipiirissa, joten sehän tarkoittaa minulle häävieraana uuden mekon hankintaa. Kekkereihin on vielä reilut kolme kuukautta, mutta koskaan ei ole liian aikaista alkaa kartoittamaan omia mieltymyksiä. Mikään näistä Asoksen valikoimista bongaamistani mekoista ei ehkä olisi sellaisenaan täysin minua miellyttäviä, mutta antavat hieman osviittaa itseäni kiinnostavista yksityiskohdista.

kotelomekko inspis4

Tässä yksilössä viehättää tuo yläosan läpikuultavuus, kauniit rypytykset ja tuo lantiolla roikkuva huitula. En kyllä tiedä onko lantioni sellaista mallia, että siihen kannattaisi kiinnittää enää lisähuomiota millään ylimääräisellä härpäkkeellä, mutta ilman tuollaista koristetta tuo mekko olisi ehkä hieman tylsä. Toisaalta kyllä voisi ajatella niinkin, että yleensä se on nimenomaan yläkroppa, joka minussa tahtoo kiljua kaikkea huomiota puoleensa, joten ehkäpä tilannetta voisi hieman tasapainottaa jollakin alemmaksi sijoitetulla huomionherättäjällä.

kotelomekko inspis3

Tässä mekossa värit ovat täysin väärät, mutta malli kaikin puolin mitä kaunein. Omalle tasapaksulle vyötäröttömälle vartalolleni tosin ottaisin tällaisen mieluummin yksivärisenä. Tuollainen vaaleampi yläosa nimittäin hirvittää minua todella paljon. Jälleen kerran mielessä takoo vain tissikriisi.

kotelomekko inspis2

Häitä ajatellen tämän koltun materiaali on ehkä turhan halvan oloinen omaan makuuni, mutta malli ja etenkin väri  on kaunis. Kuten kahdessa aiemmasaakin mekossa, myös tässä viehättää kauniit rypytykset. Minulla on nyt ihan selvästi kiihkeä ihastuminen rypytyksiin ja laskoksiin, jotka antaisivat hieman keskivartalolleni armoa.

Miltä unelmieni mekko kesäisiin juhliin sitten näyttäisi? Mitta hieman polven yläpuolelle, hihaton tai hyvin pienet hihat, yksinkertainen malli jollain pienellä jujulla, kauniita rypytyksiä ja laskoksia,väristä ei vielä mielipidettä. Ja tietenkin se mekko kaunistaisi ja hoikentaisi ja olisi päällä mukava, eikä sen malli aiheuttaisi ongelmia alusvaatteiden suhteen. Eli yksiolkaimiset ja olkaimettomat on poissa laskuista, sellaisia rintaliivivirityksiä en edes lähde etsimään, kun tiedän homman mahdottomaksi. 😛

Juurikaan ei haavekuvani vielä kirkastuneet, mutta jatketaan tässä kevään aikana tuumailua..

Sitten vielä hieman kuulumisia loppuun.. On nimittäin nyt vihdoin pakko intoilla täälläkin, kun en malta enää olla hiljaa.. Mä aloitan maanantaina uudessa työpaikassa!!! Mä olen niiiiiiin iloinen, ettei mitään rajaa! 🙂 Ehdin tässä alkuvuoden ”vetää lonkkaa” lopetettuani edellisessä paikassa vuodenvaihteessa, joten olen kerännyt jo ihan uutta motivaatiotakin ja töihin pääsyä oikein odottaa. Valokuvauksen saralla jatkan pääasiallisesti edelleen, mutta pääsen laajentamaan työnkuvaani studiokuvauksesta monelle muullekin alueelle. Että ei mulla sit mitään kummempaa kerrottavaa kuin että HappHappyJoyJoy! 🙂


19 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea uudesta työpaikasta! Ja ihania mekkoja, mistähän Porista vaan löytyisi noin upeita (ei mistään) 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no niinpä.. Porista on melko turha kalastella juhlamekkoja. Tai ainakaan mua miellyttäviä 😛

 • Bemary
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnittelut! :p Kiva kuulla, että ihmiset vielä saavat oman alansa töitä, vaikkei työmaailman tilanne kovin miellyttävä tällä hetkellä avonaisten virkojen suhteen olekaan. Ite tässä tuskailen parhaillaan kesätöiden haun kanssa, liekö ihan kesään saakka.x)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla kävi kyllä uskomaton munkki tän työn kanssa. Ehdin kokonaiset viisi päivää epätoivoilla, että ”en enää koskaan saa alan töitä!”, kun jo alkoi hommat etenemään. 🙂

   Toivottavasti sullekin pian tärppää!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea uuden työpaikan johdosta! 🙂 Onnea myös juhlamekon metsästykseen :D. Itsellä sama projekti edessä ja rehellisesti sanottuna hieman hirvittää, etenkin kun meikäläisestä tuota perfektionistin vikaa löytyy :D.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä jo päätin, et hankin vaan jos jotain täydellistä löytyy. Muussa tapauksessa vedän vielä nämäkin kekkerit vanhalla ja hyväksi havaitulla. Täytyy siis löytää entistä parempi!

 • prefecta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Isosti onnea uuteen duuniin!!!

  Kaipa se kohta mullekin natsaa 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Totta kai se kohta natsaa! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jaahas, tässäkö SK:n uusi valokuvaaja?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hahaa! Täytyy myöntää, että sinnekin hakemuksen laitoin vaikka tiesin, ettei oo mun juttu. 🙂

 • Katjuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnittelut työpaikasta!

  Niin ja onnea vaatemetsästykseen. Itsellänikin ois kesäkuussa sellaiset juhlat tiedossa, tosin Italiassa mutta tässähän saattaa saada vaikka vinkkejä tuohon hameen valintaan, kun sinäkin sellaista metsästät =) Käytetään muuten ihan samankokoisia vaatekappaleitakin 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   tätä koltun metsästystä on kyllä täällä luvassa pitkin kevättä, että jospa täältä jotain inspiraatiota sinullekin irtoaisi. Ja mulle saa kans tulla kertomaan hyvät vinkit kommenttiboksissa! Kyllä me vielä mekot löydetään! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi Veera! Olen lueskellut blogiasi ja tulen kyllä aina hyvälle tuulelle. Ihana kun nautit muodista ja kauniista vaatteista pienistä kurveista huolimatta.Rohkeutta! Olen kade! Itsellekin on pientä ylipainoa vuosien ja lapsien mittaan kertynyt…. Anyways, mitä nettikauppoja suosittelet? Asusteltiin aiemmin Jenkeissä ja siellä saatoi kaiken tilata kätevästi netistä. Vielä ei ole täkäläisia nettikauppoja H&M lukuunottamatta löytänyt… Vinkkejä? Mukavaa kevättä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ihan perus henkkamaukka ja ellos osastoa ne melkein on ”kotimaiset” nettikaupat joita käytän. Mut paljon seurailen sitten noita brittiläisiä puljuja, koska niiltä löytyy useimmiten kokoja meille isommillekin, eikä postikulutkaan enää päätä huimaa. Toimituskin on usein nopeampaa kuin lähempää tilattaessa. Tässä nyt ainakin muutamia esimerkkejä:

   http://www.asos.com

   http://www.warehouse.co.uk

   http://www.dorothyperkins.com

   http://www.next.co.uk

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  en nähnyt missään linkkiä/vinkkiä, et mistä noi kuvat/vaatteet on?

  • Maddaleena
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ensimmäisessä kappaleessa lukee että ovat Asoksen valikoimista.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo sorry, oli unohtunut linkittää Asokselle, vaikka maininta asiasta löytyikin. Nyt on linkkikin.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko tulla onnittelemaan ja samalla hehkuttamaan, että olen itse täsmälleen samassa tilanteessa töiden suhteen! 🙂 Vuodenvaihteessa lopetin edellisessä paikassa, tammi-helmikuun ajan elin pienessä epätoivon kriisissä ja nyt ens maanantaina aloitan uudessa paikassa, jossa sitten toivon mukaan olenkin useamman vuoden putkeen. 🙂 Voin siis TÄYSIN samaistua sun tuntemuksiin! 😉

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Veera,

  ihastuin niin täysillä tuohon ekaa esittelemääsi mekkoon että oli aivan pakko tilata se itselleni ja nimenomaan tuollaisena harmaana 🙂 Joten suurkiitos alustavan työn tekemisestä sinulle kun olit etsinyt noin ihanan mekon tänne näytille 🙂 Mielenkiinnolla odotan miltä mekko näyttää livenä ja päällä, itse kun olen melko lailla samasta muotista kuin sinäkin eli muotoja löytyy vaikka muille jakaa vaikken mikään läski koekaan olevani, heh.

  Kiitos taas kivoista postauksista, tekisiköhän se mammasi mullekin jonkin ihanan kashmirneuleen…

Post A Comment