800 € ristipistopohja

Käsi pystyyn kaikki ne käsityöintoilijat, jotka olisivat halukkaita maksamaan n. 800 € ristipistotyöpohjasta. Anyone? No mut auttaako asiaa yhtään, että kyseessä on laukku, ei mikään pelkkä tyynynpäällinen? Ai ei vai. No en kyllä ihmettele. Mutta jos ristipistohommia rakastava on sopivasti laukkua vailla, niin hän voi yhdistää harrastuksensa ja tarpeensa ja hankkia Fendin Baguette bagin ja taiteilla sen haluamansalaiseksi. Ihanan innovatiiviseksi (mä en nyt ihan allekirjoita..) luonnehditun kassin mukana tulee lajitelma erivärisiä lankoja ja työskentelyyn tarvittavat neulat sekä muutamia esimerkkimalleja. Suunnittelijoiden laiskan päivän taidonnäytettä myy mm. Net-A-Porter.

fendi artist baguette3 fendi artist baguette2 fendi artist baguette1

Fendillä oli pari vuotta sitten samasta aiheesta kiiltonahkainen (en ottanut selvää oliko kyseessä aito vai keinonahka) valkoinen versio, jossa tuli mukana tussit ja tuota rikkaiden naisten väristyskirjaa myytiin 1300 $ hintaan. Sanokaa mua ahdasmieliseksi nillittäjäksi, mutta mä en oikein tajua. Siis ihan nyt vaan pari mua ihmetyttävää asiaa:

 • miten ihmeessä kukaan uskaltaa tuhertaa tussilla 1300 $ maksaneenseen veskaan? mitä jos menee pieleen? Uusi puhdas laukku vaan tilalle, niin kuin piirustuspaperista olis kyse. Jep.
 • jos haluaa tehdä persoonallisen näköisen kassin, niin miksi joku sitten haluaisi sen pohjan olevan jotain kallista merkkiä?
 • jos taas haluaa kirjailla veskaan noita mallien mukaisia Fendi-logoja, niin miksi ihmeessä maksaa siitä, että saa tehdä osan työstä? Eikö sitten olis sama ostaa joku laukku, jossa on logokuosi jo valmiina.
 • miten ihmeessä pystyisi ikinä päättäämään, että mitä tuon hintaisesta askartelupaketista sitten tekisi. Kauheat suorituspaineet!
 • onko suunnittelijat laiskimuksia joilta on loppunut ideat vai niin suuria neroja, ettei tällanen maalaistollukka pysty käsittämään?

Hyväntekeväisyyshutokauppojen myyntiartikkeleiksi nuo kassit kuitenkin sopii mainiosti. Ainakin väritettävää versiota oli annettu erilaisten superjulkimoiden tuunattavaksi ja tuotokset kaupattiin netissä ja rahat luvattiin menevän kunkin tuunaajanvalitsemaan kohteeseen. Mutta tuossakin tilanteessa kyllä maksetaan sitten ihan jostakin muusta kuin Fendin laukusta.

Tajuaako kaikki muut? Oonko mä ihmetykseni kanssa yksin?

http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod53520020&parentId=cat15100763&masterId=cat14170738&index=13&cmCat=cat000000cat000141cat000149cat000226cat3650752cat14170738cat15100763

11 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahah, vähän hauska 😀 Tuli ekana mieleen just tuo, että mitä tuohon nyt sitetn piirtäis, ois niin paljon vaihtoehtoja. Oishan tollanen ihan hauska väkertää, mutta väkertäiskö siihen kukonaskelta, kukkia, palloja, raitoja vai mitä.. Kun ei noita nyt kuitenkaan kovin montaa raskis ostaa. Ja tuo laukku näyttää aika pieneltäkin. Mutta ihan hyvä idea sinänsä, voisin vaikka ite ostaa sitä ihme hamppukangasta ja ommella laukun ja sitte koristella sen (tai toisin päin).

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä jo hetken luulin, että olit mennyt ostamaan tuollaisen:D Onneksi äly palasi hyvin nopeasti:)

  Mutta joo, itselläni olisi tuloksena varmaan törkeen kallis laukku, joka näyttää siltä, että joku lapsi on koristellut sen…

 • prefecta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onks tää nyt vähän sama kun se, että kun menee bändin keikalle ja on maksanut lipun niin eikös se ole sen bändin homma hoitaa ne lauluosuudet kun niille siitä maksetaankin?

  Jos taas ei ole maksanut lippua, on vähintäänkin kohtuullista osallistua siihen, esim. kertosäehoilotuksiin.

  Tuo kanavatyöidis on oikeesti aika mahtava. Mä olen kokeillut kanavatöitä ja vaikka mulla neula pysyy ihan hyvin kädessä en saanut aikaiseksi edes joulukorttikuvaa. Mä TO-DEL-LA haluan nähdä sen juliarobertsin tai keitmossin joka ton täyttää!

 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yritätkö sinä yllyttää?

 • May
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No mä luulen, että ne jotka tuommoisen ostaa (saa) on jo valmiiksi niin julkkiksia, että jos ne mitä tahansa tuohon kirjailevat niin siitä tulee hitti samasta syystä kuin H&M:n valkoiset ”scribbled by a julkkis”-teepparit myyvät.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei tuu kauppoja! 🙂

 • Ence
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aika hillitön juttu. En usko todeksi. En. Yök.

 • Ulrika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voisin tajuta ilman tuota hintaa! Joku parin kympin ristipisto laukkupakkaus tai värityspohja vois olla ihan jees 🙂 Mutta ehkä nuo vastaa sellaisten laukkutarpeisiin, jotka haluaa käyttää merkkituotteita, mutta haluaa myös samalla jotain erikoista ja harvinaista: samalla merkkituote ja samalla ainut laatuaan 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä ollaan samaa mieltä laukusta, kuin siellä!

  Yritäpä siinä nyt ulkoiluttaa ja näyttää kallista Fendin laukkua, jonka olet tuhrinut ala-astelaisen kässätaidoilla. Oivoi. Money not well spent!

 • L
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa, tervetuloa blogini H&M 50 euron arvontaan 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Whaha. Itse asiassa ristipistolaukku on aivan loistava idea, mutta tuo hinta on tosiaan aika hurja. Jos joku löytää vastaavan, mieluiten pienen kaksinumeroisen summan maksavan laukkupohjan, saa vinkata. Voisi ulkosavolainenkin tehdä käsitöitä kerran vuoteen. (Lapasten paikkausta ei lasketa.)

Post A Comment