The Crow

Kaivelin yhtä valokuvaa varten vanhoja teiniaikaisia c-kasetteja kaapistani ja tänään onkin sitten pitänyt kuunnella noilta kaseteilta löytyviä biisejä Youtubesta ja Spotifyista. Toki suurin osa silloin kuuntelemastani musiikista on edelleen vakiokamaa levylautasella, mutta on jotenkin mahtava fiilistellä biisejä juuri sellaisena sekoituksena kuin ne nuoruuden sekalaisilta kaseteiltakin löytyvät. Kasettien nimilapuissa kuvailtiin sisältöä mm seuraavasti ”Ränttää ja tänttää”, ”Nyyh niisk byääh”, ”Sopparomanssi”, ”Synkistelyä”. Viimeksi mainitulta löytyy mm. The Curen Burn sekä Nine Inch Nailsin Dead Souls, jotka molemmat soivat The Crow-elokuvan soundtrackillä. Kyseinen elokuva pitäneekin katsoa uudelleen asap, edellisestä kerrasta nimittäin on jo vuosia. Pitää tarkastaa vieläkö Brandon Leen esittämä Eric Draven aiheuttaa minussa minkäänmoista kuumotusta vai oliko kyseessä pelkkä ohimenevä teini-ihastus.

The Crow 4

Pvc-housut, maiharit ja siipien lailla hulmuavat helmat sopivat enemmän kuin hyvin tämän päivän soundtrackiin synnyttämiin fiiliksiin. Asusta luvassa parempia ja selkeämpiä kuvia ehkäpä jo illalla.


Tags:
7 Comments
 • Fantti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet todella valokuvauksellinen ja kaunis nainen 🙂 Ja pidän sun tyylistä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitos kovasti. 🙂 Se on kyllä aina kymmenien ja kymmenien ruutujen takana, että löytää edes yhden julkaisukelpoisen, joten prosentuaalisesti olen kaikkea muuta kuin valokuvauksellinen. 😀

 • Anna-Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On se Brandon Lee yhä yhtä hottis! Tarkistin asian jokin aika sitten katsomalla The Crown uudestaan monien vuosien jälkeen.

  Ihan mahtava kuva by the way, upeasti liihottaa tuo sun neuletakki vai mikä viitta se lieneekään? 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no, pitänee katsoa leffa ja todeta asia itsekin. 😉

   Kuvan ”viitasta” lisää kuvia pian. Siinä on pari liehuketta päällekkäin.

 • bubble
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Brandon Lee aiheuttaa AINA kuumotusta. Ainaki Crow’ssa 😛 Jonka soundtrack on muuten huippuluokkaa ja useasti kuuntelussa täälläkin.

  Upea kuva!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä en hirveesti harrasta leffojen soundtrack-levyjä, mut Crown sellainen kyllä löytyy hyllystä. Harvinaisen hyvä kokonaisuus.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  The Crow on leffa jota rakastin intohimoisesti läpi teinivuosien, eikä se yhtään huonommalta näyttänyt viime vuonna uusintakatselunakaan. Leffan tunnelma, tarina, kuvakerronta, musiikki, kaikki niin täydellistä!

  Samoin The Curen Burn sekä Nine Inch Nailsin Dead Souls,siinäpä kaksi biisiä jotka saa kymät väreet juoksemaan pitkin selkää vieläkin, noihin biiseihin liittyy ihan mieletön tunnelataus! (ja samalla kaksi pitkäaikaisinta ja mulle ns. suurinta bändiä ikinä.)Oihhh.

  Hauska kuva ja hieno tyyli! 🙂

Post A Comment