Attention, Interest, Desire, Action!

Vagabond on jo vuosia ollut yksi lemppari kenkämerkeistäni eikä suotta. Merkki onnistuu koukuttamaan kenkähamstraajan hyvillä ja ainakin omaan jalkaani loistavasti istuvilla malleilla,joita hyödynnetään mallistoissa jopa monena vuonna putkeen. Esimerkiksi viimeisen neljän vuoden aikana ehdoton suosikki kesäavokkaani on ollut Vagabondin pienellä kiilakorolla varustettu Poppy avokas, jota tulikin sitten hankittua aikojen saatossa yhteensä kolmessa eri värissä. Malli pysyi muuten tasan samana, mutta joka kesäksi tarjolle ton tuotu uudet värit ja koristelut. On helppo ostaa kengät jotka on jo havainnut käytössä loistaviksi.

Poppyt ovat alkaneet tuntua omaan makuuni ehkä hieman liian tyttömäisiltä joten uudet tuulet ovat tervetulleita kesäkenkäkokoelmaani eikä lempimerkki jätä minua pulaan tälläkään kertaa. Uudeksi sydänkäpyseksi voisin veikata mallia nimeltä AIDA, josta ensimmäisenä huomioni kiinnittyi noihin ensimmäisen kuvan mokkanahkaisiin hieman herrainkengistä fiilistään ammentaviin nauhaballerinoihin.

Harmikseni oma kokoni oli Sokokselta jo loppu eiä mallia löytynyt Andiamosta, joten vielä söpöläisiä ei eteisestäni löydy. Jos vaan ensi viikon Helsingin reissulla ehdin, niin pitänee piipahtaa Vagabondin liikkeessä hakemassa nuo tuleein kesine elämänkumppanit.

aida copy

Aidasta on saatavilla myös monia muita varsin lupaavan näköisiä versioita jotka passaisivat omaan kesäpukeutumiseeni kuin se kuuluisa nenä päähän. Musta mörkö muuttuisi pirtsakan kesäiseksi pinekillä mokkaballerinoilla, kun taas puolestaan mustat niitti-ihanuudet olisivat loistava korvaaja viime kesänä vihdoin pois heittämilleni Björn Borgin nahkaballerinoille.

aida2 copy

aida4 copy

aida3 copy

Viimeisenä muttei suinkan vähäisimpänä puolestaan soljilla varustettu Aida, joka muiden tavoin tuntuu huutavan nimeäni ja nilkan paljastavia farkkuja.

Ja kaikesta tästä ihailusta huolimatta ostin eilen yhdet Vagabondit jotka eivät olekaan malliltaan Aida. Mutta niistä myöhemmin!


Tags:
2 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Noi pinkit on saatava!!

  • KatriK.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mustat niittiballeriinat = pakko saada! Ihan pakko!

Post A Comment