Raitaa ja ruutua

Katumuotikamppiksen kuvista tänään esittelyvuorossa Emma-Kaisa, joka sopivasti juhlii tänään synttäreitään. Suuren suuret synttärionnittelut typylle näin bloginkin välityksellä!

emmakaisa

Törmättyämme kaupungilla viime maanantaina päädyimme kuvan ottamisen jälkeen yhdessä pienelle kauppakierrokselle. KappAhlissa nostin tangosta itseäni kovasti miellyttäneet housut ja kiljahdimme molemmat niiden olevan ihanat. Samalla sekunnilla tajusimme pöksyjen näyttävän kovin tutuilta.. Kyseessä oli lähes tasan samannäköiset leggarit jotka Emma-Kaisalla on kuvassakin jalassaan. Tykkäisin siis kovasti tuollaisista tekonahalla pimpatuista farkuista (Salla nimitti nahka + legginssi yhdistelmiä ihanasti naggingseiksi. :D) , mutta nähtyäni ne noin ylväissä gasellisäärissä ei niiden sovittamien tuntunutkaan enää niin hyvältä idealta. Vaikutelma ei ehken olisi ollut ihan yhtä upea. 😀

Emma-Kaisan osti huimat raitakenkänsä tammikuisella blogiristeilyllä Tukholman Monkista ja olivat varsinainen löytö sanan jokaisessa merkityksessä. Hintaa huomionherättäjillä oli nimittäin vain vaivaiset 12 € ja tyttö on rakastunut kenkiinsä niin palavasti, että juurtuvat kuulema pian jalkoihin. Jakavat kuulema mielipiteitä aika jyrkästi ja ne näkyvät silloin tällöin jopa vastaantulijoiden ilmeistä.  Allekirjoittaneen mielipide kengistä on se, että näyttävät kengät ovat aina hyvä juttu!

Emma-Kaisan tyyliä voi käydä ihailemassa lisää hänen omassa Dress up! -blogissaan, jota allekirjottanut suosittelee lämmöllä. 🙂

Ja muistattehan kaikki käydä äänestämässä omaa katumuotisusosikkianne Indiedaysin Showroomissa. Jos tuuri käy, voit voittaa Nikonin kameran!


3 Comments
 • Bemary
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juu eipä voinut olla noita popoja laivalla huomaamatta ja vaikka yleensä en ton mallin kengistä välitä, on noissa ehottomasti sitä jotain, jota ei vaan voi vastustaa.:p Ite en osais kuitenkaan käyttää, vaan tyydyn jatkossakin vähän hillitympään menoon, heh.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielestäni kuvassa olevat vaatteet ovat persoonallisia ja heinoja! On rohkeata piettää vaatteita, vaikka tietää niiden herättävän outoja katseita joillakin! Tyylikästä 🙂 ! Mielestäni kegät olivat aika edulliset jos vain 12e maksoivat ! 😮

 • Ence
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Awww, kiitos onnitteluista ja muista <3 Nousee pissi pian päähän gasellisääri-juttujen takia 😀

Post A Comment