Viikset, villakoirat ja uudet housut

Ei mulla tällä kertaa muuta kuin,  A) mä näytän noissa kuvissa siltä kuin mulla olis viikset, B) meidän kämppä kaipais aika kipeesti siivousta kuten kuvien villakoirakavereistakin näkee ja C)  mä olen ihan rakastunut noihin reilu viikko sitten KappAhlin alennusrekistä löytämiini housuihin!

KAhousut1B housut2B

Kuvissa ei ole mikään todellinen asu, (tai siis on, mutta en ole vielä lähtenyt noin ulos saakka) mutta halusin vaan testata kuinka uudet pöksyt toimivat korkkareiden ja bleiserin kanssa. Omasta mielestäni toimii. Olenkin aina haaveillut särmikkäistä mustista housuista jotka taipuisivat yhteistyöhön bleiserin kanssa, mutta eivät näyttäisi tylsiltä ja tavallisilta bisnespöksyiltä. Alunperin 45€ maksaneet epäsymmetrisellä etuosalla varustetut housut irtosivat ”alehinnat puoliksi” tarjouksen vuoksi niinkin huokealla kuin 7,45 € ja halpa hinta sitten hieman villiinnytti.

Kävin nimittäin yhden illan testailujen jälkeen hakemassa toiset samanlaiset. Ajattelin nimittäin niin, että koska housut ovat niin supermukavat ja mahtavat kesähousut ballerinojen kanssa lahkeet käärittyinä, niin ne tulevat todennäköisesti käytettyä ihan puhki ja nuhjisiksi ja sen vuoksi halusin kaappiin toiset kappaleet, jotka on tarkoitettu fiinimpään kekkerikäyttöön. Mä löydän hyvännäköisiä, mukavia ja istuvia housuja niin nihkeästi, että kun jotain näin rakastettavaa kävelee vastaan tuollaiseen hintaan, niin on oltava terveellä tavalla ahne.

Mä tykkään tollasesta maltillisesta haaremitouhusta missä housut ovat etumuksesta rennot, mutta haaroväli ei roiku polvissa saakka. Näistä housuista mahtavat tekee se, että takamuksesta ne eivät roiku epäedullisesti vaan  kevyt haaremihousuefekti on saatu aikaiseksi vain noilla etuosan laskoksilla.

Yksi miinus housuissa on, nimittäin se, että edestä menevät koristenauhat ovat takapuoleltaan liukasta satiinia eivätkä ne siksi pysy kiinni vaan luistavat pois metallisista soljistaan. 🙁 Täytyy keksiä joku patentti. Mutta kaikilla muilla tavoin housut ovat niin puhdasta rakkautta, että tuollainen pikku ongelma ei paljoa hetkauta.

Iskeekö mun pöksyt lainkaan? Kuka muu tunnustaa ostavansa vaatteita tuplana?


Tags:
,
38 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuplana? Kun oiskin vaan tuplana!:D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no mut sä oletkin ihan pahimman luokan hamstraaja! 😀

 • ida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en koskaan osta vaatteita tuplana, koska rakastan sitä, kun löydän jotain mitä oon etsiny viikko-/kuukausi-/vuositolkulla! Olishan se fiksua, esimerkiksi juuri hyvin istuvien housujen suhteen, mutta oon vaatteiden suhteen sen verran ailahtelevainen että toisena hetkenä rakastan jotain vaatetta ja toisena hetkenä olenkin aivan kyllästynyt… Joten ehkä hyväkin etten osta tuplana:-) Oon kuitenkin sitä mieltä että jos tekee tuollaisen löydön kuin sinä, se on ainoastaan fiksua…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä alan kyllä pikku hiljaa tunnistamaan ne vaatteet joita tiedän rakastavani pitkään ja joihin eivät mitkään mielihalujen ailahtelut pure. Ehkä se on tylsyyttä ja tyylin jämähtämistä tai sitten on sitä paljon metsästämääni omaa tyyliäni joka alkaa löytymään. 😀 Mut siksi uskaltaa ostaa samoja vaatteita tuplana.

 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sä alat oppia =;o oisko geeneissä?

  Kenellä on pinkka samanlaisia paitoja, hameita, kenkiä ect.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Joo, Isältä tuli tumma karvoitus, äidiltä kapeat ranteet ja tarve hamstrata rättejä. ;D

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  *nostaa käden ylös* Hep! Täällä yks joka ostaa oitis tuplana, jos löytää jonkin just nappiin osuvan vaatteen. Usein ostan eri väreissä, mutta sitäkin tapahtuu, että ostan ihan identtiset tuplat.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla ei oikein ole tota mahdollisuutta ostaa eri väreissä. Mitä ihmettä ne toiset värit vois muka olla ? 😀

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sama juttu, tuplana ja joskus eri väreissä kans sama vaate! Varsinkin silloin, kun löytyy jonkin ihastuttava perusvaate, tyyliin täydellisesti istuva ja mukava musta t-paita, sitä on sama hamstrata kaksi, kun muuten se yksi kuluu loppuun tai on aina pyykissä kun haluaisi käyttää.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   se on niin raivostuttavaa, kun ne lemppari perusvaatteet tuntuu aina olevan vaan sielä pyykkikorissa eikä koskaan puhtaana. 😛

 • Janita
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en osta juuri koskaan vaatteita tuplana, vaikka fiksua se lemppareiden kohdalla olisikin. Muistan elävästi viime kesänä, mikä itku ja parku syntyi, kun lempparifarkut hajosivat enkä ollut niitä tuplana ostanut. Ne on ollut kaikkein parhaimmat farkkuni ikinä ja täytyy tunnustaa, että kirppareilla koluan farkkupinot aina, koska toivon löytäväni jonkun pinosta ne täysin samanlaiset, täydelliset lempparifarkkuni!

  Muhunkin iskee just tollaset housut, joissa on haaremimaisuus toteutettu rennolla ja hillityllä tavalla. Oonkin katsonut ohimennen KappAhlissa just noita housuja, mutta ei ole tarvinnut ostaa niitä, kun löysin viime kesänä Mangon alesta melkein samanlaiset pögät. Niissäkin on etuosa laskostettu toispuoleisesti ja pepusta istuvat hyvin eivätkä lökötä yhtään. Parasta on, että lahkeet ja taskut edessä on varustettu ronskein metallivetskarein. Ne housut on rakkautta!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   uuh, metallivetskareilla koristellut housut kuulostaa kuumalta!

 • Jasmin
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  JEE! ihanaa huomata etten oo ainoo tuplien ostelija, oon meinaan aina vähä hävenny sitä ja pitäny outona :DD Ostin tos joulun alla ihan täydelliset paljettilegginsit 30e hintaan, ja tykästyin niihin niin paljon että menin takas sinne liikkkeeseen ostaakseni toiset, mutta ne oli loppu! 🙁 MUTTA, onni potkaisi sittenkin : kyseisen liikkeen nettikaupassa niitä oli vielä, ja alennettuun hintaan, vaan 7e! Joten tottakai ostin toiset<3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   se on niin mahtava tunne, kun löytää jonkun lempparivaatteensa supr halvalla ja sit voi hyvilä mielin ostaa sen varakappaleen. 😀

 • Salka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En osta, paitsi jos löydän joskus jostain täydellisen perustoppimallin, lupaan hamsteroida sitä niin, ettei tarvitse jonkun yksilön kulahdettua miettiä, saakohan niitä vielä jostain..:D

  Ja turbaani, parhautta!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä kävinkin sun blogissa vilkuilemassa sun turbaania. Upea! itsellä olis haussa muutama lisäkappale näitä päähineitä. On meinaan niin mahtava huonon tukkapäivän pelastaja, että tupla ja triplakappaleet tulis täysin tarpeesen. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi kyllä, täälläkin on yksi tuplaaja. Tai välillä triplaaja… 😀 Hienot ovat! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ihanaa, en ole yksin! 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo housut tekee susta sutjakan näköisen! Itse en osta tuplana kuin perustoppeja/t-paitoja eri värisenä, muuten haluan vaatteideni olevan erilaisia.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Minä taas en halua vaatteideni olevan liian erilaisia, koska tyyliini alkaa piku hiljaa vakiintumaan itseni näköisiin uomiin. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kieltämättä tulee itsekin osteltua tuplia ja triplojakin, tosin vain kerran olen ostanut tuplat samassa värissä. On perusvaatteita, joita tarvii aina, ja sit on rakkausvaatteita, joita on ihkua päästä käyttämään mahdollisimman monen eri asun kanssa, joten niitä on hankittava useammassa värissä. 😛

  Mulla löytyy mm:

  – kolme Gina Tricot’n sellaista pitkää, hihatonta toppia: musta, valkoinen ja sininen. Näiden hamstraus taitaa olla aika yleistä, sillä yhdellä kaverilla on kans näitä kolme, ja toisella viisi.

  – kolme GT:n epäsymmetrisellä helmalla ja lyhyillä hihoilla varustettua trikootunikaa/-mekkoa, joita myytiin viime kesänä. Näistäkin musta, valkoinen ja sininen. Teki mieli ostaa vielä parit raidalliset, mutten kehdannut (ja sekös kaduttaa).

  – neljä GT:n pitkähihaista perustrikoopaitaa: kaksi mustaa, yksi mustavalkoraidallinen ja yksi hempeän sininen. Trikoopaitoja tarvii aina, ja mustia on hyvä omistaa kaksin kappalein, kun sellaista tulee käytettyä niin usein, että harmittaa jos ei oo varakappaletta pyykkikorissa lojuvalle paidalle. En viitsinyt ostaa enää valkoista samanlaista, vaan hommasin valkoisen trikoopaitani Vero Modasta, ja kyllä taas harmittaa: Verskin paita nukkaantuu tosi rumasti. Juuri pestynä se on ok-näköinen, mutta hetken päällä oltuaan on taas ihan nuhjuinen. 🙁 Hukkaan meni nekin rahat.

  – kaksi Hennesin leveähelmaista trenssiä kahdella nappirivillä. Näitäkin taidettiin myydä viime kesänä. Mustan trenssin nyt tarvitsee jokainen, ja ostin saman myös kirkkaanpunaisena, koska hei, punainen, leveähelmainen trenssi..!

  – kahdet Vagabondin matalahkot kiilakorkoavokkaat (olikohan malli Poppy? kuitenkin se sama, jota sullakin on parissa eri värissä :P). Enste nämä löytyi sitruunankeltaisena (!) 50% alennuksessa, ja piti ostaa, kun olivat niin hauskan väriset. Käytössä totesin ne mahtikengiksi, kun ovat mukavat ja tyylikkäät. Seuraavana vuonna bongasin samat mustina, ja 50% alennus pakotti ostamaan, koska kyllähän nyt noin hyviä kenkiä tulee käytettyä paljon, vallankin mustana. Kun molemmat oli alennuksessa, sain oikeastaan kahdet kengät yksien hinnalla! Mahtia!

  – Hennesin perushuiveja, joissa on päässä hapsut, löytyy jotain… öö… viidessä värissä ainakin? Musta, valkoinen, leijonankeltainen, kirkkaanpinkki ja tummanturkoosi. Nämäkin on niin perusasusteita, että menevät melkein kaiken kanssa, joten pakko on hamstrata. 😛

  Muutakin tuplavaatteita on, mutten muista mitä. Mies ja työkaverit pyörittelevät silmiään, kun hamstraan samoja vaatteita eri väreissä, mut ne ei vaan ymmärrä. 🙁

  • Iris
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ihan mahtista! 😀 Loistavat perustelut sulla, sisko!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä en oikeastaan edes laske noita perustoppeja näihin tupla ja triplavaatteisiin. mulla nimittäin löytyy sitä GT:n pitkää toppia varmaan 5 kappaletta ja yhtä Espritin alustoppia 9 eri väriä. kun ne on vähän niin kuin alushousut, käytän perustoppeja joka päivä joten on ihan perusteltua että niitä on kymmeniä. 😀

   Mulla on niitä Vagabondin Poppyja kolmet! Ja eilen kattelin kaupassa taas uusinta mallia. 🙂

 • Ira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Googlasin Irregural choiceja ja osuma tuli sun postaukseen maaliskuulta 2007. En sitten äkkiä löytäny kommenttia kenkien saapumisesta ja millainen kokoluokitus noissa sitten loppupeleissä oli?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ne yhdet jotka silloin tilasin olivat ikäväkseni itselleni liian pienet. eli sne kokemuksen perusteella pientä kokoa olivat. 😛

 • kf
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanat housut ja sopii sulle hyvin! Tuota turbaania mä en puolestani ymmärrä alkuunkaan, tuo 20 vuotta ja 20 kiloa lisää olemukseen.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä taas rakastan tuota turbaania ja muitakin päähinevirityksiä ja omasta mielestäni ne sopivat naamaani vallan mainiosti. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulle ei oikein uppoa nuo housut. Mun silmään näyttää sille etteivät istu edestä. Toisaalta, olen niin henkeen ja vereen hameihminen, että hyvin harvat housut edes muiden päällä miellyttävät silmää. Hyvän ostoksen olet kyllä tehnyt, löytänyt noin halvalla itseäsi miellyttävät housut ja vielä kaksin kappalein!

  Mullakin on taipumusta tuohon tuplailuun. Vaikka hameihminen olenkin, niin yksiä farkkuja löytyy kahdet samanlaiset. Toisissa on pidempi lahje, voi käyttää korkeampia korkoja. 🙂 Vielä kun mahtuisi niihin, ehh.. Olisi ehkä kannattanut ostaa myös eri kokoiset. Inhoan myös rintaliivien ostamista ja ostan yleensä kahdet samanlaiset, jos vain mahdollista, kun sopivat löydän.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no en mä edes tajua, että miten suunnattoman hyvin tollaisten lököttävien housujen kuuluis istua. Ovat livenä äärimmäisen mahtavat ja passelit.

   Munkin pitäis tehdä tota rintsikkatuplausta mutta kun ne on niin pirun kalliita niin tuntuis ihan kauheelta ostaa kerralla kahdet. 😛

 • Kamicha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täystuplaa – ei… …mutta joskus tulee ostettua hyvä t-paita parissa eri värissä.

  Tykkään myös tuollaisesta maltillisesta haaremileikkauksesta (tosin tykkään kunnon pussihousustakin) – ostin vasta satiinisen haalarin, joka on leikattu samalla tavalla ja olen pitänyt sitä juhlavasta materiaalista huolimatta pariin otteeseen.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   satiinihaalari.. hmm.. kuulostaa pelottavalta. 😀

 • Iris
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä oon kans vasta lähiaikoina tajunnut tämän tuplaostamisen idean ja sekös harmittaa. Mutta nyt virheistäni viisastuneena löytyy jo munkin kaapista muutamat vaatteet tuplana. Ja sitten on toki tuplana niitäkin, joista ei sitten tullutkaan niitä lempivaatteita vaan jäivät kokonaan käyttämättä. Tosin näistä impulssiostoksista alkaa olla jo aikaa ja nykyään menee aika putkeen, sillä oma tyylini on jo selviö 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla ei onneks taida olla montaakaan hutia noissa tuplaostoksissa. olen yleensä ostanut toisen kappaleen vasta havaittuani ensimmäisen todellä hyväksi ja usein käyttöön päätyväksi.

 • Niltsi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuplaostaja olen minäkin! Varsinkin jos satun löytämään sopivat perushousut tai -farkut, niin ostan kahdet, housujen ostaminen ku on ihan kamalaa yleensä. Ja puserotupliakin löytyy, muutakin ku perustoppeja ja samaa paitaa eri väreissä.

  Noita samoja housuja ittekin kokeilin eli minusta ne on tosi kivat, mutta ei vaan olleet sit mun malli, joten kauppaan jäi.

  Vinkki niiden liukuvien nauhojen pitämiseen soljissa: ompele pieni neppari nauhan sisäpuolelle.

 • Heli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jei! Mun housut! Sama juttu eli KappAhlin alerekistä puoleen hintaan löysin. Täydelliset, ihanat housut, jollaisia olen metsästänyt pitkään! Sopii mulle ja sulle 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kävin just ostamassa samanlaiset housut!:D Olin kattellu niitä täyshintaisiana, mutten edes uskaltanut kokeilla, nyt kun sinä olit muistuttanut, lähdin seikkailemaan kaapahliin. Oikeasti toi tuntuu supermukavilta jalassa, ovat samalla rennot, mutta tyylikkäät pökät. 😀 Eli pakkohan ne oli ostaa., nyt pitäis vaan saadaa lyhennetty’ lahkeet sopiviksi tai saattashan ne näyttää söppänöiltä lahkeet käärittynäkin…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä itse olen käyttänyt lahkeita myös käärittyinä. Toimii!!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana toi turbaani. Mä olen etsinyt mutten löydä mistään. Mistä noita saa?

Post A Comment