Kesäsade kastelee

Melko täydellinen kesäpäivä. Pomo usutti mut kotiin pari tuntia normaalia aikaisemmin ihan vaan siks, kun on niin hyvä keli. ”Et sä kuitenkaan pääse hellepäivistä paljoa kesällä nauttimaan” olivat saatesanat. Ihana pomo. 🙂 Käytin sitten tilanteen hyväkseni ja kävin pyörähtämässä kirppareilla, mutta apajat olivat kehnot. Päivä jatkui kuvien osoittamissa merkeissä bloggaajakollega Encen kanssa.

140520101554

Mä olen nyt pari kertaa nähnyt Encellä niin upeita tekoripsiä, että mä olen ihan vakuuttunut, et munkin on opeteltava tollasten vehkeiden liimaaminen. Mun ainoot kokemukset tekoripsistä on teinivuosilta, kun pakkeloitiin ystäväni kanssa itsemme Back to the Sixties bileisiin. Mutta ehkäpä nyt on opeteltava tuo mun mielestä karmiva homma uudelleen, kun kaupat on täynnä toinen toistaan upeemmin koristeltuja tekoräpsyjä.

140520101553

Ripsien lisäksi mä ehkä ihan pikkasen kadehdin noita nahkaisia niittiballerinoja. Melkein tekis mieli mennä sovittelemaan noita Cip Capiin, mut aion pysyä lujana. Kengät ovat kylläkin kuulema epäonnen kengät, sillä aina kun Encellä on nuo jalassa, tulee karmea sade. Niin myös tänään.

140520101552

Jo toinen lehtien puskemiskuva tässä blogissa pienen ajan sisään. Taidan hieman intoilla tätä vuodenajan muuttumista. Mut eikös oo aihettakin?

140520101555

Oltiin nähty salamat jo aikoja sitten ja seurailtu mustien sadepilvien liikkeitä sen pahemmin huolestumatta. Kun sitten vihdoin päätettiin kerätä kamppeet ja lähteä sisätiloihin, niin taivas aukesi välittömästi nurtsilta noustuamme. Ei auttanut muuta kuin juosta Kirjurinluodon pienen kioskin kapean lipan alle teinien kanssa sadetta pitämään. Onneks teineillä oli pattereilla toimiva mankka niin oli sentään musiikkia. Huono puoli oli se, että musa oli Lauri Tähkää…

140520101558

Onneks oli lämmikettä, niin ei tullut tylsä eikä vilu sadetta pidellessä. valkoviinitetra, onko mitään kesäisempää!? On, nimittäin valkoviinin nauttiminen muovimukeista sateessa.

140520101560

Mut täytyy mainita, et kioskin lippa oli niin kapea, että meinas olla vaikeuksia saada mahdutettua itsensä sen alle. jJs halus pitää perseen kuivana, meinas kastua tissit, jos taas halus kuivat tissit, niin tahto kastua etumus. Ja tämä oli siis ihan vaan mun henkilökohtainen ongelma.

140520101562

Loppuun vielä mun eka kesäasu. Aika ankeet noi tollaset kalkkunan vaaleet sääret, joiden ajelu oli jäänyt vähän huonolle tolalle. Mut hei, en mä osannut varautua vielä tällaseen lämpöön! Ihanat noi mun kolmellatoista lentopallovuodella pahoinpidellyt polvet.kin Mut kai se vaan pitää hyväksyä, et kropassa alkaa näkyä elämisen jäljet. Aion pateista huolimatta käyttää hameita kelien salliessa. eE auta jäädä itkemään sellaisten ominaisuuksein vuoksi, joille ei vaan voi mitään. Suosittelen samaa asennetta muillekin. Mut hieman tää kesän eka kerta paljailla säärillä tuntui pelottavalta, mut onneks olin turvallisessa seurassa. 🙂

Nyt ilta jatkuu parilla Singstar-vedolla ja sit lähdetään katsomaan Tease Queensien burleski esitystä Cabaretiin. Mahtavaa aurinkoviikonloppua kaikille teillekin!

PS: Toivotaan, et mä pian taas saan tästä bloggaamisesta paremman otteen ja saisitte muutakin luettavaa kuin tällaset mitä kuuluu höpinät. Mut mä toivon, et jaksatte tällastakin menoa välillä.


Tags:
,
14 Comments
 • kaisaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mä taisin nähdä sut tänään vilassa! oli vaan hauskaa kun ensin tulit vähän myrtsin näköisenä sieltä sovituskopista, mut sit myyjä oli kai sittenkin kaivanut jostain varastosta oikean koon ja kasvoille nousi iso hymy :))

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hahaa.. ja kuule voin kertoo, et sen seuraavan koon jälkeen tuli kopista entistä masentuneempi valas. Ei mahtunut, ei. Mut on tuomittu pukeutumaan pelkkään trikooseen. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  siis mitä, asutsä porissa?? En tienny :–D

  Kiva pomo, mis oot töissä? Voin sit hakee sinne kesätöihin ja tuun roikkuu sun hihaan ;))) ei vaan. Mut ihana blogi 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   juu täällähän minä olen asustellut jo pian 9 vuotta.

 • Maija.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla oli joskus kauheat ongelmat mun leikatun pattipolven takia, joka on aivan muhkuroilla ja kumman mallinen. En ikinä halunnut pitää hameita tai sortseja jotka paljasti muhkurat. Itsehyväksyntää helpotti kun olin kolme vuotta uimavalvovajana koulun ohessa ja työasuna oli siis päivittäin sortsit. Sen jälkeen ei ole itseäni niin pajon harmittanut vaikka ei mitkään missipolvet olekaan 😀

  Nauroin aika hyvin kun kuvittelin teidät sinne lipan alle siemailemaan viiniä 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla on vielä lentopallovammojen jälkeen tullut pari vuotta sitten kauhea rustopatti yhden talvisen liukastumisen tuloksena. Ihan kaamee, mut ei tosiaan auta itkeä. Rohkeesti vaan helmat heilumaan!

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hihi, itelläni on kanssa jo ainakin 6 vuotta lentopalloa takana, ja kyllähän se polvissa näkyy XD Vaikkei kovin selvästi, mutta kuitenkin! En ite tykkää yhtään käyttää hameita, ne näyttää mun päällä jotenkin karseilta.. Sulle sopii kaikki!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei mullekaan todellakaan sovi kaikki. Itse asiassa aika harvat vaatteet passaa mulle, mut aina on riittävästi kampetta löytynyt päälle.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sattuipa sopivasti tämä postaus. 😀

  En ole vuosiin kulkenut paljain säärin missään. Minä kun en rusketu vaikka mitä tekisin, eli sääret ovat kauniisti vitivalkoisella pohjalla punaisia laikkuja, sekä sinisiä ja vihreitä verisuonia. Lisäksi läskireisi- ongelma, eli reidet hiertyy yhteen ja se on aika inhottavaa. :/ Tänään ajattelin kuitenkin rohkaista kurjan luontoni ja mennä capreilla ulos! Itseruskettavan voimalla kylläkin, mutta siitäpä se lähtee.. Pikkuhiljaa. 🙂

  Ja kyllä me jaksetaan sulta millaisia postauksia vain. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä olen ratkaissut sen läskireisiongelman ohuista sukkahousuista leikatuilla ”shotseilla”. Ne ei näy hameen alta mihinkään, mutta suojaavat reisiä pahimmalta hinkkaukselta. Suosittelen. Täytyy vaan varoa leikkaamasta liian lyhyeksi, etteivätlähde rullautumaan. Eli rohkeasti vaan hematta päälle ja auringosta nauttimaan!

 • Katjuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka moi, muistatko kun kerrattain kommenoin sinulle mekkokriisiä? Kysymyksessä oli mekon löytäminen häihin ja kommentoin tuolloin sinulle, että käytellään samankoon vaatteita jne. No palasin kertomaan, että mekko löytyi ja suureksi ihmeekseni nettikaupasta. Yleensähän en tilaa mitää ilman että pääsee koittamaan sopivuutta. Mutta niinkin helpolla kuin Halensilta löysin sen unelmien häämekon. Nyt tarvii vaan mennä grillaamaan tuota nahkaa et niinkin vaalea väri toimii =) Asustaa ajattelin prossisilla korkkareilla, huivilla ja koruilla. Niin ja tuon valmistajan mekkoja löytyy pilvinpimein UK:sta nettikaupoista, ettei tarvi tyytyä Halensin tarjoamiin =) Niin ja mikä oli se mekko joka hurmasi minut ja ”valasmaisen” kroppani? Cremen värinen shifonkimekko vesiputousvyötäröllä joka peittää makkarat. http://halens.fi/Product/048493?phrase=dGVhdHJv&sortBy=Default&sortDirec… Onnea oman unelmamekkosi metsästykseen.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jee! mahtavaa että mekko löytyi. Itse päädyinsiihen ratkaisuun, että menen samalla vanhalla koltulla kuin muutamat edellisetkin häät. Tuo sun ostama mekko on itse asiassa yksi niistä joita itsekin hetken aikaa pohtivasti tuijottelin, mut olin ihan varma, et se ei mahtuis kuitenkaan tisseistä. 😛

   Suosittelisin muuten testaamaan myös jotain kirkkaammaan värisiä asusteita tuon vaalean mekon kanssa. esim. pinkkiä tai turkoosia. Olis ihanan kesäinen ja raikas. 🙂

 • Katjuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No juu asusteet on vielä mietinnässä. Pinkki ei sovi mun värikarttaan. Nou nou väri näin syksyihmiselle. Mut turkoosi ois kans aika ihana vaihtoehto =) Katsotaan mitä tulee vastaan jahka lähden vielä kartoittamaan kauppoja. Niin ja ei ne munkaan puskurit ihan pienet ole näin 4 kuukautta synnytyksen jälkeen, hyvin mahtuivat ja ois saanu olla vielä isommatkin mahtumaan tuohon mekkoon. Antaa nimittäin aikas paljon anteeksi tuo leikkaus.;)

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Meikällä ja Encellä on samanlaiset niittibolerot 🙂

Post A Comment