I’m a dreamer..

Aina välillä tulee epätoivon hetkiä jolloin toivoisin kiivaasti olevan laihempi purjeiden ja peräsimen kohdalta ja lihavempi puolestaan lompakon kohdalta. Yhtä tuollaista pitkää kiduttavaa hetkeä olivat kaikki ne minuutit jotka selasin tänään Net-A-Porterista löytyviä pikkumustia. Moni kuolaamistani mekoista vaatisi 20 kiloa varresta pois ja 10 satalappusta lompsaan lisää. Mut haaveillahan aina saa.

Vivienne Westwoodin upeita mekkosia sentään löytyisi jopa koossa XXL, jonka pitäisi kokotaulukon mukaan vastata jopa kokoa UK 18, mutta hieman kyllä asiaa epäilen. Mutta jos nyt kuviteltaisiin kokojen riittävän minullekin, niin niitä seteleitäkään ei välttämättä joitakin trikoomekkoja varten tarvitsisi olla kuin pari-kolme. Astetta realistisempaa haaveilua siis. Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Katsokaa ja ihailkaa.

westwood dresses

Voi kunpa minulla olisi edes puoliksi noin mahtava mekko tämän illan kekkereihin. Hauskanpitoa tiedossa Helsingissä. Ja päivän kivoihin juttuihin kuuluu tietenkin myös se, että minun ja Ramonan (Ramonien? Ramonoiden?) tiet kohtaavat vihdoin sillä tavoin, että pääsemme jatkamaan matkaa yhdessä. Ah ja voi. Onnen päivä.

Ei mulla sit muuta.

EDIT: Paitsi yks pikku vinkki sittenkin..

Tänään on Helsingin Korjaamolla Design-myyjäiset klo 18-21! Paikalla myös blogissani usein esillä ollut Koruharakka. Myynnissä monia sellaisiakin uutuuksia joita ei vielä nettikaupasta löydy. Sinne siis!

harakkalogo


Tags:
7 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi on niiiin tuttu tunne että toivois olevansa pienempää kokoa ja timmimmässä kunnossa, eikä se kyllä katso yhtään siihen, että onko normikoko XL vai M. – Mä mahdun kolmekasin vaatteisiin, mutta jumprahuiti kun kaikki makkarat ja jenkkakahvat tursuaa ympäriinsä, niin laita siinä nyt sitten jotain pintaa nuolevaa ylle. Jokin liikuntavallankumous tässä nyt on koettava, muu ei auta.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Niinpä se taitaa mennä, että aina sitä toivois olevansa just jotain mitä ei sillä hetkellä ole. Täydellinen tyytyväisyys taitaa olla utopiaa. 😀

 • Annap.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä taas aion hankkia Veerankin suosittelemia korkeavyötäröisiä alushousuja. Painavat vatsamakkaran siististi piiloon, toisin kuin 15kg sitten toimineet lantiomallit.

  Mulla on myös tuo mahtumisongelma. Kun ei ole kamalasti rahaa, ärsyttää kun halpaketjujen (mm. H&M, Gina Tricot, Seppälä) suurimmatkaan koot eivät tunnu mahtuvan päälle. (Big is Beautiful- ja Great Girls-mallistot on syvältä, niitä ei lasketa.) Siispä toivoin ja sain syntymäpäivälahjaksi ompelukonetta ja aloin tehdä sopivia mekkoja itse! Tähän mennessä 2 aivan kelvollista rentoa trikoomekkoa valmiina. Katselen nättejä malleja netistä ja sovellan omille ompelutaidoilleni. Taidan palata tämänkin postauksen kuviin myöhemmin.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   korkeavyötäröiset alkkarit on ihan pop!

   Voi kun minäkin osaisin ommella. Mulla ei vaan jotenkin riitä kärsivällisyys siihen hommaan. Pitäiskö vaan uskaltautua yrittämään..

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Käypä vilkaisemassa theoutnet.com, jonka takana ovat samat henkilöt kuin NAP:n. Valikoima ei ole yhtä runsas kuin NAP:ssa, mutta toistaalta ihan niin montaa satalappusta ei tarvita hankintojen tekemiseen =) Itse olen tehnyt ko. nettikaupasta muutamia löytöjä kuten Moschinon musta coctailmekko erittäin hyvään sopuhintaan (ja mahtui vielä hyvin päällekkin) =)

  Harmi, että täältä Helsingistä helteet loppuivat, taisit tuoda sateet tullessasi?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä olen joskus sitäkin puljua katsellut mut lähinnä ne vaatteet tuntuu olevan jotain ihan muuta kuin minun kokoluokkaani.

   Ja ei, en tunnusta tuoneeni sadetta helsinkiin, vaan seurasi sieltä auton kyydissä tänne Poriin!

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  IIIK, Ihania mekkoja!!! 🙂 Jotenkin en osaa enää pukeutua housuihin, vaan tonkasin paikallisen Lindeksin alekorista jotain 12 pakettia sukkiksia ihanien hameitteni kanssa. Löysin Carlsonilta (paikallinen Halonen) OXMO-vaatemerkin, ja siltä aivan ihanat korkeavyötäröiset hameet (ja tietenkin puoleen hintaan), ne jos mitkä peittää muhkeamman keskivartalon söpösti alleen 🙂 Ellokselta olen tilaillu aina vähän väliä jotain, ja sieltä löysin itselleni istuvimmat farkut.

  Vielä kun jostain löytäisin muutamat Vagabondin kengät edukkaasti koossa 36, ihania kesäpaitoja, leggingsejä, hameita ja mekkoja koossa 42/44, niin kesäni olisi pelastettu!

Post A Comment