Mun uusi upea ihanuus

Luulin eilen olevani menossa Kevätjuhliin, niin ainakin kutsussa sanottiin, mutta kävikin ilmi, että kyseessä oli joulu ja minä olin ollut hyvin hyvin kilttinä. Bongaa kuvasta äärettömän onnellinen tyttö ja hänen kaulassaan roikkuva uskomattoman upea gTien dekolttiketju.

gtie

Olen ihaillut gTien upeita tuotteita moneen otteeseen niin nettiputiikista kuin messuillakin ja haaveillut mm. juurikin erilaisista kaulaketjuvirityksistä. Blogia seuraamalla saa näköjään todella tarkan tiedon kirjoittajan mieltymyksistä, sillä juhlia järjestämässä olleet Stella , Anna-Maria ja Hanna eivät olisi voineet valita minulle ehkä mitään sopivampaa lahjaa. Boksin avaaminen kirvoitti huuliltani sellaisen ihastuksen ja onnen sekaisen kiljahduksen, että hyvä kun ei kanssajuhlijoilta lähtenyt kuulo. Läsnäolijoiden mukaan kasvoiltani kuulema paistoi puhdas onni. Muistikorteillekin sitä tyypertnyttä hymyä taidettiin tallentaa. 😀

Mä voin kuvitella tuon ketjukasaan kaulaani vaikka minkä asun kanssa. Oikeastaan ihan minkä tahansa asun kanssa! Kaula-aukkoni ovat monesti sillä tavalla avoimia, että niihin sopisi hienosti jokin näyttävämpikin koru, mutta en ole oikein onnistunut löytämään sopivan mittaisia ja riittävästi asennetta sisältäviä yksilöitä. Tuosta upeudesta ei asennetta puutu ja koko ja mallikin on kaikin puolin oiva. Ja mitä mukavuuteen tulee, niin korun kiinnitys-/niskaosa on leveää ja miellyttävää nahkaa, mikä takaa sen, etteivät ketjut hierrä ikävästi. Kaikki kohdallaan siis!

Koska ihanuuden suunnitellut, valmistanut ja lahjoittanut Jenni oli itsekin paikalla, pääsin välittömästi hihkumaan kiitostani ja ihastustani myös hänelle. (Ylläolevasta onnellisen naisen muotokuvasta myös kiitokset Jennille!”) Jenni kertoikin, että tuota kyseistä mallia on tehty mustana vasta kolme kappaletta joista yksi viihtyi hänen omassa kaulassaan, toinen on myyty ja kolmas päätyi minulle tehden saajansa hyvin hyvin iloiseksi. Mutta ymmärsin, että lisää on kyllä jossain vaiheessa luvassa.

Yllättävä lahja ei suinkaan ollut ainoa syy olla suu kuvan mukaisella messingillä, vaan itse kekkerit olivat kaiken kaikkiaan niin mainiot, että fiilis oli todella korkealla. Uusien ihmisten joukkoon meneminen aina hieman jännittää, mutta tällä kertaa ainakin ihan turhaan. Tutustuin moneen huippukivaan tyyppiin ja naurua, puheensorinaa ja maistuvia tarjoiluja riitti myöhään yöhön saakka. Meikki ja tukka olivat kuvassa vielä kiireisen lähdön jäljiltä melko naturellit, mutta illan mittaan Dandyn Sumi ja Marko tuunasivat meitä juhlijoita loisteliaammiksi.

Lisää juhlatunnelmia ja reissusta mukaan tarttuneita ihanuuksia luvassa myöhemmin. Kiitokset mukana olleille mahtavasta seurasta ja kaikille järjestäjille vaivannäöstä (ja seurasta myös)!


10 Comments
 • Stella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos itsellesi, ihanaa kun tulit! Ja ketjukoru näyttää kaulassasi kyllä siihen luodulta.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Allekirjoittanut on Stellan kanssa juurikin samaa mieltä. Ja olipa mukava rupatella, tavataan taas toivon mukaan pian!

 • inke / issues
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana koru, ihana tyttö. Kiitos mukavasta illasta!

 • stellagee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihana koru ja oikeaan osoitteeseen! oli hauska nähdä vaikka vain pikaisesti…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On kyllä ihan sun näkönen koru. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen sun blogias tässä seuraillut ja huomannut, että sun juttusi ovat todella hyviä ja tarpeellisia myös meille vähän isomman koon omaaville. Et ole sitä perus 32-34 koon massaa vaan todella kaunis tyylitietoinen ihminen ja kannat vaatteesi upeasti. Jatka samaan malliin !

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aah, nätin särmikäs ketjuhärpäke!:p Näyttää tosiaan just sopivan mittaiselta, mikä on yllävänkin harvinaista kaulariipusten maailmassa. Yleensähän ne sattuvat laskeutumaan justiinsa siihen pääntien reunan päälle, mikä ei oo nättiä yhtään saati sitten kivan tuntuista. Oispa kiva löytää vastaavanlainen koru jostain, käyttöä ois.:)

 • Petra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi ketjukoru on kyllä hieno, sopii sulle hyvin! 🙂

 • Ence
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Awwww kun oot niin onnellinen ^____^

 • Anna-Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo koru meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen! Jos haluat lainata mun blogista lähikuvaa, niin lainaa pois!:)

  Oli tosi kiva nähdä ja nähdään taas lauantaina!:)

Post A Comment