Päivän vinkki

Pikainen vinkki ennen töihin lähtöä. Muistitko, että Lindexin nettikauppa aukesi tänään? Kyseinen puljuhan löytyy nylyisin toki lähes jokaisesta niemestä ja notkelmasta, mutta Ewa Larssonin uusi Affordable Luxury mallisto (joka ei kyllä varmaan edellisen AL malliston tavoin mahdu meikäläiselle) ei saavu kuin muutamaan myymälään, mutta nettikaupasta se löytyy. tTlauksen saa nyt ilman postikuluja, kun tilaa 40 eurolla.

lindex nettikauppa

PS. Edellä parikin postausta eilisillalta!


2 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kävinki just eilen surkuttelemassa Lindexin nettisivujen sekavuutta ja nyt se sit vihdoin tuli, nettikauppa. Jee! :–)

  Lindex ku sattuu olee lempikauppani. <3

 • Elean
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tuo on kyllä aika epäreilua, ettei noita erikoismallistoja ikinä tehdä tyyliin kuin koossa 36-42 🙁 Ihan kuin isommat ei vois samoissa vaatteissa näyttää hyvältä. Sais kyllä koot ulottua ainakin 46:een! Kuten Lindexillä normaalisti.

Post A Comment