Varjoakin nopeampi levoton tuhkimo

Honeymoon kilisevien asennennilkkureiden kanssa on sujunut hienosti. Tunteemme syvenevät päivä päivältä. Olen aina ollut sitä mieltä, että tuollaisten hieman löysävartisten perusnilkkureiden kanssa ei voi kääntää farkun lahkeita, koska se näyttää omaan silmääni dorkalta. Mutta arvatkaa mitä tein tänä aamuna? No käärin mun farkkujen lahkeita lyhyemmäksi, jotta Ramona-rakkaista ei jäisi milliäkään piiloon. Mitä kaikkea sitä onkaan valmis tekemään rakkauden vuoksi.

Asukuvaa ei valitettavasti tältä päivältä ole, mutta loppujen lopuksi homma toimi varsin mainiosti. Jotenkin nuo kilinänilkkurit yhdistettynä hieman vajaamittaisiin lahkeisiin tuo mieleeni Dingon. Ei puutu kuin tennissukat villkumasta lahkeen ja kengän välistä. 😀 Mutta oikeastaan Dingo-vibat on vaan plussaa.

ramona

pistoolit

Nähtyään viikonloppuna kenkäni ja kuultuani selitykseni saluunan ovien potkimis-fiiliksestä kaiveli ystäväni Minna Koruharakan kätköistä korvikset jotka hän ajatteli sopivan kenkiini. Oi, nuo pienet lännen revolverit ovat juuri mahtava lisä kenkien nostattamaan reteään tunnelmaan. Ne kiipesivät välittömästi korvisten top-5 listalleni. Tulee mieleen Lucky Luke ja Daltonin veljekset.

Muru tuosta vielä lisäsi, että tuollaiset revolverikorviksethan olis ihan hyvin voinut nähdä Nipankin korvissa joskus roikkumassa. ja oikeassahan se on. Neuman vielä kaiken lisäksi piti joskus täällä Porissa villin lännen estetiikkaan nojaavaa vaate-/sisustustavaramyymälää, eli sieltäkin vielä lisää materiaalia näihin mielleyhtymiini. Kaikkien näiden asusteideni herättämien mielikuvien vuoksi kilinäkengät yhdistettynä pyssykorviksiin olkoonkin hatunnostoni kahdelle lapsuudestani tutulle kovalle kundille: Neumanille ja Lucky Lukelle. Jos vielä punaisen huivin sitaisis kaulaansa, niin johan olis.


Tags:
3 Comments
 • Ronja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  pitää kai hankkia to´mmoset revolverit. OOn ettinyt niitä kuinka kauan vaan…

 • slimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itsekin tilasin Ramonat pitkän ja hartaan pohdinnan jälkeen, enkä ole katunut <3 ajattelin alkaa koeajamaan niitä kunnolla syksyllä ja niihin suunnittelin laittavani talvipohjat että kestää tarpoa hangessakin 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  noi pikku revolverit on sinänsä ihan söpöt noin niin kun esineenä, MUTTA en voi mitään sille, että mulle tulee aseista mieleen koulusurmat ja muut älyttömät joukkoteurastukset. eli ei ihan kivasti assosioidu, sorry…

Post A Comment