Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä

Miksi kaupat on täynnä kaikkia ihan kamalia ja itselle väärän mallisia vaatteita juuri silloin, kun kerrankin itsellä olisi ihan todellisia tarpeita? Minulla ei ole kesävaatteita. Ei mitään hellekeleille sopivaa, missä tuntisin oloni omaksi itsekseni. Mutta vaikeinta on se, että en edes osaa kuvitella millaisia ne tarvitsemani vaatteet voisivat olla. Mutta sen tiedän, että mikään kaupoissa tarjolla oleva ei ole sitä mitä kaipaan. Ihan kammottavia asioita kaikki putiikit pullollaan.

Vaatteet on viime viikkoina alkanut tuntumaan muutenkin inhottavalta pakkopullalta. Jotain on aamulla vedettävä niskaansa tuntui vaatekaapin sisältö siedettävältä tai ei. Mä rakastan kesää, mutta vihaan kesäpukeutumista! Onneksi viime päivinä on ollut taas niin viileää, että monet mustat kerrokset kera pitkien housujen ovat olleet aamuisin varsin loistava vaihtoehto.

Vaikka en  tiedäkään mitä kaipaan, niin olen silti varma, että tuon alla olevan Net-A-Porterista bongaamani  Emilio Puccin tank dressin voisin kuitenkin ilomielin adoptoida osaksi kesägarderoobiani, jos olisin niin törkeän rikas ihminen, että yli viidensadan euron pistäminen trikoopalaseen ei tuntuisi missään.

pucci

Maanantaina ehkä edessä maanista kaupasta toiseen ravaamista Helsingissä. Mä olen jo nyt ihan varma, että ainoa asia mitä tuolta reissulta saan, on kipeät jalat. Olen todella yllättynyt jos yhtään varteenotettavaa riepua sattuu vastaan. Mä tarviin jonkun kaveriksi tsemppaamaan itseäni sinne vaaterekkien väliin ja lohduttamaan, kun tulen taas kerran ulos sovituskopista pettymystä nieleskellen, kun yksikään riepu ei taaskaan yllä ympärilleni.Olisko vapaaehtoisia shoppailuterapeutteja?

Negatiivinen asenne on aina paikallaan. Pessimisti ei ainakaan pety.


Tags:
11 Comments
 • inna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos shoppailuveri vetää pohjoiseen, niin tarjoan sekä terapeuttista että muuta shoppailuseuraa. Kuulun juurikin tuohon ”höh, tää näyttäs kivalta jos oisin kokoa 36” -kategoriaan, joten voitas tukea toisiamme. Hei, mennäänkö ostamaan istuva, musta housupuku? 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahaa minulla on aivan sama ongelma kesäkenkien kanssa 😀 minulla on kahdet risat kengät ja tämän lisäksi ainoastaan yhdet vuorettomat saappaat ja koristeelliset juhlakengät. Pakko olisi siis hankkia uudet kesäkengät ja äkkiä kun juhlakengissä on aina ylipukeutunut olo ja risoissa oikein hävettää kulkea. Mutta millään merkillä ei ole ollut niitä täydellisiä, kauniita kesäkenkiä joilla olisi hyvä kävellä koko päivä ja jotka sopisivat asuun kuin asuun. Etsintä jatkukoon. Vagabondilla on muutama hyvän näköinen kenkä mutta Vagabond tekee jostain käsittämättömästä syystä järkyttävän leveä lestisiä kenkiä. 🙁

 • Kamicha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mutta pessimistillä ei toisaalta ole koskaan kivaa.

  Tunikamekko on makea – pitäisiköhän tehdä pikku DIY-projekti? Henkkamaukan rikoota ja sapluunaa?

 • Kamicha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  BTW, Weekdayn koko kesämallisto on väljästi mitoitettua. Kannattaa tsekata myös Ann Sofie Backin riekaleet saman talon Cheap Monday -puolelta.

 • hai
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moiks, mulla on aina sama ongelma kesäisin. Mulla on aika vahva tyyli ja jotenkin en kesävaatteilla saa sitä tuotua esille. Musta tuntuu aina, että koko persoonallisuus katoaa. Suomessa ehkä jotenkin vielä menee, mutta auta armias, jos lähtee johonkin oikeesti kuumaan paikkaan. Mä olen nyt kevään aikana yrittänyt jotenkin valmentautua tulevaan kesään ja ostellut kauheasti koruja, huiveja, hattuja ja aurinkolaseja, joilla saisin typeristä kesäkoltuista enemmän itseni näköisiä. Myös kengät on aina iso ongelma. Saappaista käytän 39, mutta tuntuu että ballerinoista tai sandaaleista koko saisi olla 41. Aina puristaa jostain ja varpaat tursuu :(. Mutta onhan se ihan kiva, kun on lämmin. Paras vaan jos vois oikeesti olla jollain mökillä kesäkuun alusta syyskuun loppuun, niin ei tarvitsisi vaivata päätään tällaisella!

 • -didi-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  tuttu fiilis, kesäisin just tuo, että pitää pukeutua niin hirveän pieniin (helteillä siis) vaatteisiin, ahdistaa, kun olo ei ole oma jossain tuubitopissa, hameissa tai shortseissa. Joko kulkee omasta mielestään ihan hölmön näköisenä tai sitten hikoilee kuin pieni sika 😀 Tsemppiä, kyllä sieltä vielä jotain kivaa löytyy 🙂

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sama fiilis, yleensä pysyttelenkin lämpimimpinä päivinä kotona jos ei ole aivan pakko mennä jonnekin.. Ahdistaa kun makkara alkaa pursota teepaidasta ulos…

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yksi syy siihen miksen kovin useasti eksy tarkoituksella vaatekaupoille.. Joskus löytyy helmiä. Stemppiä sinne!

  (Sori muuten aikaisempi kommentti, tämä osa jäi uupumaan)

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  So true. Mulla on tällä hetkellä sellainen tilanne että kaikkea kivaa ja tarpeellista pitäisi hankkia, mutta rahat on niin finito ettei kertakaikkiaan anna rahkeet periksi. Vaatekoko on alkanut mystisesti pienentyä joten kaappien ”puhdistusoperaatio” olisi enemmän kuin tervetullut.

  Olisikohan mitään järkeä yrittää pitää blogi-ihmisten ja ”tavisten” välinen ns. bloppis jota ruotsalaiset ovat fiksuna harrastaneet jo kauan 😉 Tai siis no, siellähän ne bloggaajat myy ja me ”tavikset” ostellaan 🙂

  Ai niin, näin muuten viime yönä unta että olit tehnyt levyn ja kun se ilmestyi kauppoihin niin olin ekana sitä ostamassa ja ihastelemassa kansikuvaa. Kuvassa sinulla oli päälläsi joku pronssi/kultatoppi ja meikki hyvin samanvärinen. Oh my 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Samankaltaisia ongelmia on itsellänikin. Tämän hetken muoti ei ole minusta kauhean kaunista edes. Useat vaatteet näyttävät jo valmiiksi todella nuhjuisilta ja leikkaukset paidoissa ja topeissa ovat omituisia. Ärsyttää kun ei vieläkään ole vaatteita kesäksi. Kuitenkaan ei viitsisi toivoa, että nämä kylmät säät jatkuvat koko kesän ajan.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ”Mä rakastan kesää, mutta vihaan kesäpukeutumista!”

  Voi luoja, en vaan vois olla enemmän samaa mieltä.

  T makkara

Post A Comment