Ei vieläkään morsiuskimppua!

Lauantai hurahti kaikin puolin hurjan nopeasti ja tuntui, että juhlat loppuivat liian lyhyeen. Minulla tuli laittautumisen ja lähdön kanssa loppujen lopuksi niin kiire, ettei paljoa ehtinyt enää stressaamaan pukeutumisen kanssa. Jäi siis kenkäkaappi penkomatta ja jätin suosiolla irtoripsien kanssa tuhertamisenkin väliin. Koska oikeasti tärkeää tuossa päivässä oli vain se, että sain olla paikalla todistamassa kahden ihmisen suurta onnen päivää. Kyyneliä tuli valutettua niin kirkossa kuin puheidenkin aikana ja olikin melkoinen työ yrittää kuivata nesteet suoraan silmämunasta ennen kuin ehtivät valuttaa meikit poskille.

Juhlat sujuivat kaikin puolin mallikkaasti enkä minäkään enää muistanut juurikaan stressata pukeutumisestani, vaan viihdyin koltussani ja kengissäni mainiosti. Täällä muutaman tuomion saaneet kilttien yo-tyttöjen ja varhaiskeski-ikäisten perheenäitien kengät saivat livenä varsin kovasti kehuja. Ainoa vaatteisiin liittyvä negatiivinen asia oli se, että 10 denierin stay uppini tarttuivat jo kirkon puupenkkiin ja repesivät ennen kuin ehdin kirkosta ulos. Vaihtareita ei tietenkään ollut, joten luotin siihen, ettei silmäpako näy vaaleista ja ohuista sukista kovinkaan kauas ja sinnittelin niillä muutaman tunnin jonka jälkeen nakkasin ne menemään.Mä luulen, että häissä on ihmisillä muutakin katseltavaa kuin mun sääret. 😀

haa8

haa2

Kävin torstaina kampaajalla ja tukasta tuli taas mustaksi värjäämisen myötä astetta skarpimman näköinen. Tuntuu kuin kasvotkin olisivat saaneet kunnon kohotuksen. Silmämeikissä myötäilin asusteiden violetteja sävyjä ja pidin huulet tapani mukaan melko neutraaleina.

haa3

Juoksin lauantai aamupäivänä hädissäni Lindroosille tummuneiden korujeni kanssa ja sain onnekseni todella ystävällistä palvelua. Tarvitsemistani koruista rannekoru oli kunnossa ja vain korvakorut olivat tummuneet, joten myyjä ystävällisesti puhdisti ne eikä edes ottanut maksua vaan selvisin helpottuneella kiitoksella ja isolla hymyllä. Kiikutan korusarjan loput osat kiillotettavaksi myöhemmin paremmalla ajalla. Kuvasta siis bongattavissa Björn Weckströmin Lapponialle suunnittelemat rannekoru ja korvakorut. Murun varustin tietenkin satsiin kuuluvilla kalvosinnapeilla.

haa6

haa7

Tarjoilut olivat kekkereissä enemmän kuin kohdillaan. Etenkin Suklaamoussekakku oli viedä järjen. Miksi, oi miksi, en jemmannut sitä käsilaukkuuni! 😀

haa15

hat1

Tässä sitten muutamia kuvia koltustani. Jälkimmäinen kuva ei ole tästä emakosta kovinkaan edustava, mutta kavaljeerini puolestaan näytti siinä niin syötävän komealta, että kuva oli pakko julkaista. Murun kravatti valittiin mekkoni mukaan. Niin, että miten niin mies ei voi olla asuste? 😉

haa14

Miekkoselleni napsahti bileistä mukaan nakki ensi tammikuulle. Lapussa käsketään muistamaan morsiusparia omatekemällä runolla. Voi olla, että joudun hieman tehtävässä auttamaan. Herralle olisi kuulema mieluummin kelvannut serkulle osunut lappu, jossa tehtävänä oli viettää morsiusparin kanssa heinäkuussa mukava hetki terassilla. No, onneksi kyseistä touhua voidaan harjoittaa ilman nakitustakin.

haa13

Olen niin tottunut korkkareissa pieneen platoon, että ohuet pohjat pistivät päkiät välillä anomaan armoa. Niinpä kengät lensivätkin aina välillä nurkkaan ja tallustelin välillä mukanani olleilla Vagabondin metallinhohtoisilla avokkailla. Morsiuskimppumatsiin puolestaan osallistuin mahdollisuukseini maksimoimiseksi vallan ilman kenkiä. Lämmittelyliikkeistä ja kyynärpäätaktiikasta huolimatta kukkaset ohittivat näppini (taas! Mö en ikinä saa kimppua!!) ja rojahtivat sukkanauhan metsästäneen herran avovaimolle. Eli yhteen parheeseen onnistuivat pelaamaan molemmat naimakauppoja enteilevät symbolit.

Koska murun sukulaisia oli paikalla melkoinen liuta, saimmekin kuulla ihan jokusen kysymyksen, että milloinka mahtaa olla meidän vuoro. Ainoa vuosiluku jonka kuulin miehen suusta oli 2075. Noinkos sitä sitten hänen 100 vuotis synttäreiden kunniaksi vihille vihdoin päräytetään!

haa9

haa11

haa10

Häätanssia tahditti Kingpin orkesterin esittämä Coldplayn In my place. Aikas herkkää oli. Ja toisten herkistelyähän on tietenkin sitten kaikkien taltioitava vehkeellä jos toisellakin. Syyllistyin siihen itsekin. 🙂

haa5

haa4

Loppuun vielä pari epäedustavaa kuvaa lisää tästä häävieraasta. Mekko oli kotoisin Flashista ja maksoi jonkun naurettavat 35 € ja kengät Andiamosta. Eikä nuo kengät loppujen lopuksi harmittaneet mua oikeastaan lainkaan, sillä sopivat tuohon mekkoon kyllä enemmän kuin hyvin ja mieskin tykkäsi niistä kovasti. Jos hän kuuntelee minun toiveitani kravatin suhteen, niin kyllä minäkin arvostan hänen mielipidettään oman asuni kanssa.

Jos muuten joku toinen pullero kaipailee yksinkertaista ja mukavaa juhlamekkoa ja tuo minun kolttuni miellyttää, niin vinkataanpa, että samaa mekkoa oli tarjolla myös luonnonvalkoisena, pinkkinä ja limenvihreänä.  Yritin kauheasti etsiä netistä, että missä kaikkialla noita Flash-liikkeitä Suomessa oikein on, mutta en päässyt selvyyteen. Ainakin pääkaupunkiseudun useammassakin ostoskeskuksessa ja Porissa liike löytyy Isokarhusta.

Viihtyisää oli ja se oli ehdottomasti tärkeintä. Hääpari oli upean näköinen ja onnensa kukkuloilla. Ruoka oli mahtavaa, seura mukavaa ja ohjelma viihdyttävää. Ja mikä ihaninta vierellä juhli oma rakkaani. Kaikin puolin ihan päivä siis. Jää asukriiseilyt ihan mitättömäksi ongelmaksi kaiken onnen keskellä. 🙂


28 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Veera on ihana.:)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   hahaa, kiitti muru. 🙂

 • Stella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Niin on, mutta niin on tuo MEKKOKIN! Hmm, tuollaiseen pitsiunelmaan mäkin voisin pukeutua. Ja noi asusteet todellakin toimii hämmentävän hyvin yhdessä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   mä olin tosiaan aika iloisesti yllättynyt tosta mekkolöydöstä.

   Riittävän klassinen häihin minun mielestäni ja minä kun rakastan pitsiä juhlapukeutumisessa. mutta tuo metallinen kiilto pitää huolen, ettei näytä mummopitsiltä. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tyttö on niin kaunis että oksat pois ja pala latvaa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   😀 kiitos!

 • Ence
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Ootte niin söpö pari, että ihan itkettää ♥

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   ooo, älä nyt sentään ala vetistelemään. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  olet hirmuisen sievänä! itsekin voisin kuvitella pukeutuvani tuollaiseen mekkoon.

  muutenkin pidän blogistasi paljon, olen aina pitänyt. olet niin aito 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   voi kiitos kauhiasti. Kiva kuulla, että tykkäät blogista. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Kommentoin nyt vähän aiheeseen kuulumatonta asiaa (anteeksi jo etukäteen), mutta pakko sanoa että seitsemännessä kuvassa näkyy nyt kunnolla tuo rintavarustuksesi koko, ei se ole ennemmin edestä päin otetuissa kuvissa käynyt kunnolla ilmi… Olen siis vain puoliksi ennemmin ihmetellyt puheitasi tissien koosta, mutta nyt ymmärrän enemmän kuin hyvin, miksei kaikki vaatteet sovi. 🙂

  Itsellä suureni rintsikkaostoksilla viikko sitten kuppikoko B:stä E:hen ja yritän edelleen nieleskellä tätä järkytystä ja tuntuu että kiinnitän nyt naisten rintoihin paljon enemmän huomiota… 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   edestä päin tosiaan etenkin mustissa vaatteissa tuo puskurin koko tosiaan hieman vääristyy. Mutta kuten nyt näet niin hervoton on ainoa oikea sana etumustani kuvaamaan. 😛

   Onnittelut sullekin oikean koon löytymisestä. Vaikka se järkyttää, niin veikkaan et siluetti paranee oikean kokoisilla liiveillä kummasti, kun pullahtele mitkään tuplatissit paitojen alta. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  ”Niin, että miten niin mies ei voi olla asuste? ;)”

  Hih! Ihana 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   mikä on hyvännäköinen, aitonahkainen ja kulkee naisen käsipuolessa? No mies tietenkin!!! 😀

 • Jonayla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Sinulla on aivan ihanat sääret! Turhaan niitä sukkiksilla peittelit! Muutenkin upea kokonaisuus.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   no eihän sitä 10 denierillä mitään peitelläkään, mutta juhlavaan pukeutumiseen ne mielestäni kuuluvat.

 • hanska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  kyllä mä olen ainakin hankkinut aina kun mahdollista myös miehelle mätsäävän skragan juhlatilaisuuksiin niin löytyy sitten oma pari nopeasti 🙂 ja hyvänä asusteenahan tuo on toiminut (pähkäilee aikamuotojen kanssa).

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   joo meillä on kans noudatettu tätä samaa mätsäys metodia jo useampi vuosi. 🙂

 • V
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Hei, täytyy ihan erikseen tässä välissä kiittää elämänmakuisesta blogista. Indiedaysin muodostumisen myötä tuntuu siltä, että yhä useampi bloggari keskittyy vain laukkaamaan avajaiskemuissa, pr-tapahtumissa, launchpartyissä ja muissa kekkereissä, sen sijaan että kertoisi arjestaan. Jatkuva mainoslahjojen esittely vie vähän fiiliksen siltä, minkä vuoksi blogeja aloin alunperin lukeakin, eli nähdäkseni muiden tavallisten tallaajien asu- ja elopohdiskeluja. Mielestäni olet onnistunut säilyttämään jalat maassa ja blogisi samalla linjalla Indien jälkeenkin, siitä suuri kiitos. Plus näin turhamaisena loppukommenttina täytyy sanoa että pitkätukkien valtaamassa blogosfäärissä olet samaistuttava poikkeus. Ja toi mekkokin on ihana ja sopii kantajalleen täydellisesti. 🙂

  • Nimetön
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   Olen aivan samaa mieltä edellisen kanssa!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   kiitos paljon ihanasta palautteesta. toki noita kemuja ja mainoslahjoja silloin tällöin näkyy täällä minunkin blogissa, mutta omasta mielestänikin varsin hillityissä määrin. 🙂

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Tyylikäs pari! Tarkoitan tällä nyt sinua ja miestäsi 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   hahaa, kiitos vaan. Arkireleemme eivät ehkä kirvoittaisi ihan samanlaisiin kommentteihin. ;D

 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Aaaawww! Naytit todella hyvalta, T:lla myos hyva lookki. Yhdessa hyva yhdistelma. 🙂 Ja kiitos ihanista kuvista!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   olis ihan hirvee määrä kivoja kuvia, mut kun ei oikein voi tänne blogiin niitä laittaa. Mut edes jotain. 🙂

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  näytät todella hyvältä=)

  asiasta kukkaruukkuun voisitko tehdä postauksen hiuksiesi laitosta??omistan suurinpiirtein samanlaisen hiusmallin mutta en osaa oikein laittaa sitä ja sinun hiuksesi on aina niin kivasti=)

  tykkään tosi paljon blogistasi terveisin sydämeltään aina porilainen joka asuu nykyään ulvilassa=D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

   no voinhan mä joskus tehdä, vaikka siinä ei kyllä mitään kauheen ihmeellistä taikaa ole. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuu Vastaa

  Olen todella harvoin blogiasi lukeanut Indiedaysissa, mutta nyt jostain syystä päädyin lukemaan paremmin. Kirjoitat todella kivasti ja näytät HYVÄLTÄ! 🙂 Tällaista aitoutta lisää 🙂

Post A Comment