Hattaraa ranteeseen

Huomasin tässä eräänä päivänä, että on todella vaikeaa yrittää kuvata itse omassa ranteessaan olevaan kelloa niin, että se näyttäisi mitenkään järkevältä. Päädyin siis nappaamaan saamastani uudesta söpöläisestä kuvan ihan perinteisesti pöydällä. Mutta melkoisen kaunis ja rauhallinen otos siitä sitten tulikin.

Jet set addiction

Kevätjuhlista on jo pian kuukausi aikaa, mutta vastaanotin vielä yhden lahjan tällä viikolla. Lahjakassissani oli Km-kellon lahjakortti, jolla sain valita itselleni mieluisan värisen Jet Set Addiction kellon. Koska vaihtoehtoja oli melkoinen määrä, piti asaa pyöritellä jokunen ilta ennen päätöstä. Musta olisi tietenkin ollut todella helppo ja ilmeinen valinta, mutta kaipasin hieman enemmän haastetta.

Valikoima sisälsi mm. violetin, pinkin, sinisen, keltaisen, vihreän, mustan, harmaan jne.. ja ne kaikki vielä normivärin lisäksi läpikuultavina versioina ja strasseilla tai ilman. Rajasin vaihtoehtoni pinkkiin ja tuohon baby pinkkiin ja kysyin miehen mielipidettä. Yllätyksekseni hän äänesti tuota babya ja itsekin pidin sitä niin söpönä, että lukitsin vastauksen. Strasseihin en sentään tässä söpöilyssä sortunut, niitä olisi vaikea yhdistää omaan tyylini, mutta riittävästi hattaraa tässäkin.

Kuten Haaremin koruaarteista kirjoittaessani kerroin, että ne muistuttivat minua lapsuuden suklaamunayllätyksistä, muistuttaa myös kaikki vaalenapunainen minua samoista ajoista. Ollessani n. 4-7 vuotias ihan kaikki piti olla vaalenapunaista. Jopa isän nikkaroima pupusänky piti maalata vaalenapunaiseksi, samoin pulpetti ja monta muuta asiaa. Ensimmäinen rannekelloni oli luonnollisesti tietenkin vaaleanpunainen. Uusi kelloni onkin ihana paluu lapsuuden hattaramaailmaan. Ja kaiken lisäksi se sopii hienosti yhteen polkupyöräni kanssa. Aikarauta onkin päässyt ranteeseen jo monen mustan päivän piristykseksi.

En ehkä olisi itse ikinä uskaltanut ostaa itselleni hattaran väristä kelloa, mutta nyt kun minulla on sellainen, olen siitä äärettömän iloinen. 🙂

Bongasin muuten Km-kellon sivuilta kilpailun jossa omaa suosikkiväriään äänestämällä voi voittaa itselleen Jet Set Addiction kellon. Mikäli kiinnostaa, niin kilpailuun pääsee osallistumaan TÄSTÄ.


Tags:
12 Comments
  • Nina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ei ole totta, mä valitsin just tuon saman kellon!!! 🙂 🙂 🙂 Täällä kaksi ikuista mustiin pukeutujaa kantaa tänä kesänä samaa hattarapinkkiä kelloa. Heh, aika hassu sattuma. 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      hahaa! ei oo eka kerta kun tykätään samoista jutuista!

  • Anna-Maria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Lapsuudessani kellojen piti olla aina kanssa vaaleanpunaisia ja tuo sun valitsema tuo kyllä muistoja mieleen. 🙂

    Valitsin itse harmaan kellon, mutta jostain syystä lähettivät mulle mustan. Toivottavasti saan sen vielä vaihdettua. Onko kukaan muuten keksinyt miten tuota saa kavennettua? Mulla on niin minit ranteet, että vaikka kavensin 3 palaa, niin silti se kello heiluu ympäri rannetta. Pitänee viedä se varmaankin kelloliikkeeseen..

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      tommi lyhensi mun kelloa jotenkin vaan siirtämällä sitä lukitusmekanismia jotenkin. siirsi sitä tappia. hankala selittää.. Se lyhenee niin noin kahden palan verran. Yhtään palaa ei otettu pois. Kello jäi vielä löysäksi, mutta tykkäänkin siitä sillä tavoin.

      • Nina
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Anna-Maria, mä lyhensin omaani toiselta puolelta 3 palaa ja toiselta yhden (otin siis palat ihan fyysisesti irti). Vielä se heiluu ranteessa mutta kun otin seuraavan palan irti se oli hankala laittaa kiinni koska lukitusmekanismi on aika iso. Eli tällä mennään. Ota vaan rohkeasti irti niitä paloja, saa ne aina takaisin jos menee liikaa.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    http://www.elle.fi/kilpailut/i/_a114520/mika+on+lempiblogisi/

    Arvaappa vaan mitä blogia äänestin 😉

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      jaa-a.. varmaan jotain käsityöblogia. ;D

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aivan syötävän söpö kello =) Onko materiaaliltaan mitä? Yritin liikkeen sivuilta sitä löytää, mutta äkkiseltään ei ottanut silmään.

    P.S Mäkin tykkään jakoavaimista =) Mies nauraa kun käyn rautakaupassa hiplaamassa aina sitä isointa 😀

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kellon ranneke on kovaa muovia. Itse luulin kuvien perusteella, että materiaali olisi ollut sellaista pehmeää muovia, mutta se olikin kovaa, vähän sellaista lego-palikka matskua. 😀

      Lohduttavaa kuulla etten ole ainoa jolla on jakoavain perversio.

  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onpas pirteitä kelloja! osallistuin kilpailuun ja suosikiksi valitsin vihreän 😀 poikkeuksellinen tuokin valinta, kun ottaa huomioon että tällä hetkellä ranteessa on titaaninen siro naistenkello… jotain räväkämpää olisi kiva käyttää välillä. Ihastuin km-kellon sivuilla totaalisesti Muumi-kelloihin! oih. <3

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      toivotaan onnea kisassa! Minä itse puolestaan aina hihkun hello kitty kellojen kohdalla. onneksi tämä kello hieman lievittää hattara-tyttökellon kaipuuta. 😀

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itse ostin moisen punaisen. Lyhentäminen on onkelma täälläkin, siihen tässä lähdin apua googlettamaan ja tänne päädyin… 🙂 Ranneke on muovia, joten tuo lyhentämisoperaatio pelottaa, en uskalla väkisin, kun pelkään että menee rikki! Pitääköhän tässä nyt mennä tuonne KM-Kellon kellohuoltoon…blaah!

Post A Comment