Yllättävä sekoaminen Seppälässä

Olenkohan mä joskus maininnut täälläkin, että raidat eivät ole minua varten. Olen viimeksi pukeutunut selkeisiin raitoihin joskus 16-kesäisenä. Eipäs kun, otetaanpas hieman sanoja takaisin.. onhan minulla ollut 2008 kesällä nähty H&M mekkotunikawhatever. Mutta se olikin väriltään musta-harmaa, sitä ei siis oikeastaan lasketa. Mutta siis oikeita raitoja, minulle? Olin varma, että ei koskaan. Mutta never say never… Mulla taisi jotakin napsahtaa perjantain ostosreissulla. Katsokaa ja ihmetelkää!

raitapaita_2010_06_21_B

Ihanasta kuvasta saadaan tällä kertaa kiittää mun pomoa, joka maailman paras sellainen. 🙂

Seppälän -40% alesta löytynyt neuletakki vain jotenkin tarttui mukaani sovituskoppiin enkä enää voinut poistua kaupasta ilman sitä. Olen jo pitkään kaivannut garderoobini piristykseksi jotakin valkoista, mutta kokovalkoiset vaatteet eivät ole minua varten. (jep, ”Sininen ei oo mua varten”, ”raidat ei oo mua varten”, ”valkoinen ei oo mua varten”.. kattellaan taas hetken päästä uudelleen tuotakin väitettä..)

Ongelmani raitojen kanssa on ollut joko se, että raidat ovat olleet niin ohuita, että kuosi on vilkkunut silmissäni tehden minut hulluksi tai sitten raidat ovat olleet niin leveitä, että ne ovat harhauttaneet etupuskurini näyttämään entistäkin muhkeammalta. (pahin asia mitä olen ikinä sovittanut päälleni on ollut leveäraitainen pooloneule.. 😛 ) Mutta jollain ihmeen tavalla tuon neuleen raidoitus onnistui mahtumaan juuri siihen pieneen raitakuosien joukkoon, joka ei tainnuta minua vilkkumisellaan hypnoosiin, eikä myöskään  aiheuta ikäviä optisia harhoja mittojeni suhteen (tai siis, ei kerro totuutta) vaan ehkäpä jopa hieman imartelee.

Jostain kumman syystä koen, että raikkaat raidat kaipaavat seurakseen ehdottomasti ripauksen reipasta punaista. Minä tunsin itseni raidoissa ja punaisissa kengissä ja huulissa jotenkin epätavallisen reippaaksi. Asu sopikin siis oikein loistavasti tämän päivän kouluttajan rooliini johon jouduin töiden puolesta. Nousisikohan yleinen vireystasoni jos hankkisin kaappiini lisää raikkautta muodossa tai toisessa ja luottaisin useammin huulipunan voimaan?

What can I say.. I’m in love!


Tags:
7 Comments
  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Upea asu! punaiset kengät ovat kuin se piste iin päälle! ja tuo raitajutska, tosi kiva =)

  • ia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi, loisto-ostos, näyttää nimittäin todella hyvältä!

  • Maddaleena
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mamma tykkää =;o ja huulipunasta kans <3

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näytät aina niin hyvälle! Raidat sopii loistavasti!

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ihana asukokonaisuus =)

    bolero oli kymppi ostos ja kengät kruunaa koko komeuden!

  • Maija.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana asu 🙂 Tosi kiva yhdistää punaiset kengät tuohon asuun!

  • alllu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    oi ihana asu <3 upeana olit!

Post A Comment