Just another wedding party

Koska lauantai oli merkittävä päivä kaikille meille prinnseistä haaveileville prinsessoille, piti naapurimaan suuren rakkaustarinan huipennusta tietenkin juhlistaa asiaan kuuluvin eväin. Viikolla luontokuvausreissulla bongaamani tirppa Enceus kesyyntyi sen verran nopeasti, että sain hänet seurakseni herkuttelemaan prinsessakakulla, tuulihatuilla ja skumpalla sekä tirauttelemaan kyyneliä. Se joka väittää, ettei vuodattanut minun punaisella sohvallani muutamia hyvin kosteita tippoja silmäkulmistaan, valehtelee räikeästi.

kakkua

Onnen huuma oli kotikatsomossakin siinä määrin, että juhlintaa oli ehdottomasti jatkettava pitkälle yöhön ja kiskoimmekin mekot päälle ja party-korot jalkaan ja lähdimme hippaamaan. Itse meinasin ensin hieman ujoilla oman minimekko-strippikorkkarit-komboni kanssa, mutta Encestä ja murustani koostunut kannustusjoukko valoi minuun uskallusta lähteä vilauttelemaan säärtä oikein urakalla. Kai sitä nyt kesällä hieman saa paljastella ja etenkin kun mekko on niin upea!

yhdistelma

kissat3

Kuvat eivät kerro totuutta, mutta hitsi, että mun sääristä tuli mahtavan väriset ja säihkyvät muutaman päivän Acon-itseruskettavakuurilla ja päälle levitetyllä Acon hehkua antavalla Sparkling Body Lotionilla. Mä tiedän suurimman osan mielestä olevani edelleen ihan kalkkuna, mutta minulle tämä väri on lähes ennennäkemötäntä ja varsin upeaa. Ainakin yksi mimmi vakuuttui kyseisten töhnien tehosta siinä määrin, että vannoi syöksyvänsä apteekkiin asap. Kerrankin muuten mulla oli sen verran korkoa, että jo melkein pärjäsin pitkän huiskean kaverini vierellä enkä altistanut  kumpaakaan meistä kauhealle niskasärylle, jonka kahden melko eri mittaisen henkilön pitkäkestoinen yhdessä hengailu voi aiheuttaa.

yhdistelma2

Siitä huolimatta kuinka paljon tuosta Dorothy Perkinsin farkkumekosta tykkäänkään, ei se ole päässyt päälle aikaisemmin kuin kerran ja se tapahtui Indiedaysin launch-kekkereillä. Ne on nuo uskomattoman typerät kylkiläskiaukot jotka mua ovat hillinneet mekkoa käyttämästä, mutta lauantaina päätin haistattaa epävarmuudelleni ja muiden mahdollisille pahoille katseille ja päätin heilua baarissa ilman mekon päälle vedettävää peittävää loimea. Oli nimittäin siinä määrin hiostava ilma, että sisätiloissa ei olisi kyllä pysynyt hengissä minkään bleiserin kanssa. Joten pois alta risut ja männynkävyt ja silmät kiinni niiltä jotka ei kestä katsella, kun tämä tyttö päättää  paljastella.

kissat1

Meitä tyttöjä meinas melkoisesti hymyilyttää, kun kameran takana oli yks melkoisen kuuma kolli joka jaksoi kuvailla meistä monta ihanaa ja hyväntuulista otosta. Mihin muuhun käyttöön tuo komistus pääsi, voitte tsekata Encen blogista.

asu2

Ulkona toki kuljin astetta peitetympänä kuin kuumassa baarissa. Kenkinä toimivat viime kesänä Nellystä lahjakortilla hankitut 13 stripparikorot, laukku puolestaan oli löytö reilun viikon takaiselta Rakastajat-teatterin kirppikseltä ja uusi rannekoru tarttui mukaan kahdella eurolla Seppälän alesta.

Kylkiläskiaukoista huolimatta mä rakastin tota asua. Noin huimissa koroissa ei voi tuntua muuta kuin itsevarmalta. Tahtoo päästä käyttämään sekä mekkoa, että kenkiä pian uudelleen!


22 Comments
 • prefecta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  WOW, Olet kyllä sädehtivä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hyvässä seurassa oli sädehtivä olo. 🙂

 • ninni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  sä näytät tosi upeelta! ja sanoisin, että kyllä kelpaa noita sääriä esitellä!!;)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, kosmetiikalla saa ihmeitä aikaan! 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sairaan magee asu ja huippuhienot kengät!! Toimii.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitti! 🙂

 • Bemary
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkään! Ihan sun näkönen asu alusta loppuun eikä mitään valittamista. Mekon kuosi on hirmu näpsäkkä.:) Tosin mä ite en ikimaailmassa pysyis pystyissä tommosilla koroilla, että ihan kaikille toi korkeiden korkojen käyttö ei tois suurta itsevarmuutta, päinvastoin. Pointsit sulle, ku oot toista maata ton suhteen.:D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   noilla kengillä pystyssä pysyminen on oikeastaan paljon helpompaa kuin monilla matalemmilla. Toi plato on niin tukeva, eikä korkokaan ole liian piikki.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ”Aivan mieletön mekko! Siis mitä, ei, ei oo todellista, tajunnanräjäyttävä! *vilkaisee uudestaan kuvia* Uskomattoman hieno, ei pysty, siis on vaan upea!”

  Tuli avokkikin katsomaan, että mitä oikein riehun 😀

  Siis.

  Aivan järjettömän upealta näytät.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hahaa. ihanan sekopäinen kommentti. 😀

 • Lotsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No hei pikkasen hieno asu!! :)):)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan IHANAT kengät, grau!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   vielä kun olisivat hieman miellyttävämpää materiaalia niin olisivat oikeasti tosi kivat. 😛

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tykkäsin paljon asusta. Näytät todella nätiltä! 🙂

 • Salka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo mekko on ihan tajuttoman upea ja sopii sulle todellakin! Kuvista kyllä oikein huokuu sädehdintänne ruudun toisellekin puolelle :)!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   🙂 kiitos vaan paljon. melko napakka tuo kolttu on, mutta hyvä jos se onnistuu näytämään päällä suht siedettävältä. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ois se encendaalin asuste pitäny sunkin kainalossa olla ees yhessä kuvassa ;D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei se nyt joutanut kun oli kerran kaverilla lainassa. ;D

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaaau! Oot todella hyvännäkönen tossa asussa eikä tarvis mitään peitelläkään! Oon sun kanssa aika samankokonen mutta valitettavasti sulla on selkeesti nätimmät jalat ja kädet jotka mun pitää aina saada peittää jollain. Mutta todella hieno asu siis, tykkään.

  T kateellinen selluliittireisi ;D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hahahaa.. kuules.. melkoinen selluliittireisi täälläkin. 😉

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä ois kans yks selluliittireisi mutta omistaisinpa minäkin TUOLLAISET SÄÄRET!! Mamma mia, olen kateellinen 😀

Post A Comment