Metamorfoosi

Kyllä täytyy sanoo, ettei ollut huono juhannus! Juhlan kruunasi ehdottomasti muruni uskomaton muodonmuutos. Mun sammakosta nimittäin sukeutui saunareissun jälkeen näin komia rinssi! Tai ehkä mä olin vaan tietämättäni tehnyt juhannustaikoja ja näin kuvajaisen tulevasta puolisostani. 😉

_MG_0955

_MG_0953

_MG_0958

Itse rinsessasta ei paljoa asu- tai muitakaan kuvia viikonlopun ajalta ole, mutta eipä ollut kyllä kummoisia asujakaan. Huuhailtiin kaveripariskunnan luona saunoen ja grillaten, eikä vaatteille tai ehostautumiselle todellakaan annettu ajatustakaan. Mutta kuten kuvista näkyy sitä saattaa kopata itselleen ihan uskomattoman komistuksen siitäkin huolimatta, ettei itse ole nähnyt vaivaa oman ulkomuotonsa eteen. ;D

Näkikö muut tulevia sulhoja juhannustaikojen myötä tai löytyikö kainaloon yhtä komeita prinssejä kuin mulla?


2 Comments
  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulla oli sellanen poika, jonka musiikkiMAUsta tykkäsit!<3

  • Ence
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olihan noita prinssejä, mutta kyllä sun nyt vaan vie voiton!

Post A Comment