Futuristisia rannepanssareita

Olen suurten hopeisten rannerenkaiden ystävä. Masiivinen, näyttävä ja himmeästi kiiltävä panssari ranteessa on usein ainoa koru jonka korvakorujen lisäksi tarvitsen. Suuri pala hopean hohtoa ranteessa antaa kokomustaan asuun  juuri sen pienen kirkastuksen jota kaivataan. Kuvailujen mukaisia rannekoruja minulta löytyy jo esimerkiksi häissäkin ranteessani nähty Weckströmin suunnittelema koru sekä viime kesän Budapestin reissulta hankittu kaunotar.

Selailin eilen Etsyä ja bongasin jotakin sellaista mikä ehdottomasti kuuluisi juuri minun ranteeseeni. Katsokaa näitä särmikkäitä ja upeita luomuksia! Noista tulee mieleen robotit ja avaruussukkulat ja metallityöpajojen meteli.

kamera rannekoru

Ja kuka jo arvasi mistä ne on tehty. Olen jo aiemminkin kirjoittanut Etsystä löytyneistä koruista jotka on valmistettu vanhojen kameroiden osista. Silloin ihastelin mm. mustia objektiivin tarkennusrenkaasta tehtyjä rannekoruja ja salamakenkäkorvakoruja. Mutta nyt herra Ibwatson oli lisännyt myyntiin nämä vieläkin pahemmin minua kutkuttavat rannerenkaat. Muistin taas mainita murulleni, että tässä olisi vallan oiva lahja minulle sitten kun vihdoin saan kesken olevan tutkintoni suoritettua loppuun. Upea kameranosa ranteeseen killumaan, se olisi mitä mahtavin ”muistomerkki” rankan uurastuksen päättymisestä. (ne oikeasti mitään pääty, ajattelin jatkaa valokuvaajan ammattitutkintoon. :D)  Mutta hetken aikaa sana vielä haaveilla, sillä edessä on vielä kolme näyttökoetta ennen kuin homma on selvä. Katsotaan muistetaanko tätä toivettani enää joulukuussa. 🙂

Osuvatko nämä kenenkään muun estetiikan hermoon?

PS. Blogipostauksien perään on nyt lisätty Facebookin tykkää/suosittele-nappula. Nappulaa painamalla saa linkitettyä suosittelemansa blogipostauksen omaan naamakirja-profiiliinsa.


6 Comments
 • Hemuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka!

  Selailin postauksiasi taakse päin yrittäen etsiä mainitsemaasi Budapestin matkapostausta. En semmoista löytänyt, ootko edes tehnyt semmoista koskaan? Olisin mielenkiinnolla lukenut siitä, sillä ollaan avomiehen kanssa menossa sinne elokuun lopulla viideksi päiväksi. Parhaimmat shoppailupaikat? What to do, what to see? VInkkejä 😉

 • Hemuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kaunis, en ymmärrä miksen sitä itse löytänyt 🙁

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Et kai säkin. Toi nappula näyttää aika oudolta blogeissa. En tykkää. Jotenki tuli sellanen olo että kaikki vaan yrittää saada kamalasti näkyvyyttä tuolla namiskuukkelilla.. Kiva koru on, just olis sun näkönenki:)

 • Salka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koru on todella kaunis! Mulla on hakusessa hopeinen, massiivinen rannekoru, mutta olen yksinkertaisesti unohtanut koko projektin, ehkä saan tästä hyvän muistutuksen itselleni, että niitä rannekoruja voisi yrittää pitää silmällä, aina silloin tällöin, jos sopiva yksilö osuisi joskus eteen 😀

Post A Comment