Rockia ja ruskettumista

Voin kuulkaa kertoo, että viime aikoina aivot on kiehuneet kuumuudessa siihen malliin, että en ole jaksanut uhrata montaakana ajatusta pukeutumiselle. Tai no, joka aamu sen yhden ajatuksen. ”Tahdon päälle jotain mukavaa ja avonaista.” Viikonlopun ainoat tavoitteet oli saada hieman väriä pintaan ja rentoutua. Tavoitteiden toteutumisesta en ole niin varma ainakana sen ruskettumisen osalta, mutta ainakin mä yritin. Lauantaina retkotettiin Encen kanssa aurinkoa palvoen Eurajoen Kelorockissa peräti kolme miestä seuranamme. Eipäs kun kolme + mielikuvituspoikakaverit.

kelo40

Ence on aikeissa karata sirkuksen matkaan ja harjoittelee tässä huikeaa ohjelmanumeroaan. Tämä nainen on selvä viihdyttäjä!

lakataan

Jos ei sirkushommat ota tulta alleen, voi E pistää pystyyn kynsienlakkauskojun torille. Ence pisti väkipakolla lakata myös varpaankynsiini jotka ovat ehkä maailman surkeimmat ja naurettavimmat kynsiyksilöt maailmassa. En edes tajua kuinka se osui sudilla niihin olemattomiin otuksiin.

vauva

Yritin jonottaa puhelimeen soittaakseni pizzataksiin, mut babyllä oli meneillään maratonpuhelu ja se puhui koko päivän.

kelo24

Muita miehiä ei täällä blogissa tällä ketaa julkaista, mutta tässä paparazzin salaotoksessa suuteloitsen kiihkeästi mielikuvituspoikakaverini kanssa sillä välin kun meidän verta ja lihaa olevat miekkoset olivat pubissa katsomassa potkupalloa ja kiskomassa parit terävät.

kelo8

Ennen matkaan lähtöä mun piti kiireesti käydä hankkimassa uusi lierihattu mun entisen kadonneen tilalle. Pelastus löytyi 8,90 € hintaan Glitteristä. Ihan must juttu tällaisella helteellä ja onnistuin sen ja aurinkorasvan yhteistyön tuloksena välttämään hartioideni palamisen. Rasti seinään!!

sit vähän nillitystä loppuun. Mä oon ollut jo kolme päivää kipeenä, mut pomon loman vuoksi töitä on painettava vaikka pää kainalossa. Kurjan olon ja sunnuntaina alkavan viikon loman vuoksi tällä viikolla aika kuluu ihan ennätyshitaasti. En kestä! Vielä hiton monta kuvausta ja sata rästihommaa ja äääh ja kaikki ärsyttää ja kuumottaa ja ahdistaa ja ihan varmasti sitten ensi viikolla makaan vielä pahemmin sairaana jaksamatta edes kättä liikauttaa ja siinäpä se sitten olikin tämän tytön ainoo loma koko vuonna. Mua ärsyttää jo valmiiksi. Fiilikset on tällä hetkellä siis kaikkea muuta kuin korkealla. Voi siis olla, että hetkeen ei täällä blogissakaan näy mitään tämänkertaista järkevämpää sisältöä. Oikeastaan tuntuu koko bloggaaminenkin tällä hetkellä ihan maailman turhimmalta ja typerimmältä puuhalta. Vaikka just pari viikkoo sitten oli kauhee into päällä. 😛 Saa nähdä mihin päin tää tästä lähtee. Toivottavasti teillä muilla on mukavampaa. Kiitos ja anteeksi.


5 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tiedän miltä susta tuntuu! Olen painanut koko kesän töitä ja ainoa lomaviikko on vasta elokuun puolivälissä. Tarvisin sitä kyllä juuri NYT!

  Älä vaan lopeta bloggailua, rrrrrrrrrakastan tätä blogia koska sinulla on niiiiin ihanan rento ote elämään ja itseesi. Vaikka olemme tyyliltämme aika erilaiset, nautin blogisi lukemisesta hyvin kirjoitettujen juttujen takia. Ja tietysti hienojen valokuvien! 🙂

  Älä siis lannistu, kyllä se loma sieltä tulee!

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Määh, ihan vääryyttä jos lomalla joutuu sairastamaan. Toivottavasti ehdit parantua ennen lomasi alkua. *pitää peukkuja*

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itelläni on tää vikko ollu töissä just sellasta ettei jaksa kun on kauheesti tekemistä + allergiat painaa päälle nii on hiukan vaikeuksia hengittämisen kanssa ja silmät meinaa välillä turvota päästä xD Siinä sitten olet kaupassa töissä ja pelästytät kaikki ohikulkijat 😀

  Mullakaan ei bloggailu nytten oo maistunu ollenkaan, tuntunu lähinnä pakkopullalta.. Siksi piänkin pientä taukoa.

  Toivotaan että paranet ja lomastasi tulee varsin mukava! ;D

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sun blogin pito ei ole todellakaan turhaa puuhaa, niin monta ihmistä ilahdutat kirjoituksillasi! Toivotaan pikaista olen kohenemista, ihanaa lomailua ja mahtavaa kesää!!!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  öh… siis OLON kohenemista…

Post A Comment