Lisää ruskettumista

Lauantaina aloitettu itseni grillaamisoperaatio jatkui sunnuntaina hiekalla lekotellen. Ja samalla reissulla lähti talviturkin reuhka meren aaltoihin. Pojat oli niin nössöjä, etteivät uskaltaneet muuta kuin kastaa varpaan kärkeä, mutta me mimmit lilluttiin vaahtopäiden vietävänä senkin edestä. En tiedä oliko tuolla uimareissulla jotain tekemistä kipeytymiseni kanssa, mutta oli se kyllä kaiken kurkkukivun arvoista!

meri

Sinne se turkki jäi! Mutta ei hätää, ensi kesäksi kasvaa uusi.

biitsitukka

Onnellisen uimarin suolaveden ja merituulen muotoilema kampaus herätti seuralaisissa hilpeyttä. En tajua miks. Nätisti taipuu korsien kanssa samaan suuntaan.

tissit

Toimin rantareissulla myös plastiikkakirurgina. Ence sai uudet muodot.

biitsiasu

Ja tässä vielä todistusaineistoa siitä mitlalisella tolalla pukeutuminen on viime aikoina ollut. Kadehdin niitä ihmisiä, jotka jaksavat edustaa super-tyylikkäinä pahimmilla helteilläkin. Ne on niitä ihmisiä joiden meikki pysyy täydellisenä 30 asteen paahtavassa kuumudessakin ja joiden kasvoille ei ikinä nouse yhtäkään hikikarpaloa. Ei edes ylähuulelle. Niillä ihmisillä riittä pukeutumisinspiraatiota ja eri kuteet jokaiselle päivälle. Minä en vaan yksin kertaisesti kuulu heihin.

Mut ei sen väliä. Tyylikästä tai ei, kesä kuuluu kaikille!

Tänään olis päällä uusi paita ja uudet korvikset, joten asunkin vois pitkästä aikaa esitellä, mut ei oo kuvaajaa, joten unohdetaan sekin. 😛


Tags:
8 Comments
 • Kaisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olipa ihanasti sanottu: Kesä kuuluu kaikille.

  Ja en kyllä minäkään ymmärrä niitä, jotka eivät hikoa yhtään ja voivat käyttää esim. jonkin muun värisiä paitoja kuin mustia tai valkoisia kuumina kesäpäivinä! 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  hahah en kestä oot ihan v*tun parhaan olonen tyyppi <3

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ylähuuli, silmänaluset, leuka….

  miten silmänaluset voi hikoilla?!

  en laittanu yks päivä töihin lainkaan meikkiä kun ketuttaa toi valuminen. Pahinta oli ehkä se, että kukaan ei tainnu edes huomata. Tai sit ne luuli et oon pahasti vilustunu…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ensimmäinen kuva on tosi ihana! 🙂

  Mitä kesäpukeutumiseen tulee niin se on kyllä viimeinen asia, josta kannattaa ottaa stressiä :D. Minusta niitä kaikkein kivoimpia kesäpukeutuja ei suinkaan ole ne meikki hyvin 30 asteen helteessäkin ihmiset, vaan ne jotka huokuvat sitä kesän huolettomuuta pukeutumisellaan ja meikittömällä olemuksellaan :).

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahaa, hauskasti taittuu hiukset korsien tahtiin. 😀

  Mä en jaksa vaivautua edes tuon vertaa, mitä sä teet. Oikeesti, noi korvikset on jo mahdottomuus meikäläiselle. 🙂 Ku sais vaan keikistellä nakuna koko kesän niin olisin tosi happy… Tai onnistuishan se, mutta pokkaa ei olisi kuitenkaan. 😀

 • Riikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahhaa, loistava kuva Encestä 😀

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noi hiukset on just ihanat!

  Tuollaiset haluaisin itsellenikin =)

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä kateeksi käy niitä jotka ei tiedä mitä on viiksihiki, tissihiki, pershiki, reisihiki ja tuhat muuta hien erilaista muotoa! Kyllä meinaan töissä tulee tutuksi kaikki kun pitää +30C helteessä mustaa t-paitaa, pitkiä mustia housuja ja essua. Puuh. Sulla on muuten koukuttava blogi. 🙂

Post A Comment