4 hyvää syytä

Sain kuin sainkin eilisestä asustani kuvia. Kukapa muukaan auttaisi bloggaajaa hädässä kuin toinen samanmoinen. Koska kameran kaukolaukaisijasta oli patterit loppu, niin soittelin kotimatkalla Encelle josko voisin poiketa pikaisesti hänen pihassaan kuvattavana. Ihana ystävä tietenkin auttoi ja nappasi kuvat.

Syyt miksi tämä asu ansaitsi tulla esitellyksi ovat:

20100707_2

A) Ootteko ennen nähneet mulla farkkusortseja? No en minäkään!

HenkkaMaukan nettikaupasta löytyi yksi malli josta oli olemassa koko ”superjättimursu” joten sellaiset tilata paukautin. Lahkeet oli mun makuun pikkaisen liian pitkät, joten nappasin muutaman sentin pituutta pois. Nyt ovat pituudeltaan mielestäni juurikin passelit. Lyhyet, mutta eivät liian. Mitä tuohon kokoon muuten tulee, niin mun olis kannattanut tilata myös yhtä kokoa pienemmät versiot ja koittaa ahtautua niihin, sillä nämä löystyi ihan hillittömästi ja roikkuvat nyt takamuksesta aika antaumuksella, mutta haitanneeko tuokaan.

20100707_1

B) Pitkästä aikaa mä pystyn vilauttelemaan olkapäitäni!

Mä tykkään kauheasti tuollaisesta olkapään paljastelusta, mutta pitkään aikaan sellainen ei ole ollut mahdollista. Muta nyt on, kiitos olkaimettomien liivien!

20100707_3

C) Uusi ihana neule!

Olkapää ei tietenkään vilahtelisi ilman sopivanlaista puseroa, mutta tuo takaa pidempi rento viskoosineule löytyi Flashin -50% aletangosta ja kustansi 15 €. Nyt se on päällä jo kolmatta päivää putkeen. (Nyt olis kuulema Flashille avautunut suomenkielisetkin nettisivut, mutta firman hakukoneoptimointi ei ole oikein kohdallaan, enkä siis onnistunut löytämään sivuja sitten millään, joten jää siksi linkittämättä.)

20100707_korvis

D) Uudet kesäkorvikset!

Turkoosi on väri, jota en osaisi päälleni vetää yhtään enempää kuin pienten korujen kokoisten pilkkujen verran, mutta tällaisina määrinä se on mitä ihanin ja raikkain kesäväri. Korvikset Pieces.

Tuli noista olkaimettomista liiveistä vielä mieleen yksi nettikeskustelu johon törmäsin. Ihmettelin tuossa pari viikkoa sitten, kun Google Analyticsistä huomasin, että kehonrakennukseen keskittyneeltä pakkotoisto-foorumilta oli tullut blogiini lähes 150 käyntiä. Piti sitten tietenkin olla sen etsivä ja selvittää, että miksi siellä on ollut linkki tänne. Löysin ketjun jossa keskusteltiin mm. siitä, miksi jotkut pukeutuvat niin, että rintaliivien olkaimet näkyvät ja sitä kautta päästiin erilaisiin rintaliiveihin ja joku oli sitten linkannut minun rintsikkapostaukseni sinne esimerkkinä isokokoisellakin toimivista olkaimettomista. Maailmassa on kuitenkin monia mielipiteitä ja niin oli tästäkin asiasta. Minun rintsikkakuvaani kommentoitiin mm. seuraavasti:

Nämä nyt on makuasioita mutta tossa on mun mielestä loistava esimerkki täydellisen EPÄONNISTUNEISTA suuririntaisen liiveistä. Tuo kuva jos mikä todistaa täydellisesti sen miksi esim. isorintaisille (luomuille) ei olkaimettomat liivit sovi. Ei helvetti kuinka rumaa. Aivan liikaa kangasta (eli koko rinta peittyy), näyttää mammamaisilta ja tulevat tekemään kantajastaan aivan hitosti lihavamman näköisen kuin oikeasti onkaan. Leventävät/latistavat rintaa eivätkä nosta laisinkaan. Tuo on niin kauhukuva kuin olla ja voi. Isorintainen nainen (edelleen, ei implantteja) tarvii aina, ihan aina-aina-aina olkaimelliset liivit, ja säädot mieluusti kohtuu lyhyellä jotta ne rinnat nousevat reippaasti ylös eivätkä peitä puolia ylävartalosta (antaa harhakuvan isosta vatsasta). Isot rinnat on nostettava ja tuotava yhteen tai tekee itsestään mammaisen ja lihavamman.

Tää on kyllä koko bloggailun suola, kun aina silloin tällöin päätyy mitä erilaisimpiin yhteyksiin esimerkiksi siitä miten kamalalta joku voi näyttää. 😀

EDIT: Oma ajatusmaailmansa pitäisi ymmärtää näköjään kirjoittaa tällaisissa tapauksissa aina täysin auki. Ennen kuin kommenttiboksiin tulee lisää ns. lohduttavia kommentteja, niin todettakoon, että minä en ole edes meinannut pahoittaa mieltäni tuosta tänne lainaamastani kommentista. Olin ennen kaikkea vain huvittunut ja kuten itse sanoin, maailmassa on monia mielipiteitä. Koska kyseessä oli kuitenkin osaltaan itseeni viittaava keskustelun pätkä halusin sen tänne lainata. Tavoitteenani ei ollut kerätä kommenttiboksia täyteen tarpeettomia kehuja ja lohdutuksia. Eihän ne positiiviset kommentit ikinä haittaa, mutta tällaisissa yhteyksissä niistä tulee aina sellainen olo, että jokin kirjoittamani asia saa ihmiset kuvittelemaan minun kerjäävän positiivisia kommentteja tai mikä vielä pahempaa, muita ihmisiä haukkuvia tai vähätteleviä kommentteja. Tällä viittaan niihin kommentteihin joissa puolestaan käsitellään yhtenä stereotypisenä ryhmänä kaikkia pakkotoisto-foorumin ihmisiä ja mollataan  toisenlaisia kauneusihanteita. En tykkää sellaisesta käytöksestä. Ihmetellä saa ja keskustelu on sallittua ja toivottua, mutta ei sorruta typeriin yleistyksiin. Jooko? Mut kiitokset silti kaikille kommentoijille. Tiedän, että hyvää te kaikki tarkoitatte! 🙂


Tags:
,
32 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No, etpä näissä kuvissa ainakaan näytä lihavalta tai mammamaiselta. Päinvastoin! Tuollainen olkapäiden vilauttelu on todella seksikästä ja sitä voi harrastaa minkä muotoinen nainen tahansa toisin kuin esimerkiksi vatsan vilauttelua. Pidän myös valtavasti paidoista joissa on avonainen selkämys. Jälkimmäinen tosin edellyttää ettei selässä ole valtavasti finnejä. Harmi, että monet käsittävät seksikkäänä sen, että näytetään lähes kaikki vaikka asia on päinvastoin.

  Lisäksi minusta on aivan sama miten paljon rinnasta on piilossa siellä vaatteiden alla koska sinnehän ei näe kukaan muu kuin itse rintojen omistaja ellei hän sitten halua esitellä etumustaan muille.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla olis nyt heti hirvee hinku hankkia lisää tällaisia vilauttelu-paitoja, mut ei tunnu oikein löytyvän. Olen nimittäin samaa mieltä, että opaljaassa olkapäässä ja selässä on just sopivasti seksiä! 🙂

 • Kerttu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jep. ja me isorintaisethan puemme ne rintsut ihan vaan sen takia, että näyttäisimme niissä pelkissä liiveissä kivoilta. Hyvillä liiveillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä vaatteet näyttävät ja tuntuvat niiden päällä, eihän?

  Noista kommenteista ei kannata mieltä tietenkään pahoittaa. Pitää vaan riemuita siitä, että olet löytänyt hyvät liivit. Se on tosi kiva juttu!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, mä vaan haaveilen liiveistä jotka näyttäis kivoilta. Kyllä ne joutuu kaikki valitsemaan nykyään ihan muilla kriteereillä kuin ulkonäöllä. 😀

 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät kuvissa erittäin hyvältä, liiveistä huolimatta tai juuri niiden takia.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiitos! 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Loistavat farkkushortsit! Tääkin haluaa. Täytyykin mennä pyörimään henkan nettikauppaan.. Jos sieltä vahingossa löytyisi vaikka jotain muutakin. Hheheh.

  Kieltämättä alkoi hieman naurattamaan tuo paasaus isorintaisten pakosta pitää olkaimellisia liivejä. Niin no, eiköhän jokainen tyylillään. Ja omasta mielestäni ennemmin peittää ne rintansa, kuin esittelee niitä avonaisesta kaula-aukosta, niin että pelottaa niiden putoaminen pöydälle.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   näitä mun shortseja ei tainnut olla enää saatavilla, muutamia muita malleja kyllä.

 • mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aika mielenkiintosta mielipidettä tuossa sun lainaamassa osiossa siitä, kuinka rintojaan pitäs kantaa.. aion silti jatkossakin käyttää tuubitoppeja yms joitten kans olkaimettomat liivit on pakko olla.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kyllä mäkin tykkäsin sellasesta tissit ylös ja yhteen lookista joskus 10 vuotta, kymmenen kiloa ja 5 kuppikokoa sitten, mutta näillä hinkeillä se olis ainoastaan ahdistavaa. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan oikeasti, tuli sellainen olo, että pakosti on mies asialla, kun haluaa tissit korviin asti yhteen : D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mut kesäkatujen kaula-aukoista päätelleen, kyllä siitä tyylistä moni nainenkin pitää.

 • Varpunen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tulin ihan uteliaaksi, että mihin postaukseen tuolla Pakkotoistossa viitattiin ja löysinpäs oikean postauksen. Mun on pakko saada tuommoiset olkaimettomat myös! Itse edustan kuppikokoa D, mutta tälläkin koolla sitä tukea ihan oikeasti jo tarvitsee. Juuri maanantaina tuskailin pukukopissa erilaisten olkaimettomien kanssa ja kaikki tekivät saman tempun eli päästivät tissit valahtamaan alas. Toisin sanoen eivät antaneet mitään tukea. (Tässä kohtaa on mainittava, että ympärysmitta oli kyllä kohdallaan.) Nyt vain pohdin onko tällaisella opiskelijarukalla mainostamiisi rintsikoihin varaa…

  Tämän vuodatuksen jälkeen pointtina: Kiitos tuosta kesäkuisesta postauksesta ja ihan oikeista kuvista, joissa olkaimettomat näkyy kunnon käytössä kunnon rintavarustuksen kera. Jätetään nuo muut kommentit ihan omaan arvoonsa. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   budjetti vaihtoehto on tilata liivit netistä. Siinä postauksessa taisinkin vinkata jonkun puljun josta samoja liivejä saa halvemmalla. Eli jos jossain pääset sovittamaan kyseisen merkin liivejä, niin sillä tavoin säästää rahaa.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oikeasti, sen sivun kommenteista ei kannata välittää ollenkaan, siellä asuvat maailman pinnallisimmat ihmiset. Niiden tyyppien ihmiskuva on jotain aivan käsittämätöntä, tyyliin naisen täytyy olla vähintään 175 cm pitkä ja painaa enintään 50 kiloa (painon pitää koostua enimmäkseen silikonirinnoista ja hiuslisäkkeistä sekä itseruskettavasta) ja rasvaa enintään 0%. He eivät rakasta liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja, he rakastavat mielikuvaa jostakin mikä on täysin luonnotonta. Sanonko että sen sivuston suurin osa on henkisesti epätasapainoisia? Sanon.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   en lähde sille linjalle, että niputtaisin yhdenkään foorumin tai muunkaan perusteella ihmisiä samaan nippuun. Enkä minä kommentista sen kummemmin välittänyt kuin että se ihmetytti ja huvitti.

 • amma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yhdyn edellisiin mielipiteisiin, eli pakkotoiston kävijät ovat hiukkasen eri asiakaskuntaa entä sinä tai minä tai kukaan muukaan kenellä maalaisjärkeä on päässään. Nauti tyttö ihan täysin rinnoin (:D) kesästä, farkkushortseista, bikineistä ja etenkin olkaimettomista liiveistä! En itsekkään oo sitä mieltä että oon seksikkäimmilläni ne olkaimettomat päällä, mut mulla on NIIN taivaallinen Vilan tuubimekko jossa omastakin mielestä jopa näytän syötävältä, niin kyllä, olkaimettomat ovat välillä parhaat kaverini.

  Ja isorintaisetko ei sais käyttää olkaimettomia mitään, hoovee sanon minä. Enkä itse ainakaan vilä ole llöytänyt edes hyviä pushuppeja joilla saisin nämä valtavat mijerit edes yhteen.. Ne on miten ne on, nou kän duu. Näyttää kuitenki paremmalta entä silikoniset muovipallot. Kumitissit boingboing.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   push upit ei todellakaan ole enää tällaisen kuppikoon jttu mikö itselläni on. Sitä vaan haluaa sitoa ne tissit suht siististi paikalleen eikä todellakaan toivo niiden hyllyvän kaulan korkeudella vapaana. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nojoo, makuja on toki monia ja mua henkilökohtaisesti ei olkaimetkaan haittaa, mutta tuosta pätkästä tulee mieleen, että kirjoittaja on joko mies tai pienirintainen, joka ei tiedä mitään rintojen tukemisesta tai liiveistä (varsinkin tuo kohta liivien esteettisyydestä lähinnä nauratti). Liivit on kuitenkin ensisijaisesti tukijat, ne hepeneet on sitten erikseen, eiks vaan.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo kyllä ainakin itselläni liivit on ihan vaan niillä kriteereillä valittu, et ne sais olon tuntumaan mielekkäältä. Toki ois kiva jos löytyis nättejä hepeneitäkin, mut niitä on aika turha enää toivoa.. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tissit tuotava ylös ja yhteen?? Woot? :’D Tuota enemmän nauratti kohta, että rintsikat täytyy olla olkaimelliset ja ”säädöt mieluusti kohtuu lyhyellä”. Niin niin, rintsikoitahan voi säätää ihan oman mielensä mukaan niin, että arkena saa vähän enemmän roikkua ja juhliin nostetaan tissit ylös juhlakuntoon. Voi moro. 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   toki ne olkaimet täytyy olla riittävän lyhyellä, että liivit on tukevat, mutta rajansa kaikella. 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Emmä ainakaan tosta lähtis mieltäni pahottamaan. Ylempänähän sama kirjoittaja kertoo, ettei todellakaan suosi tunikoita tai väljiä vaatteita ylipäätään ja että hän haluaa nimenomaan korostaa vyötärönsä ja suurien rintojensa kokoeroa. Eli te tavoittelette ihan selvästi eri asioita pukeutumisessanne 🙂

  Ärsyttävää, kun ihmiset ei ota huomioon, että kauneus- ja tyyliasioihin ei oo vain yhtä oikeeta vastausta :/

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kuten tunne tekstiinkin jo lisäsin, niin enhän minä mieltäni pahoittanutkaan. jotkut vaan nyt tulkitsee asian niin kuin olisin niin tehnyt.

 • Karkki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Olihan siellä Pakkiksella eriäviäkin mielipiteitä, mutta poimit esiin tuon kaikista räikeimmän, joka minunkaan mielestäni tuskin on 99% naisväestön mielestä ”totta”. Karikatyyrit ja sarjakuvahahmot kuuluvat viihteeseen ja piirroskuviin,oikeassa elämässä esteettisyys on jotain muuta. Vähän sama asia kuin haute couture ja katumuoti….

  Ja kun alunperin sen Pakkikselle linkkasin, niin käytin sitä esimerkkinä nimenomaan siitä hyvästä esimerkistä. Minusta ainakin olet upea ja tosi kaunis, hyvälä maulla pukeutuva ja omia vahvuuksiasi korostava nainen. Kaikkien ei tarvitse olla samasta muotista ja yliseksuaalinen itsensä korostaminen kertoo enemmän jostain ihan muusta kuin tyylitajusta tai estetiikan ymmärtämisestä.

  Pakko kuitenkin sanoa, että täällä kommenteissa sorrutaan vastaavasti ylilyönteihin mitä tulee Pakkiksen porukan suhteen. Pakkiksella ei todellakaan arvosteta mitään yliluihuja laiheliineja, vaan terveitä naiskroppia. Kannattaa ottaa selvää mitä eroa on fitness-kilpailijan kisapäivän kunnolla (joka kestää 24 h max) ja sillä ns. offi-kunnolla, jossa eletään muu aika. Usein jopa siis vuosia, se väliaika kisoista kisoihin. Suurin osa Pakkikselle kirjoittavista on sitä mieltä omaan kokemukseeni perustuen ja keskusteluihin aktiivisesti osallistuvana olen sitä jo pitkään siis havainnoinut, että terveellä rasvaprosentilla varustettu treenattu naisvartalo on se kaunein. Silikoneistakin siellä on varsin monta mielipidettä….

  Peace and love ja hyväksytään erilaisuus, jookos?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No ideahan oli nimenomaan, että mä poimin tänne tuon omien ajatusteni kanssa eniten ristiriidassa olevan kommentin. Ei kai tuosta keskustelusta mainitsemisessa olisi muuten mitään pointtia ollutkaan.

   Ja mainitsinhan tuolla itsekin, että minut oli otettu keskusteluun alunperin hyvänä esimerkkinä. Se vaan aina hymähdyttää, kun päätyy sitten tavalla tai toisella huonoksi ja rumaksi esimerkiksi. Itselläni on tästä nimittäin kokemusta oikeasti melko julman keskustelun tiimoilta joka käytiin aikoinaan yhden blogin kommenttiboksissa.

   Mitä kommenttiboksissa esitettyihin mielipiteisiin pakkotoisto-foorumin tyypeistä tulee, niin ne on jokaisen kirjoittajan omia ajatuksia. Minä en sellaisia lausuntoja ole blogiini kaivannut enkä kaipaa vastaisuudessakaan kenestäkään.

   Blogimaailmassa vaan usein huomaa, että lukijat lähtevät herkästi ns. puolustamaan bloggaajaa tällaisissa jutuissa ja siihen sotkeutuu helposti sitten muiden osapuolien haukkumista. Tyhmää,mutta tällaista se on, kun kommunikointi tapahtuu lyhkäisillä kirjoitetuilla lausunnoilla. Väärin ymmärrysten ja kärjistysten määrä kasvaa.

   Mutta kiitokset sinulle, kun käytit mua esimerkkinä positiivisessa mielessä. 🙂

 • Kamicha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minua kyllä suoraan sanottuna ärsyttää nuo yhden totuuden ihmiset.

  Itse (melkoisen isorintaisena) suosin useinmiten nimenomaan rintsikoita, jotka eivät nosta meloneita korviin. Vaikka keskivartalosta tulee raskaamman oloinen, se korvautuu sillä, että (etenkin avoimempi) kaula-aukko näyttää säälliseltä ja koko dekoltee sirolta -kuten näistä sinunkin asukuvistasi on helppo nähdä. Kohottavillakin liiveillä on toki käyttötilanteensa. Mutta tosiaan arkipäivisin se tavallisempi valinta ja kaikin puolin minulle mieluisempi on seitkytlukulainen riipputissisiluetti ;-D (enkä muuten ole sanomassa, että tämä olisi sitä… …omani kyllä on!).

  Noista istuvista olkaimettomista kannattaa kyllä tosissaan olla iloinen – ja löydöstäsi on ihan satavarmasti hyötyä monille!

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juupa juu, tää ”isot rinnat->isot rintsikat” menee musta siihen kuumat vai lämpimät -osastoon… Ei kaikki (köh varsinkaan miehet) aina ymmärrä, että esim. upeat kurvit saa käyttämällä rumia, jättiläismäisiä kokovartalo-kondomi-pikkuhousuja. Musta olkaimettomat rintsikat on usein samaa sarjaa nänneihin asti ulottuvien mummupikkuhousujen kans: ei oo kuumat, mutta lämpimät, eli ei sellasten oo tarkotuskaan näyttää seksikkäiltä, vaan niiden tarkotus on istua ja saada vartalo näyttämään hyvältä! Aijai, pyhä yksinkertaisuus noita miehiä joskus!;P

  En oo koskaan ennen sulle kommentoinu, vaikka oon sua jo iät ja ajat lukenu. Tänään vaan oli pakko tarttua tuumasta toimeen, rintsikat on nimittäin niin lähellä mun sydäntä! Tunnen aina oikein isosiskomaista tarvetta auttaa naisia, jotka käyttää epäsopivia rintsikoita, on se vaan niin kamala kohtalo! Hrr… ajattele nyt niitä takaa aivan ylös kinnaavia, liian pienikuppisia (puolet tissistä ulkona) rintsikoita, joissa on vieläpä silikoniolkaimet halterneck-paidan kans… Oikein kulkee kylmät väreet!

  Käytä sinä nainen jättiläismäisiä (olkaimettomia) rintsikoita, sellaset meillä mega-meijereillä kuuluu ollakki! Paljasta ne olkapäät, hyvältä näyttää!XD

  Ja vielä pieni PS. Isojen kuppikokojen rintsikat on usein susirumia tai vähintään tylsiä, joten mulla on toisinaan tapana ommella niihin käsin esim. rusetti tai strassi tissivakoon tai muuta kivaa. Ah, söpöys rules!C:

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä olin ennenkaikkea myös huvittunut 🙂 Tuon kommentin kirjoittaja ei voi-voi-voi olla itse isorintainen. Olkaimettomien rintsikoiden ulkonäöllä ei ole paljon väliä jos ne vaan toimivat tehtävässään. Ainakaan mulla ei ole tarvetta kuljeksia ympäriinsä pelkästään olkaimettomat liivit päällä. Kiitos liivi-vinkistä, täytynee hankkia itellekin!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon jo pitkään seurannut sun blogia, mutta nyt vasta ekaa kertaa kommentoin. Ihastuin sun tyyliin ja reippaaseen olemukseen. Osaat valita vaatteita ja asusteita, jotka sopivat sulle ja tekevät susta tosi seksikkään näköisen. Ja niistä rintsikoista, musta ne oli hyvät ja pukevat. Ja rinnoista, lautana kyllä ihailen runsasta varustustasi, vaikka kyllä näillä herneilläkin on ihan ok pärjäillyt. Kun olet niiden rintsikoiden kanssa tuskaillut, niin voin vannoa, että kyllä näihin pikkuriikkisiinkin on vaikea löytää hyviä liivejä.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot kyllä niin huippu, juuri ajatusmaailmasi takia jaksan lukea blogiasi yhä vaan!

  Noi tekoräpsyt on kyllä niin mahtavia, kuvia odotellen!

Post A Comment