Eyelashes for drama queens

Muistan räpeltäneeni tekoripsien kanssa viimeksi joskus teini-ikäisenä, mutta tuijottelen aina innolla erilaisia näyttäviä räpsyttimiä kaupassa uskaltamatta kuitenkaan ostaa. (Tai no, niitä muutaman viikon takaisia häitä varten ostin sellaisia ripsitupsuja, mutta jäivät kiireessä liimaamatta päähän.) Nyt kuitenkin sattui eteen kaikkia niin upeita silmäkarvan jatkeita, että oli pakko pistää Encen kanssa tilaus menemään. Ence-neiti onkin varsin kokenut ripsien liimaaja ja räväyttääkin yleensä bilettämään lähtiessä mitä huikeammilla hämähäkin jaloilla.

Cheapsmells tarjoaa tällä hetkellä NYXin melkoisen huikeitakin irtoripsiä todella maltilliseen hintaan.

NYX irtoripset

Edullisempia reilun euron maksavia ripsiäkin löytyy melkoinen valikoima. Yli kaksikymmentä erilaista mallia aina perustupsuista hopeisiin folioripsiin ja kimaltaviin glitterhärpäkkeisiin. Jos ei kuitenkaan sisäinen diiva saa riittävästi potkua näillä vehkeillä, niin voi suunnata katseensa tyyriimpiin malleihin.

NYX irtoripset

Tarjolla on höyheniä poikineen ja värien kirjo ulottuu sinisestä vihreään ja pinkkiin kuvassa näkyviä mustia ja kirkkaanpunaisia unohtamatta. Kunnon drama queenille löytyy valittavaa yli kolmenkymmenen mallin verran ja hinnat eivät todellakaan päätä huimaa. Tuolla reilulla neljällä eurolla ei tahdo saada monestakaan paikasta edes normaaleja, näiden rinnalla kovin tylsiltä näyttäviä perusripsiä.

Minä tyydyin aloittelijana tilaamaan testaukseen muutamat melko maltilliset mustat räpsyttimet + muistaakseni yhdet hieman isommalla karnevaaliarvolla varustetut pinkit, mutta Encelle on tulossa höyheniä enemmän kuin on pienessä varpusessa.

Jos ikinäkään saan nakkisormillani nuo vehkeet silmääni asti, niin lupaan laittaa kuvaa. Mutta saa nähdä miten tumpelon käy. 😀


9 Comments
 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos vinkistä! Tuli valinnanvaikeus, kesähäihin sopivia räpsyjä löytyi useampi pari 🙂

  Onko sulla tietoa onko näissä liima mukana vai pitääkö se hankkia erikseen?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   tuolla ei sanottu mitään liimasta, joten veikkaisin, että se ei pakkauksiin sisälly. Mutta varma en ole. Sen näkee sitten kun paketti tulee. 😀

 • .Nekku.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olipa hyvä vinkki. Nuo alemmassa kuvassa (alhaalla vasemmalla) olevat Side Swept -ripset ovat ihanat, mutta olen aikaisemmin maksanut niistä ainakin tuplahintaa Cherry Culturessa. Kiitos tästä, siis.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ollos hyvä. mä arvasin, että tästä vinkistä on hyötyä ainakin jollekin. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noille hinnoilla ei edes edes ebay nyt pärjää 😀

  Vapuksi osti ebaysta tommoiset pinkit sulkaräpsyt ja täytyy sanoo että heti oli paljon vetävämpi olo ja tuli silmääkin räpäytettyä hanakammin uroillekkin(räpyttelyhän ei tietenkään johtunut siitä että ne paino tonnin enkä jaksanut pitää silmiä auki 😉 )

  Tilausta lähtee nyt kyllä vetään täältäkin…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   haha, no oli se sitten tarkoituksellista tai ripsien painosta johtuvaa, niin sopiva määrä räpsyttelyä on vaan just hyvä. ;D

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi Veera minkä teit! Tämä tyttö ei olisi tarvinnut yhtään uutta nettikauppatuttavuutta. Muutakaan en voinut kuin laittaa tilauksen menemään. 🙂

 • Ence
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Come to mama!

 • KatriK.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpas todellakin edullisia räpsyttimiä! Mieleni tekevi ihan tilailla.

Post A Comment