Hienostunutta rähinää

Lupailin kuvia viime viikkoisesta gTie-hankinnastani, joten olkaapa hyvä. Olkavarsikoru on varsin upea ja näyttävä asuste joka ei kaipaa kummoisiakaan muita helyjä seurakseen. Jotakuta kiinnosti, että miltä se näyttää tällaisen ”lihaisamman ihmisen käsivarressa” ja täytyy sanoa, että ainakin omasta mielestäni varsin mainiolta!

olkavarsikoru1

olkavarsikoru2

kuvat: Jari laasanen

Itse en tietenkään tajunnut ottaa kummempia kuvia tuon hienouden kiinnityssysteemistä, joka on kyllä vallan yksinkertainen, mutta korusta enempi kiinnostuneet voivat tsekkailla lisäkuvia vaikkapa Stellan samaa korua koskevasta postauksesta.

Koru ei kainaloon tulevasta kuminauhastaan huolimatta ole lainkaan epämiellyttävän tuntoinen, vaan asettuu paikalleen vaivattomasti ja häiriötä tuottamatta. Omasta mielestäni kaunotar toimii parhaiten tuollaisten pienellä hihalla varustettujen yläosien kanssa, jolloin olkapäällä oleva nahkanauha jää siististi peittoon. Ei sillä, että näkyvillä olevassa nahkanauhassakaan olisi mitään vikaa, mutta omasta mielestäni on hienompaa, kun ketjut putoilevat hihan alta vähän kuin huomaamatta.

En ole ehtinyt pitää vehjettä vasta kuin kerran, joten laajaa kokemusta eri asuihin yhdistämisestä ei ole. Väittäisin Spaiderin kuitenkin passaavan kaikin puolin tyyliini ja suurimpaan osaan vaatekaappiani, joten uskon sen ilahduttavan minua vielä monessa tilanteessa.  Mustat ketjut henkivät juuri sen verran rokkia kuin tyyliini yleisestikin kuuluu ja koru on mielestäni yhtä aikaa kapinoiva ja hienostunut.

Ennestäänhän minulta löytyy jo Kevätjuhlista saamani dekolttiketju. En ole vieläkään unohtanut sitä suunnatonta onnen tunnetta, jonka koin löytäessäni tuon upean korun lahjakassistani. En käsitä, että joku osasi valita minulle jotain niin ihanaa ja itseni näköistä.  Sen dekolttiketjun lisäksihän sain vielä 50 € lahjakortin, jolla nyt siis tämän Spaiderin hankin. Rahapussiani hieman huolettaa, sillä melko monet muutkin gTien tuotteista ovat aivan pelottavan paljon sen näköisiä, että niiden kuuluisi asua minun luonani. Miten tämän nyt kiteyttäisi.. Sanon vaan, että Jenni on melko nero mimmi.

Jos Spaideri kiinnostaa, niin löydät sen gTien nettikaupasta osastolta irttarit. Hintaa 48 € ja sitä on saatavilla mustalla tai teräksen värisellä ketjulla ja myös nahkanauhan värissä on valinnan varaa. Suosittelen.


9 Comments
  • Riikka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä oon jo vaikka miten kauan haaveillut tosta ja tämä ei nyt ainakaan parantanut tilannetta yhtään! Pakko saada 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ei muuta kuin tilaukseen vaan!

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vau! <3

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      niinpä! 🙂

  • *jossu*
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mäkin ostin ton Spiderin joskus talvella (myöskin mustana). Mulla on vaan sen kanssa sellanen käsittämätön ongelma, että se meinaa tippua vähän väliä. En sitten tiedä pidänkö sitä liian tiukalla vai liian löysällä. Ja pakko sanoa, että mulla on kai liian matala kipukynnys, kun se myös tuntuu vähän pahalta :(. Ehkä se sitten on liian tiukalla? Täytyypä alkaa taas syksyn tullen testailla sitä, koska on se vaan upea! Kai kauneudesta voi vähän kärsiä :D?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mulla ei kyllä ole meinannut tippua näillä parilla kerralla mitä oon tuota pitänyt. kaikin puolin helppo ja miellyttävä kapistus on ollut. Testailehan lisää hieman eri kireyksillä.

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi, toihan olisi kiva! Saisi simppeliin paitaakin vähän ilmettä 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo, kyllä se lisää aika paljon luonnetta tylsempäänkin asuun.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuo on kyllä tosi kivan näköinen, vähän kallis vaan 🙂

Post A Comment