Kamera aikakoneessa

Vaikka itselläni onkin takki vielä etsinnässä, niin eräälle  rakkaalle pikkuystävälleni puolestaan löytyi tällä viikolla varsin upea retro ”rotsi”. Vai mitä tästä tuumaatte?

canon2

Kameralaukkuasiat ovat aiheuttaneet viime aikoina itselleni päänvaivaa melkoisesti. Hankittuani viime kuussa uuden teleobjektiivin ja akkukahvan eivät työkamani enää mahdu vanhaan laukkuun, joten entistä isompi kamerareppu on nyt ostoslistalla. Siitä hankinnasta ei sitten ihan halvalla selviäkään, mutta onneksi sentään ilman pussukkaa viime joulukuusta asti seilanneelle G10 -pokkarilleni  sentään löytyi näpsäkkä kotelo valokuvausliikkeen alennuskorista.

canon1

Tule ihan mieleen mamman vanha Canonin filmikamera koteloineen. Ihanaa menneiden vuosikymmenien fiilistä! Nyt ei tarvii kameraparan enää luurata milloin minkäkin meikkipussin pohjalla.


Tags:
6 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oi että, ompas kiva pussukka! 🙂

    Tuli muuten mieleen, kun rikoin tuossa alkuviikosta pokkarista näytön, niin osaatko yhtään sanoa, että kannattaako tuollainen korjauttaa, vaiko suosiolla vaan ostaa uusi? Ei siis ole mikään kovin kallis kamera, pikemminkin halpis osastoa :D.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mun valokuvausliikekokemuksiin pohjautuen muistelisin, että pelkkä pokkarin näytön vaihtaminen liikku kameran merkistä ja mallista riippuen jossain reilun satasen tienoilla. Tarkemmin sun vehkeestä tietämättä kuitenkin arvelisin, että ei kannata korjauttaa 😛

  • Emma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hoi, ihan mahtava kotelo! Kyllä se takki sieltä tulee vastaan ihan varmasti… Mä löysin viime syksynä u-pe-an parkan irrotettavine vuoreineen Selectediltä, en malta oottaa että pääsen käyttämään sitä taas 🙂

    Mitä kivoja merkkejä Ratsulassa muuten nykyään on? Oon tulossa huomenna sinne päin ja on juhlamekko etsinnässä…

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      onhan siellä vaikka mitä.. ainakin Esprit, mexx, Marc o’polo, ril’s ja mitäs nyt muuta.. En jaksa muistaa, mutta kylläsieltä mulle ainakin tuntuu aina kampetta löytyvän. 😀

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näinpä vähän arvelinkin, kiitos silti vastauksesta :).

  • Lilou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi miten söötti pukine 🙂 Me ostettiin samalle kameralle hiukan samantyylinen asu edelliseltä jenkkireissulta jostakin jättimäisestä kamerakaupasta. ei myöskään kustantanut omaisuuksia, onneksi. Mutta arvaa, tuleeko sitä käytettyä? no ei!

Post A Comment