Räkänokka haaveilee

Tiedän kyllä, että harvoin syksystä selviää ilman jonkinmoista flunssaa, mutta tällä kertaa tämä kamaluus iski todella väärään aikaan. Heräsin nimittäin kuumeisena ja tukkoisena juurikin sunnuntaina eli näyttökokeeni aamuna! Kamalasta olosta huolimatta tsemppasin sunnuntain ja maanantain ja pakersin kasaan kakkosen arvoisen näyttötyön (asteikko 1-3) ja sain vielä portfoliostanikin positiivista ja kannustavaa palautetta. Onneksi kaikki meni hyvin, sillä en varmaan tässä olotilassa olisi kestänyt enää kamalaa palautetta. Nyt on sitten onnelliseti 2/4 näyttöä hoidettu ja marraskuussa ja joulukuussa sitten vielä lisää.

Toinen syy miksi tämä sairastelu osui nyt pahimpaan mahdolliseen hetkeen, on tietenkin lauantaina edessä oleva Amsterdamin reissu. Pitäkää peukkuja, että paranen siihen mennessä. Sain muutaman päivän sairaslomaa, joten toivon, että lepäily, kuumat juomat, vitamiinit, yskänlääke ja suklaakeksit auttavat. Muitakin flunssankaatovinkit otetaan kiitollisena vastaan!

Nyt ei siis muutamaan päivään ole luvassa ainakaan omia asuja, mutta haaveilulle puolestaan on aikaa normaalia enemmän täällä sohvan pohjalla. Kaiken tämän palelun ja niistämisen keskellä haaveetkaan eivät ole mitään korkokengät ja minimekko -linjaa, vaan lisäilen hankintalistalleni käytännöllisiä vaatteita asusteita jotka auttaisivat minut läpi kylmän ja loskaisen syksyn.

viking-kumpparit

Kumpparit ovat olleet hankintalistallani jo useamman vuoden, mutta silmää miellyttäviä yksilöitä ei ole tullut vastaan. (ellei oteta huomioon budjettini tavoittamattomissa olevia niitti Huntereita) Haluaisin kumisaappaat jotka näyttävät kengiltä jollaisia muutenkin käyttäisin. (Tai sitten toinen vaihtoehto olisi jotkut täysin överit Muumi-saappaat, mutta niistä aina löytyy vain lasten kokoja.)

Viikonloppuna Prisman hyllyltä kurkisti saappaat joissa voisin hyvinkin kuvitella tallustelevani vaikkapa työkeikoilla. Kuvauskeikat kun toisinaan saattaa vaatia rämpimistä kaiken maailman puskissa. Nuo Vikingin mustat kumisaappat on varustettu pehmoisella ja lämpimällä fleece-vuorella ja livenä näkemissäni kengissä tuo neuleresori  oli tumman harmaa eikä kuvan mukainen ruskea. Malli on ihanan siro ja yksinkertainen ja resori tuo pehmeyttä kokonaisuuteen sekä häivyttää hieman selkeintä kumisaapasfiilistä. Plussaa myös siitä, että pinta on matta eikä kiiltävä.

Hintaa en lauantaina kengille löytänyt, mutta muiden merkin saappaiden hinnat vaihtelivat 24,90-39,90 välillä, joten samaan haarukkaan asettunevat nämäkin. Pitää joku päivä käydä sovittamassa niitä ihan kunnon sukkien kanssa jotta osaa ottaa oikean koon. Mutta uskoisin, että nämä minä käyn noutamassa. Eipähän tarvitse enää kauhistua pahemmistakaan sadekeleistä.


Tags:
11 Comments
  • Chloé Cupcake
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nextiltä löytyy edullisesti nättejä kumppareita! 🙂

    http://search.next.co.uk/shop/gattgender-women-cat-wellies-0?&nxti=0&nxt

  • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    kraah! oli ihania kumppareita joo, mutta arvaa löysinkö myös ainakin kymmenet muut saappaat jotka aiheutti kuolausta! 😀

  • MushuThaLohari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heippa, Veera!

    Olen seuraillut blogiasi jo pienen ikuisuuden, mutta kommentoiminen on syystä tai toisesta aina jäänyt. Kauheasti kyllä pidän postauksistasi, ja roikun varmasti vielä pitkään matkassa mukana niitä lukien.

    Kumisaappaat nyt kuitenkin saavat minunkin sanaisen arkkuni auki 😀

    Itselläni oli myös ikuisuusprojektina löytää kätevät MUTTA myös kivan näköiset JA mukavat kumpparit (olen biologiksi opiskelemassa, ja kumpparit on kentällä paljon kätevämmät kuin perustennarit… ja kyllä, kantapään kautta piti tämäkin todeta). Etsintä päättyi viimein, kun löysin ja kotiutin viikko sitten Vagabondilta kivat kumpparit. Niitä on vissiin kahta varrenkorkeutta tarjolla, ja värejäkin on sen mustan lisäksi ainakin valkoista ja sinistä – hintaa on molemmilla malleilla alle 50 euroa. Sulla on usein näkynyt täällä blogin puolella Vagabondeja, joten ajattelin, että saatat ehkä tykätä näistäkin (:

    Kaunista syksyä sinulle!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      häh? vagabondilla kumisaappaita!? Miksi mä en ole asiasta tiennyt? Täytyypä alkaa metsästämään. 🙂

  • Tiina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toivottavasti flunssasi menee ohi pian. Paljon vain D-vitamiinia kitusiin, niin eiköhän se siitä ala väistymään.

  • Heli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nuo näyttäisivät olevan Vikingin saappaat, joka on norjalainen laatumerkki. Ostin juuri itse saman merkkiset mutta eri malliset saappaat, ja niiden hinta täällä Norjassa oli euroiksi muunnettuna noin 120. Suomessa voi olla halvemmat hinnat, mutta veikkaan ettei niitä ihan kolmella-neljälläkympillä saa.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no en minä tuota päästäni keksinyt, että siellä oli useampiakin malleja noilla 29,90 ja 34,90 hinnoilla myynnissä. muta kuten sanoin, tuon mallin hintaa en löytänyt. mutta pianhan se selviää kun pääsen kaupassa jälleen käymään.

      • Heli
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        No sitten Suomessa on vielä halvempaa shoppailla kuin muistinkaan 😉

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi miten kauniit kumisaappaat! 🙂 Vikingin sivuilla nuo kumpparit näyttivät olevan tyttöjen mallistoa, joten koot 39:ään asti. Kävitkö ostamassa?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      en vielä ehtinyt, kun on mennyt tämä viiko sairastaessa. Toivon, että niitä on vielä jäljellä kun palaan ensi viikolla reissusta.

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mäkin olen jo monta vuotta etsinyt mieluisia kumisaappaita. En halua mitään perinteisen tylsän kumisaappaan näköisiä. Nämä kolahtivat heti. Kiitos vinkistä!! 🙂

Post A Comment