Pikaterveiset

Terkut taalta kanaalien ja polkupyorien keskelta! Siita huolimatta, etta kipeily ja kuumeilu on hieman jatkunut viela taalla reissussakin, niin mukavaa on ollut.

Paras nahtavyys on ollut kasilaukkumuseo (siella oli enemman laukkuja kuin minulla. Aika kunnioitettavaa. 😀 ) ja paras ostos joko jompikumpi mustista mekoista (todella yllattavia valintoja..) tai uusi matkalaukku, joka oli pakkohankinta. Ei, se ei ollut pakollista siksi, etta olisin shoppaillut laukkuni tayteen, vaan siksi, etta mun lentolaukku oli ihan rikki ja meinas olla jo lahtiessa sen takia paniikki.

Nyt vahan sen uuden laukun pakkausta ja sitten jonnekin illalliselle. Huomenna jo takaisin kohti kotia.  Palailen linjoille taas lahipaivina!


Tags:
4 Comments
  • ann
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    jotain on selvästikin mennyt multa ohi mutta missä ulkomailla oot :O

  • iu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juhhuu! Oon lähdössä kuukauden päästä Hollantiin työssäoppimaan joten haluaisitko hieman valoittaa millaisia kauppoja siellä on, mikä on hintataso jne? 🙂 Ei tarvitse olla mikään syvääluotava tutkimus, tajusin vain että olen elänyt omissa mielikuvissani siitä millainen ostospaikka Hollanti on. 😀 Joten ehkä pieni etukäteistieto olisi tarpeen, etten sitten pety..

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Iu:

    Hintataso on melkeinpä sama kuin Suomessa. Ruokakaupassa on jotkin tuotteet paljon halvempia (mm. belgialaiset oluet :P)

    Hollannista löytyy monet samat kaupat, mitkä Suomestakin. Vero moda, Only, Pieces, H&M yms. Yleisesti ottaen sanoisin kuitenkin, että valikoima on paljon monipuolisempi. Sephora (suosittelen), Bershka, New Yorker, Sting (mm. söpöjä t-paitoja ja paitoja), UGG:n liike etc.

    Kenkäkauppoja tuntuu olevan erityisen paljon 😀

    Suosittelen De Bijenkorf -tavarataloa 🙂 Paikallinen Stockmann. V&D on toinen tavaratalo. C&A:sta löytyy vaikka mitä…

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi että, kiitos kamalasti sinulle ahkera lukija! 🙂

Post A Comment