Vielä torstaina mä näytin ihmiseltä

Tästä Amsterdamista ostetusta Sissy Boyn neulemekosta näkyikin jo pilkahdus muutaman päivän takaisessa takkipostauksessa, mutta pistetääs nyt vielä kuva ilman sitä takkiakin, kun sellainenkin tuli otettua. Tämä kuuluu kyllä taas sarjaan ihan järjettömän hyvä ostos. Viskoosi-silkki-villa-sekoite vaikuttaa laadukkaalta ja on päällä miellyttävän tuntoinen.

Sissy Boy -liikkeessä oli sellainen omituisuus, että sovituskopeissa ei ollut lainkaan peilejä, vaan sovitettavien vaatteiden kanssa oli aina hipsittävä ihan sinne myymälään asti ison peilin eteen. Hieman tuntui dorkalta, kun siinä peilin edessä sitten tajusin, että yhdestä sovittamastani mekosta näkyi todella anteliaasti läpi ja siinä vieressä istui vielä koko sohvallinen ihmisiä katselemassa. Tunsin itseni joksikin näyttelyeläimeksi. 😀

20100923

Ihmettelin tätä peilipolitiikkaa myyjälle ja hän sitten selitti asiaa sillä, että tällä tavoin he kykenevät pystyvänsä palvelemaan asiakkaitaa paremmin. Palvelu oli kyllä todella ystävällistä ja myyjät toivat aina uusia versioita ehdolle ja olivat muutenki aktiivisesti mukana sovitustilanteessa kera ystävällisten ja kannustavien kommenttien.

Tämäkään mekko ei itse asiassa ollut alunperin omassa sovitettavien pinossani, vaan kokeilin paria muuta neulemekkoa, kunnes sitten myyjät kiikuttivat minulle tämän ja hetken siinä yleisön edessä peilailtuani sitten rakastuin. Kai koko talven voi viettää pelkissä neulemekoissa?

Viikonloppu onkin sitten kulunut verkkareissa ja tupla kashmirneuleissa peittoihin kääriytyneenä näyttäen kaikkea muuta kuin hehkeältä. Raahauduin eilen aamulla melkoisen heikossa kunnossa päivystykseen ja sain arvion, että jonkin sortin suolistotulehdus ilmeisesti kyseessä. Syömään ei ole pystynyt ja kuumetta on ollut koko ajan enemmän tai vähemmän. Myöskään helvetilliset nivelkivut eivät ole kauheasti jaksaneet naurattaa. Ja paradoksaalisesti saamani lääkkeen haittavaikutuksiin kuuluu mm. juurikin niitä oireita joiden vuoksi lääkäriin menin. 😛

Nyt siis jatkuu tämä sohvalla makoilu ja lääkkeiden popsiminen. Onneksi digiboksi on täynnä kaikkea ”laatuviihdettä” kuten menneen viikon Salkkareita ja kaiken maailman  poliisisarjoja.


11 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itsekin olen törmännyt tuohon peilittömyyteen Keski- ja Etelä-Euroopassa. Minua se kyllä ahdisti, kun piti mennä muiden asiakkaiden ja myyjien eteen ja vasta sitten saattoi todeta että vaate ei todellakaan imartele omia muotoja.

  Neulemekkosi on kivan näköinen, mutta ehkä minäkin laittaisin sinne leggingsit alle. Mutta jos itselläsi olo ei tunnu liian alastomalta (eikä takamus uhkaa vilkkua), niin meneehän se noinkin. Ja kyllä, talven voi oikein hyvin viettää neulemekoissa 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla on tosiaan ollut tuon alla vielä sukkiksien lisäksi lyhyet shortsit, joten olo ei ole tuntunut liian turvattomalta. mekko on niin hyvän mallinen, että se ei tunnu ahdistavalta vaikka onkin hieman lyhyt.

 • ansqu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo, kokemusta on! 😀 Oltiin tänä kesänä Nizzassa ja sitten käytiin Cannesissa yhdessä vaatekaupassa. Vaatekauppa oli magee (vaatteet oli laitettu esille värin mukaan). Oli siis isot erilliset osastot mustalle/valkoselle/ruskeelle/pinkille/vihreelle/siniselle jne. Sovituskopit olivat juuri tuollaisia kuin kerrot. Monet menivät samaan sovituskoppiin (Suomessa kielletään useissa paikoissa), ei peiliä ja sieltä sitten mennään sinne jonon viereen peilailemaan. Todella typerää. Mitähän järkeä tuossa on? Maksaako ne peilitki paljoa?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   itse kyllä toivon, että kaupoissa voisi täälläkin olla yksittäisten sovituskoppien lisäksi aina yksi sellainen ryhmäsovituskoppikin. se nopeuttaisi hommaa ja vähentäisi jonotusta, kun halutessaan voisi tunkea ryhmäkoppiin. ujommat tyypit ja esim alusvaatteiden tms. sovittelijat voisivat sitten jonotella yksittäisiin koppeihin.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi ei, suolistotulehdus on ihan kauheeta :/ Miula oli sellanen toissa jouluna… Oisin mielummin kyllä viettäny sen aaton töissä kun sairastaen, vatsakivut oli ihan hirveet ja syömään ei tosiaan pahemmin pystyny.

  Paranemisia!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo karmeeta se oli, mutta meni onneksi ohi!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ooot upeen näkönen!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jotenkin toi silmänvinkkaushymiö saa mut epäilemään tämän kommentin vilpittömyyttä.. 😀

 • käyttäjä-11858
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toivottavasti olet jo toipumassa, en varmaan ole ainut joka päivittäin käy kurkkaamassa blogiasi ja nyt jo huolestuneena

  ihmettelee poissaoloasi. Mutta kyllä me jaksamme odottaa, hoida vaan itsesi kuntoon 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   elämä ei tarjoa nyt ihan kaikista tasaisinta ja miellyttävintä kyytiä, joten blogailu on hieman taka-alalla, mutta tervehtynyt olen onneksi jo. Mutta kiva tietää, että on lukijoita jotka jaksaa seurata vaikka luettavaa onkin tarjolla hieman harvemmin. 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihan totta, se oli täysin vilpitön. vaikka oon sua monta vuotta nuorempi, niin jumankauta, oot aikamoinen ilmestys!

Post A Comment