Repsahduksia

Olen ollut itseeni kovin tyytyväinen viime kuukausina onnistuttuani omasta mielestäni loistavasti hillitsemään shoppailuani. Olen mielestäni tehnyt viime aikoina vain melko harkittuja ostoksia ja ne muutamat heräteostoksiksi luetelavat hankinnatkin ovat olleet loistavia. Nettikaupoissa vetelehtimisestäkin olen selvinnyt ihan vain pelkällä katselemalla ja ihastelemalla. Vaikka ostoskoriin olisikin tullut haalittuatuotteita, niin viimeinen klikkaus ei kuitenkaan ole ollut ”tilaa” vaan selainikkunan punainen ruksi.

Tekipä elämäntaparemonttia sitten millä osa-alueella hyvänsä, niin repsahduksiahan sattuu. Yritän siis olla soimmamatta itseäni liikaa. Yksinäinen perjantai-ilta + mieli hieman maassa + Asoksen ale  = 42 € tappiot. En tunnusta todellista tarvetta (jonkinmoista himottelua kuitenkin) yhdellekään näistä kolmesta tuotteesta, joten nyt mentiin kyllä ihan huvinvuoksi-moodilla. Minun huonolla tuurilla tietenkin käy niin, että saan rangaistuksen tästä perusteettomasta tuhlailusta ja kaikki tilaamani jutut ovat kuitenkin väärän kokoisia. 😛

Mitä siis tarttui haaviin?

mekko

Niin oudolta kuin se kuulostaakin, niin kaapistani ei tällä hetkellä löydy kunnon bile-pikkumustaa. Tuo tilaamani kolttu saa kyllä pienen miinuksen tuosta ohuesta olkaimesta, mekko olisi oarempi, jos molemmat olkaimet olisivat tuollaiset leveät, mutta 12 punnan hinnallaan se lunasti anteeksiannon. Olen nimittäin jo pidemmän aikaa toivonut löytäväni pikkumustan juuri tuollaisella keskivartalolle armollisella rypytyksellä. Mä niiiiiin toivon, että se on sopiva! Ja toiseksi mä toivon, että tulis jotkut kekkerit joissa pitää kyseistä kolttua sitten kun/jos se on sopiva.

toppi

Neljän punnan hintainen valkoinen toppi on toistaiseksi lähipänä sitä, mitä olen jo hetken aikaa etsinyt, eli valkoinen siisti toppi vesiputous-kauluksella. Jostain syystä mä haaveilen sellaisesta perus farkut, valkoinen paita, bleiseri ja korkkarit asusta, mutta kauluspaita olisi liian virallinen eikä muutenkaan mua varten, joten ajattelin tuon mallisen yläosan sopivan fantasiani toteuttamiseen.

nilkkurit

Just. Mulla kun ei noita mustia kenkiä vielä olekaan… Nämä oli kyllä ihan puhdas ”ei mulla oo just tällaisia ja ne on niin halvatkin”-ostos. 16 £ nahkanilkkureista, jotka näyttää ainakin korkonsa puolesta siltä, että passaisivat ihan arkitallusteluunkin on mieletäni jo lähes tulkoon hinta, ettei heräteostokselta voinut välttyä. Etenkin, kun kengissä on lisäasennetta tuova vetoketjukoriste.

Nyt vaan kaikki peukut pystyyn, että nämäkin olisivat oikean kokoiset! Otin koon 5 jonka sanotaan vastaavan kokoa 38, mutta edelliset Asokselata hankkimani koon 4 nilkkurit osoittautuivat totaalisesti liian pieniksi. Jos taas vitonen on ihan pikkuisen iso, niin homma korjaantunee pohjallisella, mikäli muuten ovat passelit.

Tällaisia tunnustuksia siis. Olen syyllinen turhanpäiväiseen tylsyyksissään tehtyyn lohtushoppailuun! Mikä on rangaistukseni?

PS: Huuto.net -kohteeni menevät kiinni tänä iltana!


10 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mekko näyttää kivalta – toivottavasti se on kiva myös todellisuudessa! Asokselta tilailtaessa kun on se ikävä puoli, että palautuskulut pitää maksaa itse, joten ainakin mulla jää vikaostokset kaappeihin pyörimään, kun ei raaski palauttaa. Varsinkaan, jos tuote ei ole ollut kovin kallis.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo, sehän se on noissa aina vaarana. Mut onneksi ne yleensä saa menemään eteenpäin vaikka huutonetissä. tietenkin pieniä tappioita tulee, mutta siksi en kauhean usein tilaakaan paikoista joissa palautuskulut tulee itselle.

  • Nina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei oikeesti, nahkakilkkurit, mekko ja pusero 42€!!!! Toivotaan että koko on kaikissa sopiva. Hyvin osteltu! 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      jos vaan koot osuu, niin sit puhutaan melkoisista löydöistä. 🙂

      • Nina
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Heh, kirjoitin sitten ”kilkkurit”!!!! Mikä mahtava typo! 😀

  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvät ostokset! Jos sitten ei sovi, tietenkin pistät kiertämään ja asia sillä selvä.

  • Olga
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyviä löytöjä kaikki! Jos mekko ei ole sopiva, täällä olisi yksi kiinnostunut ostajaehdokas! 🙂 Se täydellinen pikkumusta puuttuu vielä. Kokeilin vastikään kirpulla vähän vastaavanlaista mekkoa, mutta se oli liian pieni ja kyllä harmitti…

  • Jonna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sun vakioasiakas ilmoittaa, että jos mekko tai toppi ei ole sopiva niin ostan sen/ne sulta heti pois. Eli viestiä vaan sähköpostiin niin tehdään kaupat 🙂

    Toki toivon, että ostokset on sulle sopivat, mutta jos ei ole, niin sun ei tarvitse sitten harmitella rahojen kulumista, sillä ostaja on tiedossa jo.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      hahaa! Hyvä tietää. Mekko oli kyllä sopiva, mutta tuota toppia täytyy vielä tänä iltana uudelleen sovitella. Mutta se on kyllä vähän ehkä turhan reilu. Joten jos sulle on aiemmin mun vaatteet olleet sopivia, nin sitten toi toppi on kyllä sullekin liian iso. 😛

  • Jonna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No höh. Olipas harmi. Mutta onneks mekko on sopiva, se on _makee_!

    Jos et pidä toppia niin laita mittoja kuitenkin tulemaan. Josko se vaikka kävis kuitenkin.

Post A Comment