Punaiset paholaiset

Tänään vihdoin nappasin töissä pikaisesti pari kuvaa tiistaina hankkimistani korkokenkäkaunottarista. Kommenttiboksiin jätetyt arvaukset siitä mitkä kuvan kengistä mahtoivatkaan löytää tiensä kaappiini menivät kaikki pieleen. Minun veikattiin ostaneen jälleen kerran mustat kengät, mutta kuinka väärässä te olittekaan!

viauno2B

Ei kai teiltä ole jäänyt huomaamatta rakkauteni punaisia kenkiä kohtaan? Tähän saakka käytössäni olleet Seppälästä muutma vuosi sitten ostetut keinonahkaiset korkkarit alkoivat olla kaikkien baarireissujen jäljiltä jo niin karmaisevassa kunnossa, että olin jo hetken aikaa etsiskellyt jotain uutta ja parempaa niiden tilalle. Noissa Tampereen Sokokselta löytyneissä Via Unon punaisissa paholaisissa yhdistyikin sitten oikeastaan kaikki mitä toivoa saatoin. Riittävän korkea korko, pieni platform, itseäni kovasti ihastuttava kärjen malli, sähäkkä punaisen sävy, aito nahka, mukavuus ja alle satasen hinta. Ihan loistava paketti siis!

viauno1B

Vai voitteko muka väittää etteivätkö näyttäisi melko herkullisilta? Täytyy itse asiassa omaksi edukseni sanoa, että kengät näyttävät näissä itse ottamissani kuvissa ihan sata kertaa upeammilta ja houkuttelevammilta kuin merkin omilta sivuilta napatussa laimeassa ja liian tummassa kuvassa. Vai mitä olette mieltä? Kenkien kevyt kiilto ei nimittäin näkynyt siinä fotossa juuri lainkaan. Ihan näin kirkkaan punaisilta kengät eivät näytä normivalaistuksessa, mutta lähes tulkoon kuitenkin.

Voi kun nyt äkkiä pääsisi näitä upeuksia ulkoiluttamaan! Järjestäkää joku jotkut kivat partyt ja kutsukaa mut mukaan! 🙂

Mitenkäs uutukaiset uppoaa teille? Yllättikö tämä ostos?


8 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noniinpä tietty…mut sanottakoon että se niiden oma kuva hämäsi. Nyt ne näyttöö räyheältä. Siinä pinta näytti hieman kulahtaneelta…

  Hienot juhlapopot…etenkin tuo kiilto tuo säväyksen. hyvä ostos siis.

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllähän tuo yllätti, ei olis ekana tullu mieleen että hommaat punaset kengät!! :DD Hienot silti, ite en pysyis pystyssä kun on hiukan harjotuksen puutetta, ei sen puoleen että olis mitään paikkaa missä pitäsin :DDD

 • Katariina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Noi on AIKAAA makeet!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  *drool* Vau. Aivan mielettömän ihanan kengät! Määki haluun!

 • Juille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Piti vielä tulla kommentoimaan että olet muuten tosi hyvä valokuvaaja! Olen suorastaan kateellinen 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täytyy sanoa, että nuo näyttää ihan eri kengiltä sun kuvissa!

  Tuo kärki on aika erikoinen, en osaa sanoa pidänkö siitä vai en. 😉 Mutta nätit kengät ja loisto-ostos.

 • BagMiss
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella ihanat! Kelpais mullekin koska vaan! Kaunis silhuetti.

 • Janette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hi my name is Janette and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I discovered your Via Uno punaiset paholaiset | Tyyliä metsästämässä page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted visitors from and they let you try the service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Visit them here: http://pixz.nu/2fqB

Post A Comment