Mä jämähdän vuoteen 2010

Aika moni voi varmaan myöntää joskus naureskelleensa itseään iäkkäämmille tyypeille jotka tuntuvat tyylillisesti jämähtäneen jonnekin parin kymmenen vuoden taakse. Sellaisen henkilön nähdessään sitä  hymähtelee vaan mielessään, että ”ei oo tainnu tyyli muuttua sitten vuoden -92…”.

Asennoitumista ei paranna edes se, että kuin huomaamatta muodin kiertokulku on jälleen napannut heidän kelkkaansa. Jostain syystä 20 v muotibloggari kivipestyssä farkussa ja kukkapaidassa on suurimman osan mielestä jotenkin huomattavasti coolimpaa kuin pirjo 50 v ihan samoissa releissä. (jos nyt juurikin kyseisistä vaatekappaleista puhutaan, niin mun mielestä ne istuu paremmin sille pirjolle 50 v)

Se mitä mä tässä yritän sössöttää on se, että minusta tuntuu, että minusta vielä joskus tulee nimenomaan se tyyppi josta nuoremmat ajattelee naureskellen, että ”toi on sit niiin jämähtänyt vuoteen 2010!”. Mä nimittäin luulen, että mä en ihan hevillä pysty eroamaan mustista valuvalinjaisista asioista, vaikka muoti sanoisi mitä. Onko pakko jos ei halua?

monki3 monki1 monki2

kuvat: Monki

Jotta vaatekaapistani ei loppuisi mustat valuvat asiat ainakaan ennen vuotta 2035, olisi niitä hyvä varmaan hamstrata hieman varastoon. On nimittäin kauheaa, kun muoti muuttuu eikä kaupoista enää löydy sitä mitä haluaisi. (mut ai niin, sithän niitä releitä saa kahdella eurolla kirppikseltä..) Siispä taidankin suunnata huomisella Helsingin reissulla askeleeni Monkiin, jonka nettisivuilta bongasin kaikki tämän postauksen itseäni kovasti kuumottavat vaatekappaleet. Tervetuloa uudet vuosikymmenet, minä olen omani jo valinnut!


Tags:
,
11 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aiheen vierestä, mutta on nyt pakko tehdä tunnustus. Marssin just kampaajalle läppärin kanssa, näytin tädille sun edellisimmän tukkamerkinnän kuvat ja sanoin että ”mulle toi”. Erityisesti siis tavoiteltiin sitä sunkin suosikkia, joka vääntyi kahteen erilaiseen malliin. Ja täytyy sanoa että ei JUMA! Täti onnistui täydellisesti ja olen NIIN tyytyväinen. Siis kiitti inspiraatiosta 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ooo! Siistiä! Sä olet jo toinen ihminen joka kertoo tehneensä noin. 😀 Täytyy ehdottomasti kertoa tää mun kampaajalle. 🙂

   Kiva kuulla, että tukasta tuli hieno. 🙂

 • Kaisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi neljäs kietiasuneuletakki näyttää ainakin tuossa kuvassa aivan tosi monikäyttöiseltä ja hyvältä. Ota monta kuvaa siitä eri vaatteiden kanssa jos se eksyy kaappiin 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   täytyy toivoa, että sitä on nähtävillä livenä liikkeessä..

 • Kamicha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heh, heh, minusta tuntuu, että minulla jää kaikki vuosikymmenet tavalla tai toisella päälle. Mutta olenkin vanha :D.

  Valuvista mustista (tai minulle myös muunvärisistä) jutuista en aio hevillä luopua minäkään…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no on mullakin jo ehtinyt jäädä monta juttua päälle kymmenen vuoden takaa.. nyt ne on onneksi taas uudelleen in! 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Valuvat mustat = ‹3

 • Patamaija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis muistan jotenkin karmaisevasti ne kivipestyt farkut ja karmeat olkatoppaukset 90-luvun alusta. Syyllinen, myönnän. Mutta kun muoti sattuu kulkemaan omaa käsittämätöntä tietään, pelkään pahoin jo sitä päivää, kun bongaan täältä IHANAN kukkamekon, joka on pakko saada. Tällä hetkellä se tuntuu hiuksetnostattavan karmealta, mutta jossain takaraivossa se jyskyttää. En halua elää sitä uudelleen, mutta tiedän sen päivän vielä koittavan… 🙁

  Pystytkö MILLÄÄN lupaamaan, että pysyttäis vaan valuvalinjaisessa mustassa, se sopis mulle äärettömän hyvin…?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kyllä mä kovasti yritän luvata. Ja täytyy kyllä sanoa, että aika pahasti pitää olla asiat, että täällä nähtäis kukkamekko.. tosin onhan täällä jo nähty kukkamekko ja kukkapaita! 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Valuvat mustat on myös mun juttu! 🙂 Ja empire-linjaiset topit ja mekot. Vaikka ne ei enää edes ehkä ole kovin muodissa (ja vuoden-parin päästä vielä vähemmän), mä en niistä luovu. En ikinä. Muttamutta, pyrkimyshän on olla tyylikäs, ei muodikas 🙂

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania juttuja tuolla Monkin sivuilla <3 Oon ihan myyty parille mekolle. Yks on tuo musta mikä sullakin on tuossa kuvassa 😉

  Oi miksi, oi miksi niillä ei ole nettikauppaa. Täältä Savosta on liika pitkä matka lähteä pelkkää mekkoa ostamaan Helsinkiin.

  Ja minä luulen että 2010 vuodesta mulle jää kans valuvia mustia juttuja pysyvästi vaatekaappiin. Sen verran mukavia ne on ja kivan näkösiä tään lihapullan päällä 😀

Post A Comment