Ihana hengähdystauko

Taisin muistaakseni mainita Amsterdam-ostoksista kirjoittaessani, että matkalta tarttui pakko-ostoksena mukaan myös uusi lentolaukku, mutta en ole muistanut esitellä tulokasta. Viime viikonloppuna kuitenkin olimme söpöläisen kanssa reissussa, joten muistin napata kuvankin.

laukku

Tekstiilimateriaali ei ehkä ole fiksuin valinta, kun laukkua vetää perässään rapaisilla teillä, (Se nimittäin on se ikävä todellisuus vaikka laukulle toki toivoisikin vain aurinkoisia reissuja) mutta kaunis väri, tilavat taskut ja keveät pyörät yhdistettynä kohtuulliseen hintaan olivat liian houkutteleva paketti ohitettavaksi. De Bijenkorffilla oli joku alennus matkalaukuista ja pinkille Kiplingille jäi hintaa n. 120 €. Hyvä ja hyödyllinen ostos.

Viime viikonloppuna laukku pääsi sitten ekan kerran reissuun sitten Amsterdamista paluun. suuntana oli ihan vaan syksyinen Helsinki enkä olisi yhden yön reissulle todellakaan oikeasti tarvinnut paljoakaan tavaraa, mutta pakkaaminen puoliunessa aamu kuudelta ei ole niitä johdonmukaisimpia operaatioita. Lentolaukku oli siis ihan oiva valinta tuossa tilanteessa, mahtuipa mukaan vähän ylimääräistäkin.

scandic5

Helsingissä minua odotti tapaaminen entisten opiskelukavereiden kanssa ja huone keskellä kaupunkia sijaitsevasta Scandic hotelli Marskista. Sain ilokseniyhden yön vapaavalintaisessa Scandic hotellissa heidän meneillään olevan Staycation-miniloma -kampanjan hengessä.  Olen aina rakastanut hotelleja ja niiden tuomaa vapauden tunnetta, joten olin tilaisuudesta todella innoissani. Lapsuuden Ruotsin reissultakin muistan kuinka istuin tärkeänä hotellihuoneen kirjoituspöydän ääressä ja kirjoitin kirjeitä sukulaisille. Hotellin omalle kirjepaperille tietenkin. Olin niin maailman nainen että. 😀

skumppa

Edelleen hotelliin kirjautuminen tuntuu minusta aivan yhtä luksukselta kuin lapsenakin. Ihana hengähdyshetki arjen keskellä olipa reissun syy mikä hyvänsä. Jonkun muun vuoteeseen sijaamat pehmeät lakanat ja runsaana notkuva aamiainen tuntuvat vaan joka kerta yhtä mahtavalta. Viime viikonloppuna luksus fiilistä nostatti mukavasti myös huoneessa odottaneet kuohuviinit.

disturb

aamupäivän tuloksettoman shoppailukierroksen ja kavereiden kanssa nautitun lounaan jälkeen vetäydyin iltapäiväksi hotelliin nautiskelemaan omasta vapaa-ajasta enne yhteistä illanviettoa. Ostin pari uutta naisten lehteä ja heittäydyin nautiskelemaan kuohuvaa sohvalle siksi aikaa, kun huoneen sauna lämpesi.

Kyllähän kotonakin voi sohvalla maata, mutta silloin on aina syyllisyys siitä, että pitäisi tiskata tai pyykätä tai järjestellä tai mitä vaan. Hotellissa syyllisyyttä ei ole, sillä siellä ei ole tiskivuorta eikä pyykkejä lojumassa. Ihan täydellinen irtautuminen viime aikojen kiireestä siis.

sauna

Meinasin muuten itkeä ilon kyyneleitä, kun ihana hotellin respapoika ilmoitti antavansa minulle saunallisen huoneen. Pääsen niin harvoin saunomaan, että melkein itkettää. Saunan löylyissä lojuminen teki minilomastani täydellisen rentouttavan.

meikit

Skumpan kera meikkiä nassuun ja päälle laukusta löytyneitä mustia vaatteita ja sitten takaisin ystävien pariin. Koska oli kyseessä valokuvaajien tapaaminen, ei illasta tietenkään ole olemassa valokuvia. Mutta iltaan kuului paljon ihania ihmisiä, hauskoja juttuja ja loistavaa ruokaa. Minä olen kuitenkin tuntenut itseni viime aikoina sen verran epäsosiaaliseksi, että ihmisisä pursuilevat baarit eivät innostaneet. Niinpä liukenin paikalta ennen julkisia juottoloita ja lähdin takaisin hotellille, mitäs muuta kuin jälleen saunomaan.

aamu_sanky

Kun aamulla soitin hämmentyneenä respaan kysyäkseni, että paljonko se kello oikein onkaan (en pysynyt kärryllä talviaikaan siirtymisessa), vastasi sieltä sama poika joka oli ottanut minut vastaan. Hän ystävällisesti tarjoutui laittamaan huoneelleni pari tuntia jatkoaikaa, joten sain viettää ihanan, pitkän ja laiskan sunnuntaiaamun. Ihanaa. Hetkeksi ihan oikeasti unohdin kaiken kiireen ja huolen.

Tietysti mukavaa olisi ollut mikäli yhden sijaan myltättyjä peittoja olisikin ollut kaksi, mutta tällä kertaa muruni ei päässyt mukaan. Se ronttikun oli viettämässä omaa laatuaikaansa Ässien fani-risteilyllä. 😀 Mutta täytyy kyllä sanoa, että ei ihmiselle pahaa tee välillä tällainen totaalinen itsensä kanssa olokaan. Ja nimenomaan pelkkä oleminen, ilman niitä tiskejä.

scandic2

Kiireettömän aamun ja maittavan aamiaisen jälkeen suuntasin haikeana takaisin siniseen ja sateiseen ulkomaailmaan. Parit shoppailuyritykset vielä (ei tärpännyt yhtään mitään vieläkään) ja sitten takaisinkohti kotia. Ei ollut turha reissu, ei. Just tässä viime viikonloppua fiilistellessäni ehdotin murulle, että voitais lähteä yhdessä pienelle viikonloppu hotellipyrähdykselle. Ei tarvitsisi edes mennä kauas, kunhan olisi valkoiset lakanat, kahdenkeskistä aikaa, skumppaa ja jonkun muun laittama aamiainen. Hyvää ensiapua marraskuun masennukseen. Suosittelen.

Ja nyt mun fiilistelyjen jälkeen sitten se paras osuus!

Jotta minä en olisi ainoa miniloman rentouttama, niin sain myöskin arvottavaksi yhden Staycation miniloman. Kyseessä on siis yksi yö kahdelle hengelle, sisältäen aamiaisen, vapaavalintaisessa Scandic hotellissa missä tahansa päin Suomea!

staycation

Osallistu arvontaan ke 10.11. klo 23.59 mennessä kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin kenet kanssa haluaisit päästä viettämään aikaa rentouttavalle minilomalle. Rakkaasi, parhaan ystäväsi, Madonnan? Muistathan täyttää myös sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle), jotta saan voittajaan yhteyden!

Voittaja julkistetaan torstaina 11.11.  Onnea arvontaan!

Sillä välin, kun odottelemme voittajan selviämistä, voitte käydä haaveilemassa omasta minilomasta haluamassanne seurassa, tekemällä kampanjasivulla oman Staycation-elokuvan. Itselläni ainakin riitti hupia, kun vaihtelin vastanäyttelijän tilalle  kaikkia kuumia uroksia, kuten vaikkapa iki-ihanan Johnny Deppin.. 😀

EDIT: Osallistumisaika on nyt päättynyt. Suoritan arvonnan torstaina illalla!


608 Comments
 • Katja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin päästä rentouttavalle minilomalle ehdottomasti oman kultani kanssa! Olisi mukava päästä vähän arkea pakoon edes hetkeksi 🙂

 • Jenski
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin päästä lomalle parhaan lapsuudenystäväni kanssa. Pakoon töitä, koulua, tehtäviä, riitaisaa eroa ja ainaista väsymystä.

 • Markka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oivoi, pahan pistit!

  Vähän kahden vaiheilla, pitkäaikaisen poikaystävän kanssa irtiotto arjesta hotellissa olisi aivan ihanaa.

  Ihanaa olisi myös napata joku parhaista ystävistä mukaan ja matkustaa tapaamaan jotain samoilta kulmilta pois muuttanutta ystävää ja viettää todellista tyttöjen iltaa!

 • Nash
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin rakkaan äitini hemmotteluminilomalle! Asun kaukana kotoa, ja välillä unohtuu kertoa äidille miten tärkeä hän on kun emme näe tarpeeksi usein. Äiti tekee hurjasti töitä ja laittaa kaikki muut itsensä edelle. Veisin äidin teatteriin, shoppailemaan, ja syömään hyvin, siitä tulisi meidän tyttöjen oma prinsessapäivä. Äiti on ihanin!

 • maarette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin miehen kanssa pienelle hengähdystauolle. Välillä tuntuu, että suhde perustuu sähköpostiviesteihin ja pöydälle jätettyihin lappuihin, kun kumpikin käy töissä ja opiskelee samalla..

  Itse oon ollu tässä viimeisen vuoden aikana aina viikon alut koulun penkillä ja vastaavasti mies loppuviikosta + tietty kummankin duunit ja koti”läksyt” siihen päälle.. :)Joten pieni irtaantuminen todellisuudesta olisi todellakin paikallaan!

 • prefecta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä luulen, että seuraksi lyöttäytyis kuitenkin tuo rakas Puoliso, mutta voisin kuvitella vieväni rentoutumaan myös jomman kumman ihanista siskoistani.

  Heistä muuten se nuorempi on aikoinaan ollut mun kanssa kun ekaa kertaa yövyin hotellissa. Vuosi saattoi olla -87. Systeri oli opiskellut hotellialaa ja tiesi kertoa, että ”siitä tietää että hotelli hoitaa hommansa kun vessapaperirullan päät on taiteltu kolmioksi”. Arvaa tarkistanko asian edelleen joka kerta hotelliin mennessä… LOL

 • Sini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin lomalle parhaan ystäväni jonka kanssa olemme taas lähentyneet monien vuosien jälkeen. Olis niin huippua viettää oikeen kunnon tyttöjen iltaa pitkän kaavan kautta ja mieluiten tietenkin vaihteluna jossain muualla kuin Helsingissä 🙂

 • tints
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin minilomalle rakkaani.

 • emmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äiti on vaikuttanut viime aikoina niin väsyneeltä ja stressaantuneelta, että olisi ihana tarjota hänelle irtiotto arjesta. Muutenkin olisi hienoa saada viettää rentouttavaa laatuaikaa äitin kanssa, sillä pitkän välimatkan takia se on harvoin mahdollista.

 • Helena29
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin lomalle äitini, johon reissukärpänen on purrut yli kuudenkympin iässä, mutta matkaseuraa ei oikein ole eikä rahaakaan.

 • ilo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuulostipa viikonloppusi ihanalta!

  Itsekin veisin lomalle rakkaani. Olemme jo yli 2,5 vuotta eläneet kaukosuhteessa, ja olisi ihanaa kiittää miestä siitä, että on junaillut kanssani näinkin pitkään.=)

 • inna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mie ottaisin minilomalle mukaan mieheni äidin. Nainen, joka rakastaa hemmottelua ja luksusta mutta jolla ei yksinkertaisesti ole aikaa ottaa irtiottoja arjesta ansaitsisi mielestäni loman. Sitä paitsi, haluaisin tutustua mieheni äitiin paremmin, sillä reissumme miehen kotona ovat yleensä hyvin lyhyitä ja täynnä toimintaa, joten rauhalliseen jutteluun ja tutusteluun ei vieläkään ole löytynyt sopivaa aikaa. Miniloma olisi mitä parhain ratkaisu siihenkin! 🙂

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hmm, myös olen vähän kahden vaiheilla, mutte ehkäpä ottaisin mukaani yhden illan bailukierrokselle kummityttöni äidin.

 • TimppaKoo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Puolisoni kera lomalle lähtisin.

 • Katriina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Reissulle pääsisi mukaan joko oma Siippa tai sitten mieleinen matkakuppam´ni olisi tuo äiti. Joka tapauksessa pieni irtiotto tekisi hyvää – laatuaikaa ihan kuman kanssa vain.

 • Maissi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muruseni ottaisin mukaani, hääpäivä pian ovella – mikä olisikaan ihanampaa, kuin viettää se tiskittömästi 😉

 • siu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisi kyllä täydellistä päästä avomiehen kanssa pienelle lomalle! Olen ollut kertakaikkisen masentunut ylityöllistävästä arjesta opiskeluineen ja olisi ihana viettää tiskitön ja koirankarvaton yö jossain hotellissa <3

 • Magda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parasta matkaseuraa on tietysti aviomies, jonka kanssa on tullut vietettyä kahdenhetkistä aikaa ihan liian vähän poikamme syntymän jälkeen. Eli tämä loma menisi kyllä kahden väsyneen aikuisen hemmotteluvuorokauteen. Ja poitsu lykättäisi isovanhempien hoiviin siksi aikaa. 🙂

 • hannakka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan avomieheni ottaisin.

  Ja sinua sitten halaisin.

 • AKU
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimoltani oli jäänyt tämä sivu auki – siksi mies täällä osallistuu ;D

  Lomalle pääsisi vaimoni valitsemansa ystävän kanssa.

  Entinen uraäiti (ja loistava äiti) on ollut nyt lasten kanssa kotona ja jotenkin nuupahtanut kaikkeen yöheräilyyn, jota koliikkivauva on teettänyt, esikoisen kanssa puuhasteluun, siivoamiseen, ruuanlaittoon, pyykinpesuun jne. Siinä sivussa hän on jaksanut tsempata minua töissä, jotta voin matkustaa ja tehdä pitkää päivää, vaikka tiedän, että toisen ura ja mahdollisuus päästä aikuisten pariin ottaa koville.

  En luultavasti itse lähtisi lomalle vaan jäisin lasten kanssa kotiin, jotta hän voisi rentoutua kunnolla ja saisi avautua ystäviensä kanssa rauhassa.

  Hän todella ansaitsisi tämän näin marraskuun keskellä.

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan oloinen irtiotto sinulla on ollut! Aikaa ihan vaan itselleen olisi jokaisen hyvä saada aina silloin tällöin.

  Minä ottaisin minilomalle mukaan rakkaani, jonka kanssa meillä ei vielä ole ollut liiaksi yhteistä aikaa.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin lomalle rakkaan siskoni <3

 • Minka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisi ihana viettää rentouttava miniloma kandiparini kanssa, kun ahertaminen alkaa väsyttää! 🙂

 • marzzaaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  haluaisin viettää miniloman äitini kanssa.hän on vakavasti sairas,ja miniloma olisi kiva piristys.

 • Riikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahah, mulla on aina tää sama tylsä vastaus; irtiottoa kaipaisin poikaystäväni kanssa, yhteistä vapaa-aika on ollut viime aikoina todella vähän kun hän töidensä lisäksi puuhastelee levyn teon parissa. Minulla taas aika kuluu valmistellen vauvamme tuloa (ensi kuussa minusta tulee ensimmäistä kertaa äiti <3), nämä alkavat muutenkin olla viimeiset hetket kun uskaltaisimme lähteä vähän kauemmaksi 🙂

 • Samira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystävän sinne nappaisin. Viime aikoina näkeminen on ollut suunnilleen ovella moikkailua, kun toisella pukkaa työkiireet ja toisella luottamustoimihopuilla kuorrutetut opiskeluhässäkät päälle.

 • Kaisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakas ystäväni taistelee toista kertaa vakavaa sairautta vastaan, jonka on jo kerran selättänyt. Nyt jännitetään tuloksia hoidon onnistumisesta ja pieni hemmottelu arjen keskelle tulisi todella tarpeeseen ja saisi ajatukset ehkä hetkeksi muualle.

 • s
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  poikaystävän ottaisin, koska hän on ollut pois kotoa koko syksyn!

 • hanniina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti lähtisin rakkaani kanssa lomailemaan.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tästä ei ole epäilystäkään: ottaisin minilomaseurakseni poikaystäväni, sillä vuosien seurustelun jälkeenkään ei olla päästy kahdestaan lomailemaan minnekään. Olisi ihanaa hemmotella toista vähän niiden arjen piirien ulkopuolella, kerrankin ilman stressiä ja arkielämän tylsiä realiteetteja. Välillämme on satoja kilometrejä, joten kaikki opiskelijabudjetin rahat kuluvat VR:n toiminnan tukemiseen eikä meillä siksi ole varaa itse lähteä mihinkään, vaikka haaveita pikkulomasta on ollut jo pitkään.

 • kaisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sisko ilman muuta. Kahden pienen lapsen äiti kaipaa varmasti välillä minilomaa.

 • Jonayla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaani ystäväni, jolla on ollut todella vaikeaa viime aikoina. Ei varmaan tarvitse mainita, että syy on mies. Paljon unettomia öitä ja sairaslomaa töistä. Haluaisin piristää häntä ihanalla yöpymisellä hyvässä sängyssä ja rentouttavalla minilomalla ihan tyttöjen kesken, koska hän on todella ansainnut sen. Ystävä, joka tuki minua silloin, kun minulla oli todella vaikeaa, ja niitä oikeita ystäviä ei silloin montaa ollut. Nyt on mahdollisuus korvata tämä hänelle.

 • Salisha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sisko lähtisi ilman muuta mukaan, koska nuorina aikuisina molemmilla on omat elämät ja kilometrejäkin parisensataa välissä, joten sisarussuhde kaipaisi hiukan lähennystä. Yhteisellä minilomalla voisi juoruilla ja parantaa maailmaa oikein urakalla 🙂

 • Tui
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä ottaisin matkaan vaimoni, me kumpikin tarvittaisiin pientä irtiottoa arjesta koska muuten stressihirviö syö meidät elävältä. :<

 • Jenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan aviomieheni. Se ei tarvitse edes selityksiä.

 • käyttäjä-11334
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin minilomalle mukaan tietenkin rakkaan aviomieheni, jonka kanssa pienten lasten vanhempina kovin harvoin pääsemme viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa!

 • Serafiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman avomiehen kanssa, koska miltei kymmenen yhteisen vuoden aikana ei juurikaan tällaisia hemmotteluhetkiä ole ollut. Tietysti toivon, että tämä voisi olla jopa hääyö, jos joskus vihille pääsisin 😉

 • Senni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman kultsin kanssa lähtisin rentoutumaan 🙂

 • Tytto
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin minilomalle mukaan rakkaan poikaystäväni. Koko syksy on ollut aika harmaata ja arkista, joten pieni loma piristäisi varmasti 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Saaneeko mammakin osallistua? Keskimmäisellä tyttärelläni on synttärit ensiviikolla. Hänen kanssaan haluaisin viettää hotelliloman. Syyt ovat perusteltavissa monitahoisesti.

 • Mama loves heels
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä se aviomies hotellireissulle lähtisi mukaan. Ehdottomasti! Paras unikaveri hotellin ylellisen pehmeässä sängyssä ja kuka muu mun ihastuneen lapsellista ilakointia hotellin aamiaisella edes kehtaisi katsoa. 😉

 • Chrisse
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viettäisin laatuaikaa mieheni kanssa. Hellimistä niin mielelle kun keholle sekä vierihoitoa ja kainaloa <3. Lasten, työkiireiden ja harrastusten vuoksi ei paljon keretä viettämään laatuaikaa. Niitä pitää oikein järjestämällä järjestää.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kultuliini, luettueni tekstisi tulin siihen lopputulokseen, että sulla on aikamoinen stressi teidän tiskeistä =) hyvä että pääsit rentoutuu, mä voin tulla teille joskus tiskaa jos saan vaihtarina niitä image-lehtiä =)

 • minni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi mikä palkinto! Tahtoisin viettämään laatuaikaa oman muruni kanssa, koska asumme tälle hetkellä eri paikkakunnilla ja yhteinen viikonloppu, poissa kummankin kotinurkilta olisi täyttä luksusta1 🙂

 • hennah
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kunnon tyttöviikonloppu piristäisi tätä harmaata arkea, joten lähtisin minilomalle parhaan ystäväni kanssa 🙂

 • Martta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi, ehdottomasti haluaisin minilomalle puolisoni kanssa, jota en ole taas moneen kuukauteen nähnyt, koska hän on toisella puolella maapalloa töissä. Samalla voisimme juhlia niin minun kuin hänen synttärinsä ja hääpäivämme, jotka kaikki ovat olleet sillä välin kun hän on taas reissussa ollut. Nautiskelua, kiireettomyyttä ja kuulumisten vaihtamista, hyvää ruokaa ja juomaa eikä arjen stressiä. Täydellinen vuorokausi.

 • hotttis83
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin yllätyslomalle bestikseni, ja sit me shopattais ja bailattais ja tultais suoraan jatkoilta aamiaiselle. Vähän päissämmä tietty vielä. Ja vaikka huulipuna olis ympäri naamaa ja saatas paheksuvia katseita, meitä ei haittais! Minilomaminiloma!

 • Sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No miehen veisin tietysti rentoutuslomalle.

  Jos vaikka kerrankin päästäisiin kaksin matkaan <3

  Neiti hoitoon ja itse nukkumaan pitkään 😀 Pieni, mutta tärkeä haave <3

 • SaraJana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin päästä minilomalle oman kultani kanssa. Hänellä on menossa viimeinen vuosi opiskeluja, jotka valitettavasti täytyy suorittaa toisella paikkakunnalla. Vaikka hän tuleekin joka viikonloppu kotiin luokseni, tuntuu silti että yhteistä aikaa ei ole riittävästi jaa viikonlopuistakin suuri osa ajasta menee opiskeluun. Lisäksi sain juuri tietää roimasta palkanalennuksesta eikä miehen opintotuellakaan juhlita, joten suuri vyön kiristys on edessä päin… Kaipaisin siis pientä breikkiä, käpertyä kultani kainaloon vailla mitään velvotteita ja rahauolia! <3

 • Sonja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin tietysti rakkaan tuoreen aviomieheni lomalle. Hemmottelisin häntä, sillä meille syntyy pian ensimmäinen lapsemme ja pitäähään sitä miestä hemmotella etukäteen, kun joutuu kohta kahdesta rääkyjästä huolehtimaan 😉

 • Roxanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaani minilomalle lähtisi ehdottomasti äitini. Elämä on heitellyt meitä välillä vähän liiankin rajusti, mutta tähän mennessä monesta asiasta on selvitty ainakin joten kuten. Asumme eri kaupungeissa, joten rauhallinen yhteinen aika olisi täyttä kultaa. Tilaisuuden tullen osaamme nauttia elämästä ja pienestä luksuksesta niin paljon, että posket väsyvät hymyilemisestä. 🙂 Niin ja rakastamme molemmat Helsinkiä palavasti, joten minilomakohteen valinta olisi varsin helppo.

 • Inkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti lähtisin sen paremman puoliskon kanssa. Hänellä elämä heittelee ja menee suoraan sanottuna päin persettä ja hän haluaisi pois kotikaupungistamme, mieluusti pysyvästi kuulemma mutta luulisin että se yksi rentoutumisen yökin tekisi hyvää.

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaani pääsisi ystäväni, joka on tukenut minua suuressa erosurussa.

 • TiuTau
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan lähtisi avomies, jonka kanssa ollaan nyt useampi viikko asuttu ”evakossa” kahden omistusasunnon välissä. Ja nyt reilu viikko rempattu uutta asuntoa, johon muutto ihan just käsillä.. Joten pientä rentoutusta kaivattais molemmat. 🙂

 • Majsan
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan ehdottomasti avomieheni. Olemme molemmat tehneet töitä viime aikoina niin paljon, että näemme toisiamme käytännössä ainoastaan iltaisin nukkumaan mennessä ja aamulla herätessä. Olisi ihanaa viettää edes yhden yön verran kahdenkeskistä aikaa ilman että jommallakummalla on koko ajan kiire johonkin.

 • rinkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Paras kaveri on ollut jo kauan kipeenä ja ravaa kokoaika lääkärissä, olis kiva tarjota hengähdystauko arkeen Naapuri kaupungissa. Pienestä pitäen oon halunnut mennä kyseiseen hotelliin, koska siitä menee kadun yli putki viereiseen taloon. 10 Vuotta toivonut että pääsisin sinne putkeen mutta ei vieläkään !

 • Mimusi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan lähtisin oman muruni kanssa, kotona tosiaankin tulee huono omatunto jos yrittää vain laiskotella. Aina olis siivoomista, pyykkäystä, järjestelyä, silitystä, tiskausta, ym. Lisäksi tuosta saa vähän liian helposti kinaa aikaiseksi jos toinen vain loikoilee ja toinen sitten tekee niitä kotihommia.

  Lisäksi nyt pimeän tullen tuntuu, että kevääseen on ihan liian pitkä aika ja ehdottomasti tarvis jotain piristystä ja arjesta poikkeavaa 🙂

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tekisi mieli lähteä ihan yksinkin… Köllötellä leveässä sängyssä jonkun muun petaamissa lakanoissa ja nukkua niin pitkään kuin haluaisin heräilemättä, mutta ehkäpä kuitenkin ottaisin tuon lasteni isän mukaan. Hengähdystaukoa tarvittaisiin molemmat arjen pyörityksen keskelle.

 • emminkäinen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin viedä avomieheni pienelle viikonloppulomalle.

  Meille tulee marraskuussa 5 vuotta seurustelua täyteen ja vaikka suhteessa on ollut välillä raskaitakin vastoinkäymisiä, olemme niistä selvinneet. Lisänä parisuhteessa jaksamiseen on meidän täysin erilaiset työajat. Yritä siinä sitten parisuhdetta hoitaa, kun mies lähtee töihin ennen minun heräämistä ja minä lähden töihin samalla ovenavauksella kun mies tulee kotiin. Minun tullessa kotiin kymmenen jälkeen mies on jo melkein unesssa.

  Tarvitsisimme pientä hemmottelua tähän arkeen, ja viikonloppuloma olisi mitä parhain irtiotto tästä arjesta. Jos siis saisimme aikataulut osumaan yksiin, että yhteinen vapaa viikonloppu löytyisi…

 • Jutta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanalle hotellireissulle ottaisin mukaan tänään synttäriään viettävän murupojan. Yrittäjäpojalla kun ei itsellään liikaa ylimääräistä rahaa ole, tulisi hotellihemmottelu aikalailla tarpeeseen.

 • hheidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olis ihanaa voittaa tämä! Ottaisin mukaan ehdottomasti mieheni, jolla on ollu viime aikoina liian pitkiä ja raskaita työpäiviä. 12 tuntia keskimäärin, eilen 20 tuntia fyysistä työtä. Saatais kumpiki rentoutua hotellissa ja aamulla se hotelliaamupala, jossa valinnan varaa riittää. Ja mikä parasta, aamupalaa ei tarvi laittaa itse, eikä jälkiä tarvi korjata pois!

 • ahkera anonyymi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lukiessani postaustani tajusin yhtäkkiä kristallinkirkkaasti, mikä tällä hetkellä mättää meillä kotona. Tällä hetkellä ei ole sitä yhteistä lakananmyttäys aikaa, sillä arki tempoo sinne tänne ja tuonne jatkuvasti. Ihan kuule rehellisesti haluaisin karkuun tiskivuoria ja muita vaatimuksia, jotka roikkuvat käsissä kiinni, ja mylläämään kullan kanssa oikein kunnolla 😉

 • Sandra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä passais! Mää haluisin miehen mukaan ja lapsen mummulaan 😀

 • Susu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana arvonta, ehdottomasti ottaisin miehen kanssa pienen irtioton arjesta 🙂 Yrittäjyys, työt, opiskelut, raksaprojekti sekä lisäksi kolme pientä lasta = ei yhteistä aikaa lainkaan. Jään haaveilemaan 🙂

 • Sini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä tuo oma mies lähtisi mukaan. Molemmilla on kiire, kun väsätään gradua ja diplomityötä, joten pieni breikki olisi paikallaan 🙂

 • Minttu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan lähtisi oma aviomies. Tekisi hyvää rentoutua jossakin ihanassa hotellissa kiireisen arjen keskellä.

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Matkan kanssani ansaitsisi paras ystäväni, jonka kanssa olemme kokeneet yhtä ja toista, mutta viime aikojen erilaiset elämäntilanteet ovat etäännyttäneet meitä ihan liikaa. Matka olisi juuri sopiva keino puhaltaa ystävyytemme uudelleen henkiin ja muistaa ne asiat, miksi olemme vuosienkin jälkeen edelleen parhaat ystävät. 🙂

 • Sintsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman kullan kainaloon olisi ihana nukahtaa hotellissakin 🙂 Siispä mukaan lähtisi oma murunen!

 • lallatilala
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tylsästi -mutta tietysti!- oman kultaheilani kanssa 🙂

 • Venla/nen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin minilomalle poikaystäväni kanssa, joka näyttää aamulla nukkuessaan murmelilta. Hotellissa olisi kerrankin aikaa katsella sitä kunnolla kun ei tarvitsisi juosta töihin.

 • Poppanen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman ihanan mieheni kanssa tietenkin. Kokonainen vuorokausi pelkästään toisillemme varattua aikaa, ilman niitä tiskejä ja muita kodinhommia olisi niiiiiiin luksusta. Ja se aamupala. Toisten tekemä. Ei tarviis itte muutaku sipsutella paikalle ja nauttia. Aaaah! Kyl sen jälkee jaksais taas. 🙂

 • Kati
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Just tuossa mietin, että mun pitäis viedä ystävä viikonloppulomalle. Hän on just eronnu ja kyllä tekisi hyvää lähteä likkojen kesken iroittautumaan arjen harmaudesta!

 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miniloma tulisi kyllä tarpeeseen ja mukaan kuhertelemaan lähtisi mieheni.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minusta tuli lähes vuosi sitten äiti-ihminen ja miehestäni siis isi. Pieni hemmottelu tulisi enemmän kuin tarpeeseen meille, sillä koko tänä kuluneena aikana emme ole kahdenkeskistä aikaa päässeet viettämään kodin ulkopuolella. Niin, luulen että olisimme pieneen lomaan enemmän kuin tyytyväisiä =)

 • mmmariia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mieheni. hän on ollut niin kovin reipas mittavassa työprojektissaan ja selvitellyt ihan hirveitä sotkuja sen tiimoilta. nyt kun projekti on loppumassa, olisi niiiiin ihanaa saada joku pieni irtiotto arjesta. paino on valitettavasti tässä nyt sanalla pieni, joka on meille tällä hetkellä ainoa vaihtoehto, sillä itse puolestani aloitin juuri uudessa työssä ja tulen olemaan yhtä työllistetty seuraavat kuukaudet, mitä mieheni on ollut nyt. eli siis kaiken kiireen keskellä olisi mitä parasta laatuaikaa päästä oikeasti _tapaamaan_ miestäni enemmän kuin tunnin verran ennen nukkumaanmenoa.

 • jnnnni`
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ottaisin oman murun tottakai mukaan ! ain ku ollaan meil tai heil ni tuntuu et o niin paljon sitä häslinkii ympäril ja loppuje lopuks ei saa olla kunnol oikeesti kahestaan 😮 riitojaki tuntuu olevan iha liikaa täl hetkel ja tahtoisin vaa hetken rauhan, ni olis oikeen ihanan mukavaa voittaa tälläne pieni miniloma, sen tarpeessa ollaan.

 • Riikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä ottaisin mukaan jonkun hyvistä ystävistäni; nuo kun ovat kaikki mokomat muuttaneet kovin kauas minusta pääkaupungin melskeeseen ja tapaamme ihan liian harvoin. Kaikilla meillä on omat murheemme ja olisi hienoa välillä päästä oikein simäkkäin jakamaan ystäväterapiaa toisillemme 🙂 Ja ne hotelliaamiaiset *namskis*

 • Minttu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaikea valinta, mä haluaisin lähtä niin monen ihmisen kanssa, mutta eiköhän poikaystävä kuitenkin voittaisi:) Ihanaa olis ekaa kertaa päästä tuon kanssa hotelliin.

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan lähtisi ehdottomasti avomies; hän tarvitsee ehdottomasti pienen irtioton arjesta, sillä ei ole ehtinyt lomailla kolmeen vuoteen. Ei se pieni luksus olisi pahitteeksi ittellenikään, vähän alkaa jo syksy tuoda väsymystä ilmoille.

 • pipsa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mukaan lähtisi oma murumurmeli tottakai, kukapa muukaan. kyllähän loma, ihan vaikka minimuotoinenkin, tekee marraskuussa kaikille hyvää!! saunallinen hotellihuone kuulostaa nii-iin hyvältä, olis aivan ihanaa päästä testaamaan semmosta.

  ja hotelliaamiaiset on maailman paras asia <3 ja skumppa tottakai myös!

 • Manti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Me lähtisimme ehdottomasti arkea pakoon mieheni kanssa kahden kesken. Arkemme onkin aikamoisen railakasta kahden oman ja viiden sijaislapsemme seurassa.

 • nooratuulia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan hotellilomalle Tuukan, jonka kanssa olen ollut naimisissa nyt vuoden ja neljä kuukautta. Kävimme häiden jälkeen häämatkalla Turussa, ja nyt olisi ihana mennä tekemään uusia ihania muistoja tuttuun paikkaan <3

 • Karo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan ihanan miehen, jonka kanssa ollaan suhteen alkutaipaleella, mutta musta tuntuu, että tästä tulee vielä ihan oikea parisuhde. Asutaan eri paikkakunnilla ja tapaamisten väli on joskus pitkä, tällainen koko viikonlopun yhdessäolo olisi just sitä mitä nyt tarvittaisiin.

 • ~Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan lähtisi ehdottomasti mieheni, jonka kanssa arkikin on ihanaa, mutta sitä pientä luksusta tämä elämä välillä kaipaa. <3

 • kiana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viettäisin miniloman hotellissa ehdottomasti äitini kanssa, koska muutettuani ulkomaille en näe häntä tarpeeksi usein 🙂

 • Isa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin minilomalle aviomieheni kanssa ikään kuin korvaukseksi pieleen menneestä ensimmäisestä hääpäivästä.

 • pinkninja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viettäisin ihanan miniloman avomieheni kanssa, koska meillä on viimeaikoina ollut harvoin mahdollisuuksia yhteisiin rentoutumisviikonloppuihin. Teen parhaillaan opinnäytetyötä, jonka loppurutistus on ollut erityisen raskasta. Olen myös täysipäiväisesti töissä samalla, joten miniloma tulisi enemmänkin kuin tarpeeseen 🙂

 • Mimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Peittoja peuhaamaan lähtisi ehdottomasti ihana mieheni! Hän on tukenut minua kovin rankkoina aikoina ja nyt elämä alkaa palautua raiteillaan, joten olisi aika juhlistaa yhteistä taivaltamme.

 • Tallis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koskapa en asu yhdessä miesystäväni kanssa ja olemme molemmat työsskäyviä opiskelijoita, niin yhteistä aikaa ei juuri siunaannu, joten yhden yön miniloma kahdestaan sopisi meille kuin nenä päähän.

 • Jenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avomies olisi varmasti hyvä vaihtoehto, mutta haluaisin päästä viettämään aikaa ystäväni kanssa. Olimme yläasteella ja vielä ammattikoulussakin ylimpiä kavereita, aina joka paikassa yhdessä. Kaikki nolot ryyppyreissut koettiin yhdessä. Opiskelut veivät eri suuntiin, ei kuitenkaan kauas toisistamme. Silti yhteydenpito on jäänyt jostain syystä vähälle. Koulussa tenttien keskellä ei yksinkertaisesti ehdi naapurikaupunkiin, täällä välimatkat ovat pitkät. Ystävät täytyisi muistaa opiskelun keskellä, joten yhteinen shoppailuloma voisi tehdä terää. Se antaisi meille kummallekin irtioton opiskelusta ja miehistämme 😉

 • HannaN
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan minilomalle lähtisi avomies, jonka kanssa haluaisin päästä rentoutumaan kunnolla ja irroittautumaan arjesta. Se tekisi hyvää molemmille!

 • esprit
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oispa kiva lähteä poikaystävän kanssa juhlistamaan 10. vuotta yhdessä 🙂

 • Hetaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kihlattuni kanssa lähtisin, ehdottomasti. Meidän suhde on tähän saakka suurimmaksi osaksi ollut totaalista lentoa, muuttoja, matkustamista, sopeutumista, työkuvioitten muutosta jne.

  Mies on käsittämättömän tyynesti ja rauhallisesti sopeutunut elämään minun, lasteni, ja lemmikkilaumamme kanssa, eikä ole teininkään angstista järkyttynyt. Hän on myös kaiken tämän lisäksi jaksanut tukea mua pyrkimyksissäni päästä entisen elämän rankoista kokemuksista yli. Varsinkaan hänellä ei siis varmasti ole ollut aina kovin helppoa tämä.

  Haluaisinkin lähteä viettämään hänen kanssaan kahdenkeskeistä aikaa, kiitokseksi ja tavallaan kannustukseksi hänelle hänen jaksamisestaan. On se vaan niin ihana mies, että ansaitsisi sen kyllä! <3

 • avokado
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin lomalle ihan liikaa töitä tekevän poikaystäväni, jonka kanssa ei ole ehditty vain olla ollenkaan tarpeeksi tänä syksynä.

 • kikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ehdottomasti veisin lomalle ihanan poikaystäväni joka on vasten olen nojannut viime kuukaudet, jotka ovat olleet allekirjoittaneelle melkoisen vaikeat. En mielestäni voi kiittää häntä tarpeeksi, mutta pieni irtiotto olisi hyvä alku 😉

 • reetta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan poikaystäväni. Olisi ihanaa mennä jonnekin juuri samaan tapaan kuin itsekin suunnittelit ”murusi” kanssa, yhdeksi yöksi pois kotimaisemista. 🙂

 • Zjanaina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä ottaisin ehdottomasti mukaan mun rakkaani!<3 Olis kyllä niin luksusta tollanen miniloma! 🙂

 • Mandisofia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin minilomalle ehdottomasti poikaystäväni kanssa. 🙂 Hän on työskennellyt koko syksyn kauhean stressin kanssa ja itselläni opiskelut kaipaisivat pientä ”motivaatiolomaa”, jotta jaksaisi kevääseen asti taas pakertaa!

 • Tiina E. S.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ai että olisi ihana voittaa ja oman kullan kanssa lähteä juhlimaan yhdessäolomme kolmevuotis-synttäripäivää<3

 • sani
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mukaan lähtisi ehdottomasti iki-ihana avomieheni, joka on mallia ”kaiken se kestää, kaiken se kärsii”. raukkaparka opiskelee, paiskii siinä ohessa töitä, tekee vielä puolet kotitöistä ja silti vielä jaksaa hemmotella minua, joten now it´s payback time (irtiotto- ja rentoutusloman merkeissä)!

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kuten suurin osa, myös minä nappaisin poikakaverin mukaan reissuun 🙂 Emme onneksi ole joutuneet yhtä rankkoja kokemaan kuin monet yllä, mutta olisihan se älyttömän ihanaa voittaa pieni loma rakkaan kanssa!

 • anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaani, mieheni, ystäväni, elämäni valon, sängynlämmittäjäni, turvani ja tukeni, ainoani, aurinkoni. Kaikki samassa paketissa – matkustan kevyesti 🙂

 • onerva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siskon kanssa lähtisin, koska sisko jos kuka ansaitsee hemmottelua, ja koska siskon kanssa on aina niin mukavaa.

 • Kiki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan poikaystävän. Ois ihanaa nuhjuta vaan kahdestaan ilman pikkunääpiötä, joka pääsis sitten mummolaan hyvään hoivaan…

 • Sigma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimon kanssa olisi mahtava ottaa pieni breikki lastenhoidosta ja hemmotella kerrankin toisiamme.

 • NasuKristiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan hyvän ystäväni, hänellä on ollut melkoisen rankkaa viimeisinä vuosina ja olisi mukavaa piristystä vaihtaa hetkeksi vapaalle.

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman aviomieheni. Ei voi muuta sanoa kuin, että tarvitaan sitä.

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan ystäväni, joka on viimeisen kahden vuoden aikaan taistellut elämästään, on yksinhuoltaja maailman suloisimmalle ja veikeimmälle tyttöselle, eronnut vuosi sitten, on pätkätöiden uuvuttama, taistelee oikeudessa lapsen asioista, mutta tästä kaikesta huolimatta vaan jaksaa ja kestää.

 • Jenniemi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äitini! Oltuaan 21 vuotta kotiäitinä meille kuudelle ylivilkkaalle lapselle, päätti äitee vihdoin lähteä opiskelemaan. Opiskelun ohella äiti huolehti päivittäin sairaasta papastamme, joka haudattiin viime viikonloppuna. Nyt on valmistuminen lähihoitajan ammattiin lähellä ja mikä olisikaan hienompi tapa näyttää äitille kuinka ylpeä olen hänestä, kun viedä pienelle lomalle rentoutumaan!

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman aviomieheni ottaisin mukaan. Huilattaisiin ja oltaisiin yhdessä. Takana on rankka vuosi ja vihdoin valoa alkaa pilkottamaan nurkan takana.

 • Katy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan ystäväni, joka on ollut sellainen ensimmäiseltä luokalta asit… :))

 • Miiu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan ystäväni ja mieheni. 🙂

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikakaverini,joka asuu ulkomailla.olisikin melkoinen yllätys,kun hän seuraavan kerran suomessa luonani vieraillessaan vietäisiinkin hotelliin yöksi ahtaan soluasuntoni sijaan!

 • Jemma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkin ottaisin poikakaverin. 🙂 Asutaan aika kaukana toisistamme, nähdään yleensä vaan viikonloppuisin. Silloinkin on aina niin paljon tekemistä ettei oikein aika riita kahdestaan oloon. Olisi unelma viedä poikaystävä yöksi hotelliin, saisi olla ihan kahden! 🙂

 • Muffinssi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman kullan kanssa ois ihana lähteä kun meillä on vuosipäivä ja hänen synttärit tässä kuukauden sisään 🙂

 • r
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikakaverin kanssa 🙂

 • Sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä minä rakkaan aviomieheni kanssa lähtisin laatuaikaa viettämään, sillä se on nykyisin aika vähissä. Menoa ja hälinää riittää kolmen alle kouluikäisen pojan kanssa, muutaman kuukauden päästä perheemme kasvaa vielä yhdellä ja neljän lapsen hoitoon saaminen samaan aikaan onkin jo sitten varsin haasteellista.

 • illusia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yllätys yllätys hotellilomalle seuralaiseksi sopisi paremmin kuin hyvin oma kulta. Mikäs sen parempaa, kuin nauttia kahdenkeskisestä ajasta poikaystävän kainalossa. 🙂

 • Jenzci
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä minäkin poikaystävän ottaisin mukaan. 🙂

 • Alexandra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystävän kanssa lähtisin. Ollaan asuttu yhdessä vuoden verran, mutta hän ei ole koskaan tavannut mun vanhempia ja parhaita ystäviä suomessa, ja olisi kyllä aika!

 • Lellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä ottaisin rakkaan äitini mukaan, sillä hän jos kuka ansaitsee pienen loman rankan arjen keskelle.

 • Jon-na
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä voisin ihan mielelläni ottaa mukaan ton postauksessakin mainitun ihanan Johnny Deppin <3 😉

 • Tuisku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaani ottaisin kesäkisuni, josta kuin huomaamatta onkin tullut kotikolli.

 • Valpuri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä tahtoisin viikonloppuretkelle äitini kanssa. Äitiäni koettelevat tällä hetkellä monet vastoinkäymiset, joita vielä pahentaa se, ettei hänen uskottunsa – minä – asu tällä hetkellä samassa maassa. Olisi upeaa yllättää äitini lentämällä Suomeen ja viemällä hänet hotellilomalle.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan oman avomieheni. Olemme olleet yhdessä jo yli 2 vuotta mutta minkäänlaisella lomalla emme ole käyneet vielä kertaakaan, olisi jo aika! 😀

 • Katariinanen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan ystäväni ja vahvimman tukipilarini eli äitini!

 • Tuuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan ottaisin mieheni, jota ilman en olisi kestänyt viimeviikkojen vastoinkäymisissä.

 • Tikkaritikkari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ojoi, olisipa ihanaa viettää kiireetön miniloma hervottoman ihanan siskon kanssa shoppaillen 🙂

 • Marija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minilomalle mukaan pääsisi mieheni.

 • Suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin reissuun ehdottomasti äitini kanssa!

 • Katri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystävän. Olisi ihana näin puolen vuoden vaihdossa olon ja näkemättömyyden jälkeen päästä rentoutumaan jonnekin ihan vain kahdestaan.

 • Tiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Palkinto kuulostaa todella hyvältä ja tulisi tarpeeseenkin (kuten varmasti monella muullakin). Sullakin on täytynyt olla unohtumaton miniloma!

  Kävisipä arvonnassa tuuri, voitto olisi niin täydellistä.

  Lähtisin Staycationille poikaystäväni kanssa Lappeenrantaan. Tilanne on tämä: asumme molemmat vielä kotona eli siis vanhempiemme luona. Mies on nyt armeijassa ja itse käyn lukion viimeistä vuotta. Sanomattakin selvää, että stressi on molemmille tuttua, kun taas yhteinen aika on kortilla. Täydellinen rentoutuminen ja arjesta poispääsy kuulostaisi houkuttavalta ja auttaisi ikävään, sekä omalla kohdallani myös koulutyön kanssa jaksamiseen.

  Viikonloppuja, joita meillä on mahdollisuus viettää yhdessä, osaa toki arvostaa jo nyt, mutta pieni extra ei koskaan olisi pahitteeksi. Omaa rauhaa, romanttinen hotelliyö rakkaan seurassa ja maittava buffetaamiainen – mitä muuta tyttö voi toivoa?!

  Muun muassa Helsinkiin tai Tampereelle olisi ihana lähteä, mutta ne ovat valitettavasti kaukana nykyisestä asuinpaikasta. Siksi valitsisin kohteeksi Lappeenrannan, joka on tuleva asuinkaupunkimme. Opiskelut vievät meidät sinne tulevana syksynä, ja mielessä on jo pidempään ollut tutustuminen uuteen paikkaan. Hotelliyö vieraassa kaupungissa mahdollistaisi asuinalueiden katselun – ehkä myös mahdollista tulevaa työpaikkaa voisi yrittää etsiä, kuten myös shoppailumahdollisuuksia ja yöelämän tarjontaa.

  Tästä tuli nyt pitkä kommentti, mutta innostuin niin kovasti haaveilemaan loman mahdollisuudesta. Normaalisti tällaiseen ei ole rahaa, joten olisihan se ihana yllätys rakkaalle, kun voisi ilmoittaa, että viikonlopulle x on varattu hotelliloma eli yhteisen tulevaisuuden suunnittelua ja irtiottoa arjesta! 😉

 • Nnni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen lukioikäinen tyttö ja asun eri paikkakunnalla kun vanhempani. Lähtisin reissuun äitini kanssa, sillä tässä olisin vanhojentanssi mekon etsiminen edessä, ja haluaisin äitini mukaan valitsemaan mekkoa. Hän tekee niin paljon töitä, ettei tänne ehdi, ja hänen paikkakunnallaan pienessä tuppukylässä ei mekkokauppoja ollenkaan ole 😀 En ole ikinä viettänyt viikonloppua tai edes yhtä yötä kahdestaan äidin kanssa, vaikka läheisiä olemme, sillä pienenä meitä oli kaksi lasta ja nyt iltatähti on vasta 5 vuotias. Iltatähti ei ole ikinä viettänyt yötä ilman molempia meitä, sillä mie oon aina vahtinut häntä ku hänen vanhemmat on ollut reissussa. Olisi aivan ihanaa, jos saisimme viettää edes vähän aikaa kerrankin kahdestaan ja jutella, nauttia ja shoppailla (: Jos sen vanhojentanssimekonkin saisi ostettua (:

 • siisii
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin minilomalle ehdottomasti kihlattuni kanssa, josta tulee ensi keväänä puolisoni. Olisi ihana pitää miniloma, suunnitella häitä, rentoutua ja nautiskella kiireen keskellä. Kierrellä askartelukauppoja, shoppailla ehkä miehelle puku, viettää aikaa ihan kaksin.

 • Janita
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avomiehen ottaisin mukaan, jos arpaonni sattuisi kohdalle. Peukut ja pottuvarpaat pystyssä täällä tosiaan toivon tuurin kerrankin olevan puolellani. Sen verran raskas syksy on ollut meillä kummallakin, että pieni irtiotto arjesta tekisi ainoastaan hyvää.

 • l_tiina_l
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yritin kovasti keksiä jotain realistisempaa vaihtoehtoa, mutta pääni on niin pyörällä uudehkon ihastukseni johdosta että jos tilaisuus tähän vain tulisi niin varmasti rohkaisisin mieleni ja pyytäisin häntä mukaani. Nynnyvalinta olisi oma bestis.

 • enz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vastaan itsekkäästi, että poikaystäväni. haaveissa on jo pitkään ollut hotelliyö jossain päin suomea (mielellään yli 200 kilometrin päässä, rovaniemi vois olla hyvä) just sanomasi arjesta irtautumisen takia. wau, ois siistiä 🙂

 • Kaisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mieheni kanssa lähtisin helsinkiin

 • Zana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi ihana hotellilomanen! Siipan ottaisin kainaloon ja lähtisin Turkuun tai Tampereelle rentoutumaan. Jospa vain arpaonni suosisi…

 • tallukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin lapsuudenystäväni kanssa vaikka Helsinkiin shoppailemaan täältä Kajaanista.. Olen muuttanut kaksi vuotta sitten tänne, ja ystävänikin asuu Joensuussa, ja näemme aivan liian harvoin välimatkan, opiskeluiden ja töiden takia 🙂 olisi ihana yllättää ystävä yhteisellä reissulla 🙂 saisi viettää laatuaikaa pitkästä aikaa yhdessä rakkaimman ystävän kanssa 🙂

 • Tré Cool
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä ottaisin mukaan 14-vuotiaan kummityttöni ja menisimme Poriin tai Tampereelle katsomaan jonkun hänen suosikkibändinsä ikärajatonta keikkaa tai sitten musikaalia. Hänestä on kasvamassa kunnon rocktyttö, jolle musiikki on tärkeää. Virkistysmatka olisi kummitädin lahja ihanalle tytölle, joka tällä hetkellä sinnittelee masennusta vastaan.

 • Salla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äitin kanssa Ouluun shoppaileen!

 • Jenniferr
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heip! Minä ottaisin mukaan kämppikseni. Nähdään muutenkin toisiamme joka päivä ja kinastellaan niinkin arkisista asioista, kuten vessan puhdistusvuoroista, DVD- hyllyn järjestyksestä, herätyskellon sopivasta etäisyydestä siihen seinään jonka jaamme kämpässä tms… hotelliyö olisi mukavaa vaihtelua arkiseen asumiseen.

  Tärkein syy kuitenkin kämppiksen mukaanottoon olisi se, että hän ei ole koskaan yöpynyt hotellissa. Siksi hän ei ole myöskään koskaan maistanut hotellipekonia! Se on suorastaan rikollista.

 • iwi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin poikaystäväni kanssa jonnekin 🙂 Ei kaupungillakaan niin väliä, kunhan saisi olla kahdestaan. Ollaan tässä koettu kaikenlaista alamäkeä ja tammikuussa mies lähtee inttiin eli tuleekin paljon taukoa näkemisestä, joten tälläinen olisi erittäin piristävä miniloma 🙂

 • tipitii
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oma kulta mukana matkaisi, luonnollisesti. Yhteinen aika, täysi kiireettömyys ja toisen kanssa oleminen – mistä muusta tämä eri kaupungeissa elävä pariskunta voisikaan haaveilla <3

 • Ötökkäverho
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin rakkaan aviomieheni kanssa arkea pakoon pääkaupungin sykkeeseen. Hotellissa yöpyminen on ihanaa, olo on kuin prinsessalla 🙂

 • Mimm-i
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin parhaan kaverin mukaan, koska tiiän että kumpiki kaipais tollasta stressitöntä hetkeä niiiin kipeesti <:

 • Anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä se toi isännys ois. Vajaan 10 vuoden aikana hotelliöitä on kerääntyny vain yksi (1).

 • Milna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äitini täytti juuri 50v. ja mikä olisi parempi lahja kuin hotelliyö ja shoppailua & hyvää ruokaa jossain mukavassa kaupungissa!

 • mrn
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oih, toivoisin pääseväni minilomalle kihlattuni kanssa! Tässä alkaa olla käsillä viimeiset hetkemme kahdestaan ennen perheenlisäyksen saapumista maailmaan, ja siksi olisi mukava vielä kerran viettää vaikka vain pienikin loma kahden kesken, ihan vain toistemme seurasta ja tietysti valmiista aamiaisesta (mitä luksusta!) nauttien.

 • AnnE
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkin ottaisin mukaan avomieheni. Matkusteluun ei ole ollut ylenpalttisesti rahaa; olemme melkolailla vastavalmistuneita ja puolisoni aloitti opiskelut uudestaan. Pieni kotimaan irtiotto voisi helpottaa matkailutuskaa jota pääsemme helpottamaan vasta piiitkän ajan päästä =)

  • p rissanen
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No tietenkin oman kullan!

  • Marjatta
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Olemme eläkeläisiä miniloma oman kullan kanssa virkistäisi.

  • e
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ottaisin aviomieheni….yhteinen aika aika kortilla. Tuo kyllä piristäisi.

 • Lumikko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin minilomalle mukaan hyvän kirjan, bilesaappaat ja skumppapullon! No jaa, ehkä myös mieheni;)

 • Maaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan parhaan ystäväni ja viettäisimme rentouttavaa tyttöjen iltaa. 🙂 Minäkin tykkään hotelleista, mutta kovin harvoin niissä tulee öitä vietettyä. Hotelliyö aamiaisineen on opiskelijalle luksusta. 🙂

 • m
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaani ehdottomasti poikaystäväni. Muutto eri kaupunkeihin ja työkiireet ovat harventaneet mahdollisuuksia yhteisen ajan viettoon. Näin talviaikana kun ei ole mahdollisuutta sulkeutua alkeelliselle mökille viettämään laatuaikaa, olisi hotelliloma enemmän kuin tervetullut.

 • Mmie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan ehdottomasti parhaan kaverini, sillä emme ole nähneet pitkään aikaan kun opiskelemme eri paikkakunnilla. Yhdessä vietetty aika hotellissa olisi kultaakin kalliimpi ja saisi höpötellä niitä ihania tyttöjen juttuja aamuun asti välittämättä velvollisuuksista 😀

 • Anna-Mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kehtaakohan sitä edes sanoa, että mieluiten menisin ihan keskenäni 🙂 hyvänä kakkosena sitten ottaisin mukaan siskoni, joka on tavallisen touhukas ison perheen äiti ja arvostaisi jonkun muun petamaa sänkyä ja valmista aamupalaa.

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan ottaisin mukaan. Parivuotias tytsy pitää huolta siitä, että liiemmälti kahdenkeskistä aikaa ei ole. Mäkin rakastan hotelliaamiaisia, aah! Ja niitä kylpyhuoneen pikkuisia shampoopulloja ja suihkulakkeja sekä aamutossuja…

 • handy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan, ennen kuin välimatka meidät erottaa 🙂

 • Satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minulla on ollut tapana tehdä äitini kanssa jouluinen ostosreissu Helsinkiin, ehdottomasti siihen käyttäisin lahjakortin. Mies saisi jäädä kotiin hoitamaan kissaa. 🙂

 • Stiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ah, hotellit ovat niin luksusta arjen keskellä!

  Kaveriksi kanssani kutsuisin ehdottomasti parhaan ystävättäreni, jonka haluan palkita hänen maisteriksi valmistumisen kunniaksi! Taakse jää opiskelijan rakkaat tonnikalapurkit ja solukämpät 🙂

 • Frigga
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin lomalle mukaan surkuttelevan poikaystäväni, jonka jalka murtui pahasti pari kuukautta sitten ja sitä on nyt tämä aika leikelty, tökitty ja paranneltu…

 • jyräys
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ai kenen…fantasioissani tietty janina fryn…heh hee…

 • tupu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman rakkaan

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan miesystäväni, hotelliloma toisi luksusta arjen keskelle.

 • Irma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Opiskelijatyttäreni kanssa, koska olemme kumpikin hemmottelulomasen tarpeessa.

 • Maarit
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietysti puolisoni kanssa, vähän lisäväriä arkeen.

 • Hansu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miesystävän! Hauskan pitoon!

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman miehen kanssa tietysti! 🙂

 • Juha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan varmasti tuon Sirpan kanssa (jos lähtee!!!)

 • hannamanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avomieheni kanssa tietysti..piristystä arjen keskelle..

 • Pipsa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kultani kanssa, sillä emme ole koskaan käyneet yhdessä missään, edes pienellä telttareissulla.

 • Judge
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan tietysti, asutaan eri kaupungeissa ja käy pitemmän päälle vähän raskaaksi kun on vieläpä eri aikataulut silloin harvoin kun nähdään.

 • anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  puolisoni kanssa, olisi ihanaa saada pieni irtiotto arjesta pienen lapsen kanssa.

 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aviopuolisoni olisi ykkösehdokas.

 • Nana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystävän kanssa lähtisin. Ai että olisi muuten ihanaa juuri näin joulun alla, kun kiirettä on ollut niin paljon, että vuorokauteen pitäisi lisätä tunteja, että kaiken kerkiäisi tekemään.

 • Aija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan rentoutuneen version itsestäni. Ensin oltaisiin ihan eri paria, mutta miniloman jälkeen oltaisiin kuin kaksi marjaa. 😉

 • Esa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ilman muuta rakkaan vaimoni kanssa

 • Katja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse olen pohjoisessa Suomessa akateemisten opintojen parissa puurtamassa ja hyvä ystäväni on etelässä, pakertaen omaa työtään navetantuoksussa. Yhteinen stressitön loma tekisi hyvää minulle ja olisi meille molemmille pientä ylellisyyttä.

 • Ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman mieheni tietenkin! Olisipa kiva rentoutua joulukiireiden alla!

 • Zarus
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ukkovi kanssa.

 • Yanus
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaunista naisseuraa eli vaimo mukaan.

 • Leena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaalla ystävälläni on ollut erittäin raskas syksy lähiomaisen kuoleman johdosta, ja hänelle haluaisin ehdottomasti tarjota pienen hengähdystauon arjen keskelle. Yhteisellä lomalla voisimme rauhassa keskustella asioista ja loma hotellissa varmasti myös ilahduttaisi ja toisi positiivisia ajatuksia elämän myllerryksessä.

 • Anniina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystävän 🙂

 • timi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vaimon kannnssa

 • irkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kaverin kanssa

 • päkä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mieheni kanssa

 • Susanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan avopuolisoni, sillä ristikkäin menevien työvuorojemme vuoksi emme ehdi viettää kovin paljon laatuaikaa yhdessä. Pieni miniloma tekisi kyllä hyvää.

 • gina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avopuolisoni kanssa

 • Kuutar
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan mieheni, 7 lapsen isän. yhteinen aika kortilla.

 • Seregi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Totta kai rakkaani kanssa, sillä molemmat ollaan painittu gradujemme kanssa koko vuosi. Olisi hyvä irtiotto ja hengähdystauko siis.

 • Tirlittan
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin lähteä lomalle poikaystäväni kanssa, sillä asumme eri paikkakunnilla ja olisi ihana saada yhteistä aikaa 🙂

 • Hnam
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttöystävän. Asumme eri kaupungeissa (turku&helsinki) eikä yhteisiä aamuja ole liikaa.

 • iidee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  puolison

 • mintsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikakaverini. Yhteistä aikaa ei juuri arkena ole, niin tällaisella minilomalla olisi mukava päästä vähän eroon arjesta.

 • sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaipaisin lapsen kanssa pientä kaupunkilomaa, siihen kun ei juuri ole usein mahdollisuuksia työttömänä yksinhuoltajana. Lapselle hotelli käy laivasta, ihan yhtä kivaa on. Äidin olisi kiva päästä pois kotiympyröistä ja valmiiseen pöytään.

 • katjat
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eiköhän sitä puolison kanssa tulisi lähdettyä, neljän lapsen uusioperheessä on tuo kahdenkeskinen aika hiukan kortilla 😉

 • käyttäjä-5319
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman poikaystävän kanssa irtiotto arjesta!

 • Helena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avomieheni kanssa olisi kivaa päästä lomalle.

 • Emm
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Saattaisin lähteä ihan itsekseni tai ottaisin siskoni mukaan.

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan siskono, koska hänellä on ollut todella rankka vaihe elämässä mukana. Hän on joutunut taistelemaan skitsofrenian ja masennuksen kanssa jo todella pitkään. Hän on todella ansainnut loman tällä hetkellä!

 • Tamias
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman vaimon kanssa tottakai

 • n
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaani entisen kumppanini, jonka kanssa välimme ovat jälleen lähentyneet. Arjesta irti ja aikaa vain toisillemme.

 • japi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ilmeisesti tämä tuttu puuronkeittäjä

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin ehdottomasti poikaystäväni kanssa! 🙂

 • JUHIS
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaverin kanssa voisin mennä viikonloppuna kun on karjala turnaus, majoitus puuttuu

 • MABU
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ÄIDIN KANSSSA

 • Sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman mieheni

 • Riiiiiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  reissuun mukanani lähtisi joko poikaystävä tai bestis….riippuu ihan millä mielellä sitä lähtisi, bilettämään ystävän kanssa tai sitten kuhertelemaan kullan kanssa ;D

 • Tutu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman mieheni kanssa.

 • ghita
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  saisin tuon sohvaperunan liikkeelle

 • tipe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman mieheni

 • leena k
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman miehekkeen kanssa tietysti

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miniloma tulisi tarpeeseen minulle ja miehelleni yhdessä ilman lapsia ja koiria.

 • kivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Puolisoni kanssa loman tarpeessa.

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Puolison kanssa tietysti

 • Assu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin oman aviomieheni kanssa.

 • Liekki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin ilman muuta oman kihlattuni kanssa.

 • karo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan lähtisi oma avokki, joka osaisi rempan keskellä varmasti nauttia pikalomasta.

 • Jussi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti lähtisin rakkaan vaimoni kanssa sinne 🙂

 • hanhi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman vaimon kanssa

 • Sarituulikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oma mies,arjesta irti ja lapset mummolle.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Naisystään kanssa.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Naisystävän kanssa siis

 • heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mieheni kanssa, koska hän jaksaa opiskella ja tehdä 3 eri työtä samalla, kun minä kotona viimeisellä kolmanneksella raskaana hoidan 1 vuotiasta esikoistamme. meille olisi lepohetki suotu

 • Violetti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  jonkun hyvän ystävän kanssa piristymään

 • maya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan Ystavani kanssa. Syksyn mittainen ulkomaankomeenukseni alkaa vahitellen olla lopuillaan ja juteltavaa riittaisi. Meilla molemmilla taitaa olla takana hyvinkin rankka vaikkakin erilainen syksy, joten hetken hemmottelu & irtiotto tekisi hyvaa!

 • ruska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  parhaan ystäväni kanssa. meillä on aina niin hauskaa kun pääsemme yhdessä reissuun

 • HLL
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avopuolison kanssa

 • Kikkis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä mä oman kaksoissiskoni kanssa lähtisin juhlimaan meidän synttäreitä!

 • aimer
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman kullan kanssa,kihlajaisia viettämään 🙂

 • marci
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avovaimon tietenkin!

 • aikanainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaani kanssa ehdottomasti.

 • zorro
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kyllä jonkun mukavan tyypin kanssa ,aikaa viettää.

 • smmmn
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman miehen kanssa,olisi ihana päästä pitkästä aikaa yhteiselle hemmottelulomalle.

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvän ystäväni kanssa….

 • henwes
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avomiehen kanssa olisi kiva joskus saada piristystä arkeen reissusta.

 • Kati
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieluiten lomailisin oman miesystävän kanssa, arkisen aherruksen ja eriaikaisten vuorotyön takia pieni miniloma tekisi hyvää

 • Maija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan kanssa tarvittaisiin pieni irtiotto arjesta.

 • laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  miehen kanssa ja lapsi voisi mennä hoitoon

 • KL
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  puolison kanssa

 • Rt
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystävän kanssa

 • Eerik
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aviovaimon haluaisin ottaa mukaan rentouttavalle minilomalle 31-vuotisen avioliiton kunniaksi.

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni haluaisin yllättää rentouttavalla minilomalla. Molemmilla ollut rankka syksy, niin pieni paussi tekisi terää.

 • Liinu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  poikakaverin kanssa

 • marjutti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avopuolison kanssa

 • Leena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avomieheni joka pian juhlii pyöreitä vuosiakin:)

 • tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avomieheni, olemme olleet 10 vuotta yhdessä, eikä ikinä hotellissa yötä

 • xehha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni kanssa tietenkin, on raukka tehnyt ihan älyttömästi ylitöitä niin pieni hemmottelu olisi paikallaan!

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos mummu olisi vielä siinä kunnossa, että hän pääsisi sängystään liikkeelle, niin ottaisin hänet mukaan. 94-vuotias mummu ei ole koskaan ollut hotellissa yötä.

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mies ystäväni kanssa lähtisin. Puolitoista vuotta sitten viimeeksi olemme kahden olleet reissussa joten tarpeeseen tulisi

 • Jay
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan kanssa.

  • Lahja
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Rakkaan äitini kanssa.

 • ELINA
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  HYVÄN YSTÄVÄN KANSSA JOKA ON SAIRASTELLUT PALJON ,OLISI ILO TUODA PIRISTYSTÄ HÄNELLE JA VIETTÄÄ LAATUAIKAA YHDESSÄ

 • saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan mieheni kanssa, olisi ihana saada pieni hengähdystauko remontin keskelle

 • Male
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman miehen kanssa, vielä kun asutaan eri paikkakunnalla niin tämä virkistäisi kummasti

 • JÄRVE
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Menisin kyllä siskoni kanssa

 • Irmeliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tottakai oman mieheni kanssa

 • Skeppo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ottaisin oman rakkaan muruni mukaan

 • enkuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Menisin avomieheni kanssa,koska kaipaamme piristystä arkeemme.

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman kullan kanssa mieluiten minilomalle 🙂

 • Sonsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ystäväni kanssa, kummallakin ollut alkava syksy niin täys vastoinkäymisiä,että tälläisen loman avulla saisi uutta virtaa.

 • Jarkko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan vaimoni kanssa

 • Paula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvän ystävän kanssa.

 • Jake
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Käyn hakemasta baarista jonkun kivan milfin mukaan

 • marjo66
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietenkin ukkoni kanssa, jonka kera avioelämääkin on tullut vietettyä jo 20 vuotta

 • ninnu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  siskoni kanssa ilman muuta, toinen vaihtoehto äiti

 • Timo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä kaverini

 • k
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kala

 • Annu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin rakkaan aviomieheni kanssa joka on joutunut raatamaan sekä kotona että töissä kun itse olen kärsinyt aivan kamalasta raskauspahoinvoinnista, joka onneksi alkaa pikkuhiljaa helpottamaan.

 • KISUNA
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietysti rakkaimpani kanssa ♥

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viettäisin ihanan rentouttavan miniloman oman mieheni kanssa. Yhteiset hetket on pienten lasten vuoksi nykyään aika harvinaisia, joten tällaista todella osaisimme arvostaa! 🙂

 • Päivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman miehen, jota ei normaalisti arkena ehdi juuri työmatkojen takia näkemään.

 • Ellisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman ihanan äiskän kanssa 🙂

 • eeva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Piristäisin mieheni arkea ottamalla hänet mukaan romanttiselle minilomalle! Tämä olisi ihana yllätys hänelle, nauttisimme varmasti.

 • Odetskaja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti viettäisin miniloman mieheni kanssa. Tällä hetkellä asumme eri paikkakunnille ja yhteinen aika on kortilla. Voi kun saisikin viettää ne VR:lle uhratut tunnit (ja rahat) toisen hemmotteluun!

 • marmelaadi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni kanssa

 • Hyve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisi ihanaa päästä arkea pakoon avomiehen kanssa!

 • KooTee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ka, eukon kanssahan tuota voisi…

 • Usram
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä minä tuollaiselle minilomalle ottaisin peittoja mylläämään uuden miesystäväni 😉

 • RIITSI
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Menisin mieheni kanssa katsomaan lapsenlapsia

 • Veera
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No oman rakkaan kanssa tietenkin. Vaikka yhdessä asummekin on hän viettänyt työn takia koko syksyn usean sadan kilometrin päässä kotoa. Toki viikonlopuiksi on päässyt kotosalle, mutta silloin taas olen itse töissä ja yhteiset hetket ovat jääneet vähälle. Joulukuussa hän onneksi jo saapuu taas ihan kotioloihin vain lähteäkseen uudestaan tammikuussa. Joulunaikaan meillä olisi sopiva hetki viettää kahdenkeskistä aikaa unohtaen kodin joulukuntoon puunaus ja muu hössötys, arjen huolet taas unohtuvat parhaiten vieraassa ympäristössä.

 • Kujakissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä se on Johnny Deppi,

  ei Obama saati MEPpi,

  olishan se eri nastaa,

  kun sais rommiin safkat kastaa..

  Sparrow nääs on eri kelmi,

  parkissa ois Musta Helmi..

  yksi yö siis hotellissa,

  mää, Sparrow – ja musta kissa.

  Nau!

 • Nirppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti aviomiehen kanssa pitäisimme yhden yön loman lapsista:) Ja nauttisimme nukkumisesta, jossa olisi tilaa ilman lapsia:)

 • maruna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avopuolison kanssa lomalle tulisi lähdettyä ja sen tarpeessa olemmekin syksy on ollut kaikella tapaa kiireinen ja stressaava.

 • Leena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttärei kanssa, joka lakaa olla siinä iässä että viimeiset yhteiset reissut ovat menossa 🙂

 • Annette
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisi ihanaa päästä oman rakkaan kanssa viettämään kahdenkeskistä rauhallista laatuaikaa ilman lapsia ja keskittyä vain toisiimme ja rentoutumiseen 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  rakkaani kanssa

 • Linda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan kanssa.Meillä on nykyään todella vähän yhteistä aikaa ja siinä saisi sitten irtautua arjesta kokonaan.

 • Maarit
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan miniloman viettäisin oman rakkaani kanssa. Nykyään on sitä kahden keskistä laatuaikaa todella vähän kumppanin työn takia, kun joutuu/saa matkustelemaan pitkin suomea.

 • sole finne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  aviomieheni kanssa.

 • Krishna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin hauskalle kaupunkilomalle ihanan ystäväni kanssa! 🙂

 • Katja Paananen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan puolisoni kanssa. Lasten synnyttyä, emme ole vielä kertaakaan viettäneet minilomaa vain kahdestaan yli 4 vuoteen.

 • MiKi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avovaimon ottaisin mukaan

 • annika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avomieheni kanssa, koska kaipaisimme hieman yhteistä romanttista minilomaa!

 • Henu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin lomalle rakkaani kanssa 🙂

 • Mapo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan aviomieheni kanssa

 • Anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pienen poikani kanssa, ei ole ollut varaa matkustella.

 • jyri lintunen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äitini kanssa hermolomalle.

 • Immortal
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Emännän tietty !

 • Nettifretti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä se tuo mun ukko on =)

 • Mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun rakkaan mieheni.

 • kipa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  siskoni kanssa

  • rape
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   puolison kanssa, 20 v oltu jo yhdessä

 • Zahienna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan vaimoni kanssa

 • Olga
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman ukon kanssa tulee luvattoman harvoin otettua yhteistä aikaa poissa kotoa…

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaani…

 • Sanni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman rakkaan mieheni kanssa

 • Timo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimon kanssa yhteistä aikaa ilman lapsia…

 • Saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan avomieheni ottaisin ehdottomasti mukaan. Ei ole pitkään aikaan ollut tilaisuutta rentoutua kunnolla kahdestaan. Parisuhteen piristykseksi sopisi juuri tälläinen miniloma ja irtiotto arjesta.

 • satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  miehen kanssa…

 • Tuula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvän ystäväni kanssa, joka on kokenut kovia viime aikoina.

  • katja troyano
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oikuttelevan, mutta silti rakkaan mieheni kanssa…

 • sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan avopuolisoni jotta näin syksyn tullen hänkin saisi pienen loman, kun pimeys ja pitkät työmatkat vaativat veroaan.

 • tjh
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  puolisoni kanssa

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystävän kanssa, tietysti. Syksyyni on kuulunut normaalin 37,5 h työviikon lisäksi koulu iltaisin ja 11 h tanssitreenejä/viikko. Sanomattakin selvää, että poikaystävä alkaa jo vähän nupista liian vähäisestä yhteisestä ajasta…

 • Jarno T.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin päästä ainakin minilomalle Katri Ylanderin kanssa,miksei loppuelämäksikin!?.:)Mutta kyllähän se yksinkin menee,”parempi ilman kuin Hillman”…;)

 • tinkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  erään rakkaan ihmisen kanssa. 🙂

 • Sansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman kullan kanssa 🙂

 • Jam
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siskoni veisin, koska taidetaan molemmat kaivata pientä lomaa.

 • Ori
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei kukaan uskaltaisi lähteä kanssani xD

 • Seppo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimoni kanssa lähtisin virkistyslomalle

 • Hannah
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avopuolisoni kanssa.

 • Jaik
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin ehdottomasti oman kultani kanssa, ja päivä varmasti menisi aivan samoissa merkeissä, kuin kirjoittajalla 😀

  Tulee aivan mieleen muutaman vuoden takainen luksusviikonloppu(arjen keskellä). En yhtään laittaisi pahitteeksi uusia tätä. Lämpimät fiilikset.

 • Suzy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti oman rakkaan kihlattuni kanssa

 • Pippa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaani toisessa kaupungissa asuvan ystäväni, jonka kanssa olemme viimeksi nähneet viime jouluna.. Pieni loma ”vieraassa” kaupungissa olisi paikallaan kuulumisten vaihdossa muutaman drinkin kerar! Samalla voisi sitten hoitaa ne tämän vuoden lahjahankinnat 😀

 • marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan poikaystäväni.

 • Mira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avomieheni kanssa.

 • Juhani
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jessica Bielin kanssa.

 • TiinaV.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan avopuolisoni Laurin kanssa, koska olemme 1½ vuotta rakentaneet omaa taloa. Lauri on varsinkin puurtanut töiden jälkeen tontilla ja haluaisin palkita hänet rentoutuslomalla ja koska rahat ovat tällähetkellä tiukilla talobudjetin kanssa, olisi voitto mitä upein juttu!

 • Marlena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman mussukkani tietysti, sillä hän on miniloman ansainnut rankkojen syöpähoitojen jälkeen!

 • spec80
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystävän.

  Breikki arkeen kuulostaa loistavalta karkumatkalta sohvannurkalta vietettyihin syksyisiin iltoihin.

 • Nanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti lähtisin rakkaani kanssa! 🙂

  Meillä on nyt vähän hassut ajat meneillään, kultani on 2 kk työkomennuksella toisella puolell maailmaa. Ensi kuun lopussa hän tulee muutamaksi päiväksi Suomeen – ja lähtee taas reissuun. Minä raukka värjöttelen täällä kylmässä pohjolassa odottamassa :´D

  Olisi niin luxusta, kun saisi viettää hänen kanssaan edes sen yhden vuorokauden ajan, täydellistä irtautumista arjesta. Saisi vain nauttia siitä yhdessä olosta, ilman huolta tiskeistä jne! Sen siivin jaksaisi taas odottaa sen 2 kuukautta kultaa kotiin 🙂

 • kath
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  poikaystävän

 • Iida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman poikaystäväni kanssa lähtisin 🙂

  Viroon piti lähteä viettämään viikonloppu alkusyksystä, mutta ei päästy lähtöselvitystä pidemmälle kun oma passi olikin sitten vanhentunut. Uus yritys kotimantereella olis paikallaan.

 • rk
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  miehen kanssa

 • mliisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  rakkaani kanssa

 • anne ebdy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaappaisin mieheni lomalle pois arkiruljanssista ja kolmen uhmaikäisen lapsen luota viettämään vanhempien laatuaikaa kaksistaan.

 • onneton vai onnellinen?
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni kanssa ilman lapsia. Meillä on ollut NIIN paljon vastoinkäymisiä ollut viime aikoina…isän kuolema, lemmikin kuolema, minun leikkauksen epäonnistuminen josta seurauksena uudelleen kävelyn opettelu, auton hajoaminen….näitä riittää

 • VIENO HAJU
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ITSENI KANSSA TIETENKIN.OMARAUHA OLIS POIKAA.

 • hkiu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman Rakkaani kanssa.

 • ippe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avovaimon kanssa

 • Kirsi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman avomieheni kanssa. Meillä ei ole tytön (7kk) syntymän jälkeen omaa aikaa ollenkaan ja käytännössä riidellään todella usein. Pieni miniloma kahdestaan tekisi todella hyvää. Ennen tytön syntymää olin kuukauden sairaalassa ja sen jälkeen vielä kuukausi käytännössä asuttiin siellä tytön olessa tehohoidossa. Kahden keskistä aikaa siis tarvitaan.

 • Lusse
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni kanssa lähtisin.

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni kanssa.

 • VESA
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  RAKKAANI KANSSA

 • Ankku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan Ystäväni kanssa,nähdään nii harvoin. Olisi ihana päästä kerranki jonnekki kivaan paikkaan ja viettää ikimuistoiset kokemukset.

 • Inkeri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä haluaisin kyllä yllätyksettömästi oman kultani kanssa. Syksy on ollut ihan turhan kiireinen ja tuntuu, ettei parisuhteelle ole jäänyt aikaa. Toinen varteenotettava vaihtoehto voisi olla kaksi parasta ystävääni, mahtava tyttöjen viikonloppua siis!

 • niina ruotsalainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pomoni kanssa, hän on ”pomoutensa” aikana tullut myös parhaaksi ystäväkseni ja hänen kanssaan haluaisin skoolata parit tai useammatkin skumpat ja rentoutua, juu-u !

 • Sartsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ottaisin mukaan vapaan naapurin miehen 🙂

 • Mirja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ukkokullan kanssa lähdettäs viivana jos onni potkaisi tähän syksyiseen harmauteen.Kyllä hymy menis korviin saakka ja nautittaisiin toisistamme ja ympäristön vaihdoksesta täysin rinnoin….ollaanhan tunnettu jo 31 vuotta ja rakkaus vain voimistuu,mutta harvoin,aivan liian harvoin tulee tälläisiin hemmottelujuttuihin lährettyä.

 • siru64
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avokkini kanssa

 • Zig
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ollaan poikaystäväni kanssa menossa kihloihin, joten ehdottomasti lähtisin hänen kanssaan sitä kahdestaan juhlistamaan. 🙂

 • Zerbiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siskoni kanssa. Loma hotellissa olisi hänelle varmasti tervetullut irtiotto vaipanvaihdosta ja yövalvomisista.

 • S
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaikka tähän vastaus voiskin olla juurikin sitä Johnny Deppiä tai Jude Lawta, niin oikeesti ottaisin mieluiten sen oman poikkiksen mukaan ♥

  • kirsti Rämö
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Loma oman avopuolisonkanssa olisi ihanaa piristystä arjen kiireen keskellä.

 • Polkka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miniloma oman puolison kanssa kuulostaisi kivalta.

 • koshka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No hui, en ainakaan Madonnan kanssa:) Mutta oma puolisko kelpaisi mukaan loistavasti!

 • Lipfert
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minilomalle ottaisin tietenkin mukaan vaimon. Hengähdystauko lapsista (5 kpl) olisi aivan ihana

 • J
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No, minilomallehan lähtisin Matt Berningerin kanssa! Eipä sillä varmaan mitään sanomista siihen olisikaan… Hotellihuoneessa hän voisi mm. laulaa mulle akustisena ja juotais totta kai paljon skumppaa. 😉

 • satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  minilomalle veisin ihanan työkaverini/ystäväni joka kyllä olis loman ja levon tarpeessa :))

 • Mickkiliini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Shrek olis kiva kamu!

 • Heikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avovaimon kanssa.

 • Rippe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman armaan kanssa tietysti.

 • Sisu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Salarakkaan kanssa vois olla miniloma paikallaan.

 • Emuda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvän ystävän kanssa.

 • Lumina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lauran kanssa.

 • Kristiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viettäisin lomasen hyvän ystäväni kanssa.

 • Pipsa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin minilomalle parhaan ystäväni kanssa, joka on raskaana ja kärsinyt kovasta pahoinvoinnista koko odotuksen alkuajan. Nyt pahimmasta selvittyään hän totisesti ansaitsisi hemmottelua!

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman muruseni kanssa tietenkin.

 • kaija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toki haaveilla voi, mutta tosipaikan tullen oma tuttu ja turvallinen kulta on matka-ja lomaseurana. Eipä olla koskaan oltu yhdessä hotellilomalla, ei senpuoleen yksinkään, olis ainaski uusi kokemus.

 • SATU
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  puolison kanssa tottakai!

 • Kimmo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttöystäväni kanssa juhlimaan vuosipäivää, joka on 23.11.

 • Pähkinä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietysti suht tuoreen aviomieheni kanssa 🙂 Odotamme ensimmäistä lastamme ja nyt olisi ihanaa päästä vielä kahden kesken nauttimaan hotellilomasta, erityisesti hotelliaamiaiset ovat ihania <3

 • Leona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juhan kanssa tietysti. Olis joskun yhteinen viikonloppu poissa kaikesta arjen asioista.

 • paivi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman kullan kanssa -tietysti 😀

 • mandariini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman miehen kanssa olisi kiva lähteä edes minilomalle, kun emme kesälläkään saaneet lomailtua.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Matkaan lähtisin aivan varmasti kultani kanssa, kaksi ja puoli vuotta yhdessä eikä vielä yhtään minilomaa yhdessä aivan kahdestaan jos mökkeilyjä ei oteta huomioon!

 • pannukakku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Matkaan lähtisin aivan varmasti kultani kanssa, kaksi ja puoli vuotta yhdessä eikä vielä yhtään minilomaa yhdessä aivan kahdestaan jos mökkeilyjä ei oteta huomioon!

  laiton äsken saman kommentin mutta sekoilun sähköpostin kanssa…

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  rakkaan

 • Taina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miniloma lasten isän kanssa olisi paikallaan. Parisuhteen hoito jää perheessä luonnollisesti vähemmälle. Olisi kiva vaan olla ja löhötä, yksi päivä riittäisi erinomaisesti. Sitten voisi palata jo kotiin ihanien lasten luokse.

 • aakoo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  puolison kanssa

 • siiri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllähän se poikaystävä mukaan lähtisi 🙂

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman kullan kanssa trietysti!

 • eeviis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan äitini! Laatuaika kaikista rakkaimman kanssa on valitettavan harvassa reilun 700 pitkän kilometrin takia. Ja hotelliyöpyminen aamiaisineen olisi juurikin sitä kaivattua laatuaikaa ilman arjen askareita kummallekin 🙂

 • Inssi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Puolison kanssa.

 • eija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miniloma puolison kanssa olisi ihanaa.

  Suhteen hoito jää viimeiseksi talon rakentamisen, lasten ja koiran touhuamisten kanssa.

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siskoni kanssa. Siskosten välinen aika on jäänyt nykyään vähiin ja olisi ihana ottaa pieni loma arjen aherruksen keskelle 🙂

 • Hertta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä tuo poikaystävä taitaisi minun mukaani lähteä 🙂

 • Zorrrro
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äiti tarvis lomaa.

 • Viiru
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siskon kanssa tultaisiin vierailemaan Hesassa

 • Edeni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siskon kanssa voisin lähteä, ansaittaisiin kummatkin pieni loma. 🙂

 • noou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaveri

 • Käyttäjä162
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  veljen kanssa

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman avomiehen kanssa tahtoisin minilomalle Helsinkiin 🙂

 • JJJ
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimokkeen veisin irtautumaan hetkeksi arjesta

 • Meeri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Shoppailureissulle parhaan ystävän seurassa, kyllä kiitos!

 • Maya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaaka kallistuu poikaystävään, kaupingilla ei niin väliä, kunhan hetkeksi pääsisi pois arjen rutiineista 🙂

 • Tintti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kihlattuni kanssa olisi ihanaa päästä vähän lomailemaan!

 • Nina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan ystävänni

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti oman mieheni kanssa!!Pieni irtiotto arjesta tekisi taatusti hyvää…

 • aksu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan parhaan ystäväni.

 • Clang
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mini lomalle lähtisin kullan kanssa.

 • Ninni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan kanssa tietenkin!

 • laurahl
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Matkalle lähtisin avomiehen kanssa, pakoon kotona vallitsevaa remonttikaaosta.

 • mimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman kullan ottaisin mukaan. <3

 • Elise
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan tuon oman mieheni ottaisin mukaan.

 • Marko Krank
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaani kanssa

 • Susse
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan ystävän 🙂

 • Mie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä mä mieluiten lähtisin Lauri Tähkän kans, mut Lauri ei varmaan mun kans,

  joten pakko olis tyytyä kakkosvaihtikseen eli mun bestikseen 😉

 • T
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan berhandilaiseni, vaihtoehtoisesti myös poikaystäväni.

 • mikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietenkin oman tyttöystävän!

 • Titu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni ottaisin mukaan ja lapset jättäisin hyvillä mielin mummille yökylään.

 • Manta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan ikioman aviomieheni, jolle hemmottelu tekisi hyvää.

 • minni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mies pääsee aina mukaan, tai oisko muita halukkaita?

 • moppi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimo

 • Annuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin tuon aviomieheni mukaan. Vastoinkäymisistä huolimatta hän on edelleen minulle kaikkein rakkain.

 • teija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttären ottaisin mukaan; hän lienee juuri siinä iässä kuin sinä Ruotsin maalla hotellissa ollessa, että yöpyminen hotellissa olisi mitä todennäköisemmin unohtumaton kokemus. Meille aikuisille kun se on tietysti hienoa ja mieleenpainuvaa, muttei enää sellainen maatamullistava peruskokemus.

 • ensu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Naiset ymmärtää jotenkin hotellin pienen luksuksen päälle niin paljon paremmin kuin miehet joten taitaisinpa ottaa mukaan hyvän ystävän.

 • HeliJ
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan 9-vuotiaan tyttäreni, joka ei vielä tähän mennessä ole ollut hotellissa yötä. Kovasti häntä kiinnostaa kaikki tuollainen ’luksus’ ja hemmottelut, joten olisi kiva viettää pikku lomanen kahden ihanaisen tyttäreni kanssa <3

 • Day
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan – hän asuu niin kaukana, että tavatessamme haluamme panostaa laatuaikaan.

 • Eeva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaani erään henkilön, jota olen vasta muutaman kerran tapaillut. Jos vaan suostuisi mukaan lähtemään 😉

 • Eija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan ottaisin oma mieheni sillä pienten lasten vanhempina kahdenkeskiset hetket ovat todella vähäisiä.

 • =)
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oma mies 🙂

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan mieheni kanssa menisin. 🙂

 • lmn
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan mieheni. Kun on viisi lasta, niin tuollainen miniloma tekisi terää 🙂

 • dave
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äitini kanssa jokin loma.Vanha äiti kaipaa rentouttavaa lomaa ja jos voitan otan äitini mukaan

 • Jaska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avovaimoni kanssa.

 • Kirppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin viettää laatuaikaa oman armaan mieheni kanssa, kun olosuhteiden pakosta (lue: työ) eletään viikot eri paikkakunnilla, minä tsadissa (lue: Helsinki) ja hän Vilmanrannassa (lue: Lappeenranta). Laatuaika jää siis todella vähiin.

 • Mirkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttäreni kanssa hemmottelulomalle.

 • Pauli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avovaimoni kanssa.

 • Pikkumymmeli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietysti omaan rakkaani kanssa 🙂

  Rakastan häntä ihan niin että kipeää tekee.

  Onni on yhteinen sävel:)

 • Mariele
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun ihanan tyttöystävän kanssa <3

 • Nooa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan ottaisin oman avomieheni. Jos kaikki menee hyvin, niin vihdoinkin pitkän odotuksen ja yrityksen jälkeen kahdenhetkiset ajat jäävät toivottavasti vähiin ensi vuonna 🙂 Olisi ihana päästä nauttimaan toisistamme varastoon 🙂

 • Seireeni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan ystäväni rouva Klingendalin. Hän todella olisi rentouttavan matkan tarpeessa. 🙂

 • terhi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mieheni

 • Nina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvän ystävän

 • niiskuneiti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan oman muumipeikkoni eli mieheni, hänen kanssaan lomailu on aina ihanaa juhlaa 🙂

 • Hilkka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin tyttäreni kanssa shoppailemaan.

 • humbold
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vaimon kanssa

 • metu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mieheni

 • mira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  äitin kanssa shoppaileen

 • noni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kaverin kanssa

 • Anksu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin minilomalle raskaan työn uuvuttaman ja arjen nujertaman parhaan ystäväni, joka osaisi arvostaa pehmeitä lakanoita ja notkuvaa aamiaispöytää.

 • Helinäkeiju
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avopuolison kanssa irti arjen ympyröistä!

 • Marja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman ukkoni:)

 • Nipsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin rakkaan aviomiheni mukaan rentouttavalle minilomalle.

 • Nennuska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun ihanan 7-vuotiaan tyttöni kanssa. Ois pikku lomanen niin paikallaan.

 • Eeva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan avomieheni kanssa lähtisin lomalle.

 • hannel
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  melkeen tul tippa linssiin ku luin miten ihana loma sulla on ollu! 😉

  miehen ottaisin mukaan, se on nii ressaantunu.

 • Tartsa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvän lapsuuden ystävättäreni kanssa.

 • anttu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman aviomiehen,laatuaikaa kaivattaisiin kipeästi mutta ei oikein olla osattu irroittaa sitä. Molemmilla omat menot ja kiireet joten arjen keskellä ei oikein ehdi panostaa parisuhteeseen.

 • newlevel
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttöystävän kanssa kelpaisi viettää laadukas hotelliyö

 • Samma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan oman Isännän. Yhteistä aikaa ihan kahdestaan kun ei ole pitkään aikaan ollut.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan avomieheni.

 • Mirka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan aviomieheni. Laatuaikaa, sellasta kahdenkeskeistä.. perheen kanssa arki on ihanaa, mutta jotenkin sitä kaipaisi parisuhteeseen jotain uutta potkua. Se ainainen kiire ja muut menot, se on sitä arjen pyöritystä

 • NINA
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin ehdottomasti puolisoni mukaan! Romanttista laatuaikaa kahdestaan, sitä ei voita mikään…

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin ehdottomasti poikaystäväni kanssa, jota en näe juuri koskaan, sillä opiskelemme vastakkaisilla puolilla Suomea, pohjoisessa ja etelässä. Lomiakaan hänellä ei juuri ole, sillä niitä on tasan kaksi – joulu ja kesäloma. Olisi siis ihana vietää vieläkin laadukkaampaa laatuaikaa, kun sitä viikonloppuisin joskus on.

 • Hele
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sepon kanssa tietysti. Me kaksi pientä Rainbow sydäntä sykkisimme ilosta, kun tuore suhteemme ja tutustumisemme saisi arvoisensa puitteet indiedays´in staycationilla 🙂

 • Pekka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimon-kullan yllättäisin tällaisella mukavalla tapahtumalla…

 • osku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin vaimon hääpäivälomalle. Edellisestä häämatkasta onkin jo kulunut vuosikymmeniä.

 • Tz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No miehenpä tietenkin!

 • Rafu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttöystävä. Haukkuu minua aina kitupiikiksi. Saisimpa kerrankin vietyä hänet johonkin, olemalla kuitenkin kitupiikki.

 • Hannele
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni kanssa tietysti <3 Kahdenkeskinen aika on usein kortilla joten miniloma olis ihana!

 • henna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avomieheni kanssa 🙂 Loma olisi kyllä tarpeen näin työkiireiden keskellä.

 • Nelilehti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni ilman muuta. Työstressiä riittää molemmilla, joten pieni irrottautuminen tekisi todella hyvää.

 • hh
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  avopuolisoni kanssa ehdottomasti. Yhteistä aikaa ei ole nimeksikään eikä sitä saa järjestettyä kun ei muka ole mitään syytä hankkia lapsille hoitajaa.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kullan kanssa

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin rentouttavalle minilomalle mieheni kanssa, kuinkas muutenkaan. Hyvää ruokaa hotellin ravintolassa, rentouttavaa jouten oloa hotellihuoneessa ja ennenkaikkea runsas valmis aamiainen jota ei tarvitse itse valmistaa kruunaa kaiken X) Toivottavasti onnistaa

 • minttupastilli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oma mies olisi parasta lomaseuraa. Söisimme hyvin. nauttisimme toistemme seurasta, tanssisimme ja kävisimme vaikka kylpylässä rentoutumassa. viettäisimme aikuisten välistä laatuaikaa, ilman kiirettä ja velvollisuuksia.

 • JREwing
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avovaimon kanssa, tietysti.

 • marina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni on ollut viime aikoina niin depis joten haluaisin piristää hänet minilomalla!

 • tup
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  veisin avomieheni

 • Nomää
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin itseni kanssa.

  Ihan yksin. Pois. Rentoutumaan. Kuljeksimaan vanhoilla tutuilla kaduilla. Menneitä muistellen. Vaahtokylvyssä polskien.

 • Marie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  veisin mieheni sinne ilman muuta! 🙂

 • jonna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äitini! hän olisi lomaa ja hemmottelua ansainnut. ja tarpeeseen tulisi itsellekin 🙂

 • heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  rakkaani

 • juha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kultani

 • kt
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kultani. Yhteistä aikaa ei ole koskaan liikaa.

 • annika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minilomalle lähtisin mieluiten parhaan ystäväni kanssa, jota en ole nähnyt viime aikoina kovinkaan usein.

 • amaron
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miehen kanssa laatuaikaa viettämään…

 • Ari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaani A:n kanssa tietysti.

 • Aran
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lomalle lähtisin ehdottomasti poikakaverini kanssa, jonka kanssa olemme olleet kohta 5 vuotta yhdessä. Tämä olisi täydellinen tapa juhlistaa sitä.

 • Sofi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin lomalle ystäväni kanssa, joka on viime ajat vääntänyt gradua hiki hatussa.

 • Maza
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  puolison kanssa

 • setu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  puolison kanssa

 • Piitsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mieheni kanssa

 • Päty
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mieheni kanssa

 • Pedro
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimon kanssa.

 • Monku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaani kanssa. Kun välimatkaa on lentomatkan verran ja viimeksi tänä aamuna jouduin lähtemään yksin takaisin kotiin lentokentältä, kruunaisi tämä seuraavan näkemisen. Hyvä joululahja kenties? 😉 Ikävä on jo kova. Ps. Kiitos jakamastasi valokuvaus inspiraatiosta ja päivän pelastavista nauruista!

 • ira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  tietenkin lähtisin oman mussukkani kanssa, emmepä juuri ole yhteistä lomaa ehtineet pitääkään!

 • Santtu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo eiköhän sinne seuraksi lähtisi avokki joka ei ole koskaan ollut hotellissa.

 • MikMat
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin oman rakkaan vaimon, kenen kanssa voisimme hullutella niinkuin ennen lapsia, ja sitten palata takaisin, kunnollisina vanhempina!

 • Anu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oma kulta kainaloon ja Helsingin humuun 🙂

 • Mikko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Isän kanssa ollaan reissattu!

 • Minitta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  …romantiikka hiiteen ja paras kaveri messiin! Tyttöreissut rules:)

 • Virpi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakas aviomies tietysti mukaan ja nauttimaan…

 • Catti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan ystäväni kanssa lähtisin, olisi huippua päästä minilomalle jonnekin näiden meidän yhteisten sotkujen keskeltä. Ollaan siis myös kämppiksiä ja täällä aina painaa päälle ne tiskit ja muut 🙁

 • Matti Vanhanen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Naapurin rouva tietysti.

 • Marsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oma kulta.

 • Vuokko Korhonen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaani avopuolisoni

 • Hemuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tahtoisin viettää miniloman yhdessä avomieheni kanssa.

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietenkin aviomieheni kanssa: lyhytkin kahdenkeskinen loma arjen ja rakkaiden pikkupoikiemme pyörityksestä antaisi virtaa kaamoksen keskellä!

 • minä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vaimon tietenkin

 • Vaimoke
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mieheni tai Ron Jeremym

 • Reetta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viettäisin rentouttavan viikonlopun kaksoissiskoni kanssa :)Asumme eri paikkakunnilla, ja välimatka tekee tehtävänsä, emmekä näe liian usein.

 • Marja-Liisa Amee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ystävättäreni kanssa jota en ole aikoihin nähnyt.

 • rattata
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin viettää tuon ajan pikkusiskoni kanssa, koska näen häntä vain pari kertaa vuodessa.

 • Marko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koirani

 • Timo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan vaimoni kanssa – irtiotto lapsista tekisi terää…

 • Ninnis-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin minilomalle poikaystäväni kanssa joka on tällä hetkellä armeijassa:) mukava olisi lomilla viedä hänet yllätykseksi hotelliin yöksi viettämään kahdenkeskistä aikaa:) aww

 • Ulla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan ukkoni kanssa, kymmenvuotishääpäivä kolkuttelee ovella ♥

 • nasumasu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aviomies tottakai,

  rakastajalle hui hai,

  vaali omaa murua,

  ei tuu kelleen surua.

  Reinoissa se välillä laahustaa,

  no meikäkin virttyneitä villoja jalkoihin vetelee,

  silti suhde yli 10 vuoden jälkeenkin etenee.

  Välillä vain tarvii romanttista menoa,

  tulis hotelliyöstä taas uutta eloa!

 • Mansikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yötä viettäisin kera kuohuviinin ja kullan,

  työt unohtaisin vallan 🙂

 • Mira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  lähtisin äitini kanssa. Äiti käyttää hirveesti aikaa ja tekee tosipaljon duunii et meil ois kotona mukavampaa ja siks äidin kanssa siiis 🙂

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka!

  Muutin melkein puoli vuotta sitten pois kotipaikkakunnaltani 300km päähän ja kaikki ystäväni jäivät tietenkin sinne. No en ole nyt nähnyt parasta ystävääni siis melkeen puoleen vuoteen ja olemme molemmat niin huonoja pitämään yhteyttä, että tuntuu että unohdamme toisemme kokonaan MIKÄ OLISI VÄÄRYYS! sillä hän on sentään paras ystäväni <3 eli haluaisin siis ehdottomasti lähteä hänen kanssa, koska molemmat olemme opiskelijoita ja taloustilanne on mikä on niin…. u know och hjelppa mig!

 • Jukka-Matti Mikkola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tietysti vaimokullan kanssa

 • mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kultsini kanssa

 • Susanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avomieheni kanssa haluaisin päästä viettämään rentouttavia hetkiä yhdessä.

 • Tiina Vuorikkinen-Hult
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aviomieheni kanssa. Lapsen syntymän myötä kahdenkeskinen aika on todella kortilla..

 • minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No poikaystävän kanssa tottakai.

 • pilettäjä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin lähteä hotellilomalle viettämään kolmekymmenvuotishääpäivää mieheni kanssa.

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Uuden poikaystäväni kanssa.

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaani kanssa tottakai, spesiaalit hetket ovat harvassa.

 • Tintti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin päästä minilomalle irti arjesta rakkaan mieheni kanssa

 • Milla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tavallisesti vastaisin poikaystävän, mutta nyt taitaa olla tarvetta mukavalle lomalle parhaan ystävän kanssa. Tyttöenergiaa!

 • konnis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siskoni kanssa. Hän on maailman paras. <3

 • Eeva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  With my husband…

 • salla123
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan poikaystäväni jonka kanssa tulee pian kaksi vuotta täyteen ja vieläkin onni kukoistaa.

 • Harmajamaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin viedä tyttäreni joka kaipaa nyt ylimääräistä huolenpitoa ja yhdessäoloa.Saisipa nähdä hymyn!

 • Nono
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystäväni tai pikkusiskoni, molempia pääsen näkemään liian harvoin… 🙁

 • VESA LEPONIEMI
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  OMAN KULTSIN

 • Miqee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Veisin oman vaimoni pienelle reissulle. Olis kiva päästä välillä rentoutumaan kahdestaan ja jättää lapset mummulaan.

 • Cherie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Murun kanssa. 🙂

 • Miulimauli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman ukkokullan kanssa. Yhteinen laatuaika on harvassa, sillä mies opiskelee klo 8-20 välisen ajan ja minä taas olen töissä klo 21-08…

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman rakkaan kanssa tietysti!

 • Emppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman miehen kanssa.

 • Jokke
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttärelle antaisin lahjaksi.

 • Mimosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaani kanssa haluaiisn minilomalle ja vaikka pidemmällekin lomalle!

 • Sanna Niskanen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lopultakin…lopultakin..olen saamassa rakkaani kotiin….Ihana hengähdystauko!:)

 • Johannamaa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  yleisesti ottaen haluan matkustella lasteni kanssa…Mutta tässä tapauksessa ottaisin mukaani äitin. Hänelle haluaisin tarjota hemmottelua, koska hän ei osaa hemmotella itseään…ja minulla taas ei ole koskaan aikaa…hemmotella itseäni.

 • Tiinu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti oman rakkaan kera lomailisin. Molempien samanaikainen opinnäytetyön teko meinaa hieman kiristää oloja kotona, joten unelmainen kaupunkiloma tekisi enemmän kuin hyvää. Ja ne hotelliaamiaiset… oih, niiden voimalla jaksaa syödä taas kaurapuuroa talven synkkinä aamuina.

 • sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  MieheniHarvoin pääsemme kaksin minnekään 🙁

 • mervi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin avomieheni kanssa viettämään vapaata viikonloppua. Ei olla lasten syntymän jälkeen oltu kahdestaan.

 • jocce
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No ainakin itseni 🙂

 • jk
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vaimon kanssa

 • Anskuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No tietysti oman kullan kanssa!!

 • Heze
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan tyttöystävän , mutta koiruus pitäisi saada mukaan, eihän sitä voi ykinkään jättää

 • Lolly
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aviopuolisoni kanssa olisimme loman tarpeessa. Saisimme viettää yhteistä aikaa ja nauttia olostamme..

 • EVE
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan anoppini kanssa tietenkin 😉

 • Explorer
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No eiköhän joku halukas löydy.

 • anja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  aviopuolisoni synttärin menisi siinä samassa humussa

 • hartikainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kaipa se olisi avovaimon kanssa lähdettävä…

 • jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mukaan tulisi avomies ja yksivuotias pikkumies

  • Emmi
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   avomieheni, on aikaa kun olemme olleet kahdestaan missään..olen nimittäin raskaana tällä hetkellä ja kun tästä mahasta ”pääsee” niin oltaisiin täysin kahdestaan. Lapset jäisivät kotiin.

 • Vinkka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhaan ystäväni kanssa, on ollut niin pitkä ja pimeä syksy tähän asti, että piristys olisi paikallaan.

  • eija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oman kullan kanssa 🙂

 • Tanja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ottaisin aviomiehen mukaan minilomalle

  • ElRikke
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Rakkaan vaimoni kanssa!

  • Nimetön
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ottaisin sulhaseni mukaan..

 • Visa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimoni tottakai.

 • Anterte
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman armaan kullan rakkaan kanssa haluan aina olla haluan 🙂

 • Krista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  olen aina halunnut viedä äidin hemmoteltavaksi johonkin, joten ottaisin äitini mukaan.

 • piia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ottaisin mukaan mieheni

 • Jaana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Poikaystäväni kanssa ehdottomasti. Hänellä on pian syntymäpäivä niin olisi mahtava yllätys eikä sitä kahdenkeskeistä aikaa tahdo muutenkaan juuri löytyä kun molemmilla on pieniä lapsia.

 • Jarkko
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttöystäväni ehdottomasti.

 • juska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avopuolisoni kanssa ehdottomasti

 • Sirpa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avoppini tietysti!

 • Gilrain
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mies tulisi mukaan (ja ehkä koira jos lemmikit sallitaan) 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vanhempien kanssa

 • takso
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yllättäisin ihanan mieheni.

 • Kirsi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakas hyvä ystäväni.

 • Henni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lähtisin poikaystävän kanssa. Kaukosuhteessa kun eletään, niin yhdessä vietetty aika tuppaa usein jäämään lyhyeksi, joten olisi tosi kiva viettää vähän laatuaikaa rentoutuen ja toistemme seurasta nauttien 🙂

 • x-ray
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äitini veisin rentoutuslomalle. 🙂

 • jani
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oman emännyksen kans tiätyste !!:)

 • Megabass
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taitaapi lähteä tuo Lady Love mukaan 😉

  Elikkä tyttökaveri.

  Voitaisiin käydä samalla vaikka ammatti hierojalla. 🙂

 • ulla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vanhemman tyttäreni kanssa lähtisin loalle.pienenmpi vie niin paljon aikaa ja energiaa että vanheemmalle tytölle ei aina riitä aikaa

 • Riku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti tyttöystäväni kanssa, joka ehdottomasti tarvitsee pienen irtioton työn ja koulun keskeltä!

 • TH
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaimoni kanssa lähtisin mielelläni!

 • Kiki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Bestiksen 🙂

 • Sa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyttöystäväni

 • Eeva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miesystäväni

 • r
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Avopuolisoni kanssa.

 • emilja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miehen

 • Elisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oman kultarakkaan aviomieheni, parhaan ystäväni, kanssa tietenkin :)!

 • TEME
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan 15-vuotiaan kundini ja lähettäis lätkämatsiin jollekkin vieraspaikkakunnalle.

 • Neela
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Matkalle ottaisin mukaan ihanan ex-poikaystäväni tai jonkun kavereistani.

 • liiz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan poikaystävän tietysti! 🙂

 • Linda Hirvelä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan oman kummitätini, koska harvoin ehdimme olla yhdessä ja jutella oikein kunnolla ajan kanssa.

 • hellie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haaveilen laatuajasta oman mieheni kanssa hotellin ihanassa leveässä sängyssä ilman kolmatta ja neljättä pientä pyörää, jotka niin mielellään kiilautuvat väliin…

 • Omppu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olisi aika kiinnostavaa viettää yötä Johnny Deppin kanssa… Mutta perheellinen mies kun on Johnnykin, ja itsekin olen kuitenkin onnellisesti aviossa ja pienen tytön äiti, niin ehkä vaaka sitten kuitenkin kallistuisi omaan aviomieheen, jota aivan liian harvoin työpäivä-/televisioilta-/vaipanvaihto-/kurahousuarjen keskellä tulee hemmoteltua! 🙂

 • Anne Kukkonen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  aviopuolisoni

 • paula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Robert Pattinson

 • jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mukaan lähtisi aivan ehdottomasti rakas avomies.

 • timo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  vaimon kanssa

 • annab
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kummityttöni urhea äitikkä lähtisi tätikän kanssa ansaitsemalleen minilomalle.

 • Mirva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakas aviomieheni!

 • Emmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti ottaisin avopuolisoni, koska yhteistä aikaa tahtoo jäädä vähän minun kolmivuorotyöni ja hänen kaksivuorotyönsä vuoksi.

 • Kukkanen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äidin kanssa! Pieni loma tekisi niin hyvää 🙂 ja hotelliaamiainen..aaah <3

 • Titta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haluaisin lomalle 4-vuotiaan tyttäreni kanssa.

 • anni409
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti mieheni kanssa, olisi ihanaa viettää hieman kahdenkeskistä aikaa pitkästä aikaa.

 • zarahbabe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kyllä lähtisin mieheni kanssa, vaihtelu on kivaa ja hotelliaamiaiset herkkua 🙂

 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No parhaan kaverini kanssa tietenkin! Ystävien kanssa ei koskaan liikaa laatuaikaa.

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ottaisin mukaan ystäväni joka on perheenäiti ja tekee vuorotöitä sairaanhoitajana. Ei olla pitkään aikaan päästy kahdelleen minnekään ja kumpikin tarvittaisiin nyt rentoutumista ja hemmottelua. Itsellä tosi tiukka opiskelu ja harjoitelusyksy päättymässä ja siirryn vain tosi rankkaan opiskeluun kera opinnäytetyön sun muut. Akut kaipais vähän latausta, eikä nyt ihan niin vähänkään.

 • Virva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oma kultsi lähtis mukaan… <3

 • Supu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rakkaan mieheni ottaisin mukaan:)

Post A Comment