Rusettihommia

Argh.. miten se voi olla niin vaikeeta saada nuo kouluhommat hoidettua? Juuri nyt tällä hetkellä mulla pitäisi tämän nettiselaimen sijasta auki Word ja blogihöpinän sijaan näppiksen pitäisi laulaa niinkin mielenkiintoisia ja mehukkaita juttuja kuin kuvaussuunitelma ja kustannuslaskelma.

Mutta sen sijaan tuijotan Rimakauhua ja rakkautta, juon siideriä ja roikun täällä WordPressin puolella. Oikein! Näinhän ne hommat etenee! Mut mä lupaan, että mä pistän vaan tämän ihan pikkuisen minimini postauksen ja jatkan sitten heti noita ennakkotehtäviä.Halusin nimittäin vaan äkkiä jakaa kanssanne pari viime viikonloppuna kännykälläni nappaamaani kuvaa.

Olen jo joskus aiemmin ihaillut täällä blogissa Kirsi Nisosen huikeaa paljettiturbaania jonka hankintaa ehdin suunnitella jo ihan vakavasti. Kun aikoinaan otin yhteyttä Nisoseen, olisi mustaa paljettitötteröä ollut vielä sopivasti yksi jäljellä, mutta en silloisilla Helsingin reissuillani päässyt vehjettä sovittamaan ja homma sitten pääsi ajan myötä unohtumaankin. Nyt viime viikonlopun Helsingin reissulla kävin Stockan hattuosastolla hiplailemassa talvihattuja samalla reissulla silmäni osuivat tähän ihanuuteen.

nisonen2

Nelliina ainakin on muutamaan otteeseen haaveillut Nisosen rusettiturbaaneista ja nyt todellakin ymmärrän miksi. Ihana,ihana, ihana! Pyörin peilin edessä varmaan vartin tuskaillen ja mietiskellen raskisinko upean ja näyttävän päähineen ostaa.

Näitä kuvia katsellessa alkoi kyllä kaduttaa, että päädyin pitkällisen tuskailun jälkeen jättämään kaunokaisen kauppaan. Jotenkin minuun iski vaan pelko, että iso rusetti olisi omaan tyyliini liian tyttömäinen. Mutta voisi kai sitä nyt juhlissa ollakin hieman tyttömäinen! Tuo olisi aivan mahtava juhla”kampaus”!Mutta jäi nyt siis hankkimatta vielä toistaiseksi.

nisonen1

Jostain syystä negatiiviset blogikommentit jää mieleen paljon pidemmäksi aikaa kuin hyvät, siitäkin huolimatta, että ikäviä lausuntoja tulee ehkä yksi sataa positiivista kohden. Jotenkin kuitenkin aina turbaaneja tai huiveja päähäni viritellessä muistan sen muutaman vuoden takaisen kommentin, jonka mukaan esim. turbaanit sopivat vain ”kauniskasvoisille ihmisille”, jota minä en pyöreänaamaisena siis kommentoijan mielestä ollut.

Mutta niin ne vaan on makuasiota nämäkin, omasta mielestäni kun erilaiset päähineet nimenomaan passaavat minun mikki hiiri -poskilla varustettuun pärstääni enemmän kuin hyvin. Tälläkin hetkellä on meneillään operaatio ’uuden   kivan talvihatun metsästys’. Ja tätä upeaa rusettihärpäkettä jään myös kovasti himoitsemaan ja harkitsemaan, olipa naamani siihen muiden mielestä sopiva taikka ei.

Jos nyt sitten järjestelis ton portfoliokansion kuntoon ja palais sitten takaisin sen kustannuslaskelman pariin! Jos perinteisesti ihan hatusta vetäis jonkun hinnan ja toivois, ettei opettaja ehtis lukemaan niitä perusteluja kunnolla… 😀 Huomen aamulla seitsemän jälkeen lähtö kohti Tamperetta ja näyttötohinoita..


Tags:
18 Comments
 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  aaaaaaaa ihana!!!!!! olisit tuonut ton mulle kun et kerran itse kelpuuttanut 😀 vakava aikomus olis tänä talvena keikkus rusettipäähineessä, mutta god damn tampere ei ihan nyt palvele näitä tarkoituksia…

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ja ai hitsi mähän oon kans varsinainen hamsteri, että ilmeisesti toi ei sit sovi munkaan naamaan jos armasta nyymiäsi on uskominen 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä niiin ajattelin sua tuota sovitellessani. 😀 Jos se olis ollut yhtään halvempi olisin varmasti napannut mukaani, mut pieni epävarmuus yhdistettynä 90 e hintaan sai mut jättämään sen kauppaan. kaduttaa.

   Mut sulle toi olis kyllä ihan ehdoton! Seuraavalla helsingin reissulla vaan noutamaan! 🙂

 • Emma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onhan toi ihan sekopäinen päähine 😀 Mutta aivan mahtavan sekopäinen, miten hyvällä tuulella sitä aina oiskaan kun juhlisi tuo päässä! Ja miten hyvälle tuulelle kanssajuhlijat tulisi 😀 Tosin mun kantti ei kestäis pitää tuota rusettia, mutta mä oonkin tämmönen nössö.

  Lykkyä pyttyyn huomiselle!

 • Saraseeeni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siulla on kivat poskipäät, ainakin kuvissa näkyy ja silloin voi tuollaisen viritelmän heittää sujuvasti päähän! Ja turbaanin nostot, jos tuon joskus ostat, itse en varmaan uskaltaisi. Mutta olen sentään jo harjoitellut rusettipannoilla : D

 • NasuKristiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kun ihana päähine.Sopii sulle tosi hyvin.Aina löytyy arvostelijoita, tärkeintä on se mistä itse pitää.

 • Olga
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ja minä puolestani mietin näitä kuvia katsellessani (ennen kuin olin tekstiä lukenutkaan), että sopiipa turbaanimallinen päähine hyvin kasvojesi mallille. 🙂

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pöh. SÄ olet kauniskasvoinen ihminen.

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Whattttt??? Ja mää ku noita kuvia katellessa oikeen ajattelin että tommonen päähine helposti näyttää typerältä, mutta passaa sulle jotenki älyttömän hyvin! Ja kun kerta noi sopii vain kauniskasvoisille nii sittehän sä olet sitä. Mot. 🙂

 • Hannukkaz
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea näyttöjuttujen kanssa!! :DD

 • Stella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hmm, jos sinä et oo kauniskasvoinen ihminen niin en sitten tiedä kuka on. Upea rusetti, anna palaa! Sen kerran kun minimalisti todella haluaa jotain tyttömäistä, kannattaa luottaa intuitioon 😉

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jätä puusilmien kommentit omaan arvoonsa!

  Rusetti sopii sinulle ihan tuhottoman hyvin! Go for it, girl!

 • iins
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  sä olet kaunis ja sulle sopii turbaani paremmin kun hyvin :)! ton asiattoman kommentin kirjottaja on itse vain kateellinen ja katkeroitunut pas**!!

  -iins

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oisko mahdollista, että tekisit postauksen valokuvuasopinnoistasi ja työstäsi? Olisi älyttömän mielenkiintoista lukea enemmänkin aiheesta, itse kun harkitsen alalle vaihtoa, jos vaan rahkeet riittää..

  Kiitos mahtavasta blogista! 🙂

 • kierra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitä, sullahan on tosi söpöt kasvot! Mun mielestä turbaanit eivät sovi kenellekään, mutta ainakin tuo ihana ”pääkoru” on sulla aivan ihana. Jospa se vaikka putkahtaa eteen jossain toisaalla ja vielä vähän edullisempaan hintaan? 🙂

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Rusetti sopii sulle! Onnea näyttöön!

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Päähinehän näyttää enemmän kuin hyvältä ja sopii sinulle todella hyvin! Jätä vain ilkeämieliset kommentit omaan arvoonsa. Kannatan rusetin ostoa vaikka kyllä kallis onkin..

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Päähine sopii sulle kyllä tosi hyvin! Mutta on tuossa kyllä se, että hinta on aika kova suhteessa siihen, kuinka usein sitä sitten voisi käyttää/tulisi käytettyä.

  Kun ei tuollainen päässä voi niin kovin usein kulkea arkena, eikä kovin monissa juhlissa.

  Eli ns. käyttökertamaksu tulisi aika kalliiksi…

Post A Comment