Staycation voittaja arvottu

Aika julkistaa Staycation-arvonnan voittaja! Täytyy kyllä sanoa, että vastauksenne saivat melkein tippaa linssiin täällä niitä lukiessa. Niin ihani syitäkin olitte kertoilleet miksi juuri valitsemanne henkilö ansaitisi päästä kanssanne lomailemaan. Luin jokaikisen kommentin ja täytyy sanoa, että oli oikeasti mukavaa välillä lukea teidän lukijoidenkin kuulumisia. Siellä ruudun toisellakin puolella on sittenkin ihan oikeita ihmisiä. 😀

Monella tuntuu olevan samanlaisi fiiliksiä kuinka niitä rakkaimpia ihmisiä ei oikein ehdi nähdä niin paljon kuin tahtoisi. Parisuhdeaikaa on hankala järjestää arjen kiireiden keskellä ja monella oli myös huoli ystävien kanssa etääntymisestä. Vaikeiden asioiden kanssa painivista ystävistä ja heidän jaksamisestaan kannettiin myös paljon huolta. Vastauksissa oli siis paljon paljon rakkautta ja välittämistä.

Vaikkei kaikille nyt nätä minilomia rakkaan ihmisen hemmottelua varten riitäkään, niin koitetaan kaikki kuitenkin jostain nipistää lisää aikaa niille kaikista rakkaimmille. Jooko? Auttaa meitä jokaista jaksamaan paremmin, kun kerrotaan toisille sen, että välittää.

staycation

Niin hauskaa kuin lappujen kirjoittelu olisikin varmasti ollut valitsin arvontavälineeksi kuitenkin True Random Number -generaattorin. Kyseinen vehje arpoi voittajaksi kommentin numero 128 jonka jätti nimimerkki Tikkaritikkari. Voittajan mielestä olisi ”ihanaa viettää kiireetön miniloma hervottoman siskon kanssa shoppaillen”. Toivottavasti heille tulee mahtaca ja rentouttava miniloma. 🙂

Paljon onnea siis Tikkaritikkarille! Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostilla.

Kiitokset kaikille osallistuneille!


1 Comment
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vaauuuu!!!

    Nyt vasta tämän huomasin – mailia lähetetty 🙂

Post A Comment