Pitkä miinus

Tiedättekö sen mahtavan onnistumisen ja riemun tunteen, kun ostoskassissa makaa jotain todella mieluisaa ja myyjän käteesi ojentamassa kuitissa on miinumerkin jälkeen iso luku? Koin tuollaisen alennuskaadon jälkeisen voittajatunteen viimeksi toissapäivänä. Metsästysmaat tätä riemullista vahingossa vastaan tullutta saalista varten tarjosi paikallisen Ratsulan toripäivät.

Suuntasin Ratsulaan postin minulle kiikuttaman Toripäivärahan (-10 € yli 50 € ostoksesta) kanssa varmana siitä, että mitään tarpeellista tai mielenkiintoista tai ainakaan minun kokoista vaatetta tuskin alennusrekeistä löytyisi. Ohitin tylsät -30% ja -40% kamat suosiolla ja tarkastin vain kunnon alennuksilla varustetut tuotteet siltä varalta, että joku suunnaton löytö lymyilisi niiden joukossa.

sand2

Ja kyllä minä tätä kohtuullisen hyväksi löydöksi kutsuisinkin. Katselen Ratsulassa käydessäni joskus myös tanskalaisen SANDin vaatteet läpi, ja pitänytkin monesta näkemästäni yksilöstä. Hinnat ovat kuitenkin olleet hieman oman budjettini yläpuolella, joten en ole viitsinyt syventyä valikoimiin mitenkään tarkemmin. Tässäkin löytämässäni unelman pehmeässä merinovilla neuletakissa alkuperäinen hinta oli 219 € ja se olisi kyllä ihanuudestaan huolimatta jäänyt täydellä hinnallaan sovittamatta. Olisin vain tyytynyt hivelemään sen pehmoista materiaalia varovasti sen enempiä edes harkitsematta sen hankintaa. Toripäivien kunniaksi neuleeseen oli kuitenkin paiskattu alennustarra, jonka väri kertoi hinansta lähtevän pois kokonaiset 70%. Eipä siis muuta kuin sovituskoppiin ja salamarakastuminen.

Minulla on jokunen pitkä musta neuletakki ennestäänkin, mutta ne ovat materiaaliltaan puuvillaa ja niistäkin toinen on jo ihan poisheitto kunnossa. Tämä lämpöinen, pehmeä ja yksinkertainen tulokas olikin siis varsin mukava lisä talviseen kerrospukeutumiseeni. Juuri sopivan pitkä jotta se ylettää mekkojeni helmoja pidemmälle, muttei liian pitkä talvitakkieni alle puettavaksi. Todellinen arkipäivien tehokäyttövaate siis.

Ja mikä se suuri luku siinä kuitissa siis oli? No -153,30 € ja sitten vielä seuraavalla rivillä -10 € lisää. Maksettavaa jäi loppujen lopuksi hurjat 57,70 €. Mun Mammalta oppimalla matikalla tuli siis 163,30 €  ihan puhdasta säästöä! 😀


7 Comments
 • heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Uih miten kiva löytö ja noin iso miinusmerkki hinnassa kyllä saa hyvällä mielelle. Itsenikin pitäisi metsästellä taas pitkää mustaa neuletakkia, kun edellinen alkaa olla jo melkoisen pidetyssä kunnossa.

 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hejsan. Ratsulasta olen itsekin tehnyt hyvia loytoja 🙂 Tuollainen neule on myos ostoslistalla koska se menee kaikkien kanssa. Mulla on SANDin juhla-asu ostettu Ratsulasta joskus 2005, silkkitoppi ja hame ja ne on aivan ihanat. Eivat tietenkaan paalle mahdu enaa…

  Hauskaa viikonloppua Porin suunnalle. Tutuille terkkuja 🙂

 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä ostos!

  Mamman mieltä myös lämmittää että matemattikan opetus on mennyt perille =;o

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ale löytö minun makuuni =D

  joskus vaan käy tuuri!!

 • prefecta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Juh, tuo on LÖYTÖ!

  Muikea ilme kuvassa on erittäin perusteltu 😀

 • Nimetön
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vähän kuin ois laittanu rahaa pankkiin. Tää on meijän perheessä vakio perustelu ”pakollisiin” aleostoksiin. 😉

  Ja kommenteeraan tähän että on kyllä kerrassaan mageet räpsyttimet seuraavassa postauksessa!

 • Mustan villatakin etsijä
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis niin ihana villis!

  JUST tuollaista olen tässä pitkin syksyä etsinyt. Mahtaakohan kulkureitilleni osua Sandia myyviä liikkeitä?

  Kiitos muutenkin kun jaat kivaa tyyliäsi 🙂

Post A Comment